Μαρτίν: «Κανείς δεν μας σέβεται;»

Μαρτίν: «Κανείς δεν μας σέβεται;»

Με το ρητορικό ερώτημα «κανείς δεν μας σέβεται;», ο Χουάν Μαρτίν προσπάθησε να περιγράψει την κατάσταση που βιώνει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό Βόλου, μιλώντας σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο επιθετικός των «ερυθρόλευκων» της Θεσσαλίας παραχώρησε δηλώσεις στον NovaΣπορ FM και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αβεβαιότητα που επικρατεί στα αποδυτήρια της ομάδας, στο άγχος των παικτών για το τι τους ξημερώνει το αύριο και στην αδυναμία τους να πάρουν αποφάσεις, δεδομένου ότι ακόμα δεν γνωρίζουν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται ο Ολυμπιακός. Ο Αργεντινός, πάντως, δεν έκρυψε ότι θα ήθελε να παραμείνει στη χώρα μας και γιατί όχι και στον Ολυμπιακό, στην περίπτωση που τελικά αυτός αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Μαρτίν:

Για την κατάσταση που επικρατεί στον Ολυμπιακό Βόλου:

«Από το καλοκαίρι περιμένουμε να λήξει η υπόθεση και να μάθουμε αν θα μείνουμε στην ομάδα με την οποία έχουμε συμβόλαιο ή αν θα πάμε κάπου άλλου. Για την ώρα περιμένουμε τις εξελίξεις».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παίκτες λόγω της υπόθεσης αυτής:

«Εκείνοι που πλήττονται άμεσα είμαστε εμείς, οι παίκτες. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Χάνουμε χρόνο, χρήματα και δεν παίζουμε. Επίσης, μειώνεται η αξία μας. Κάποιος πρέπει να μας πει τι ακριβώς γίνεται. Μακάρι να τελειώσει το θέμα και να μείνουμε στον Ολυμπιακό Βόλου. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να μάθουμε τι συμβαίνει».

Για το μέλλον του ίδιου:

«Μακάρι να υπάρξει θετική έκβαση για την ομάδα και να μείνω στον Βόλο. Υπάρχουν προτάσεις από την Αργεντινή και από ομάδες της Σούπερ Λίγκας, αλλά περιμένω τις εξελίξεις. Εγώ, πάντως, θέλω να μείνω στην Ελλάδα. Μου αρέσει η χώρα σας, περνάω πολύ καλά και το πρωτάθλημα είναι πολύ καλό. Περιμένω να δω τι θα γίνει».

Για τις σκέψεις των συμπαικτών του στον Ολυμπιακό Βόλου:

«Μία μέρα μένουμε στη Super League, την άλλη πέφτουμε. Κανείς, όμως, δεν μας λέει τι γίνεται. Συνεχίζουμε να προπονούμαστε στην ομάδα. Εμείς δεν έχουμε δικαίωμα να μάθουμε τι γίνεται; Κάποιος πρέπει να μας ενημερώσει για αυτό το θέμα ή να μας αφήσει ελεύθερους. Κανείς δεν μας σέβεται; Κάτι πρέπει να γίνει».



ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved