Παπαδόπουλος: «Να θιγεί ο εγωισμός Βαλβέρδε και παικτών»

Παπαδόπουλος: «Να θιγεί ο εγωισμός Βαλβέρδε και παικτών»

Την άποψή του πως ο Ολυμπιακός μπορεί να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Άρσεναλ το βράδυ της Τετάρτης (28/9), εξέφρασε ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Ο τεχνικός ηγέτης του Πιερικού, μίλησε στην εφημερίδα «Φως των σπορ» τονίζοντας πως αυτό που πρέπει να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» είναι να πληροφορηθούν την κριτική του σκάουτερ της Άρσεναλ και να θιγεί ο εγωισμός του Ερνέστο Βαλβέρδε και των παικτών. Παράλληλα, ο Έλληνας κόουτς μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον ΠΑΟΚ και τον Λάζλο Μπόλονι, τον οποίο χαρακτήρισε έξυπνο προπονητή.

«Οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να τα μάθουν αυτά, να τους τα πούνε! Ο εγωισμός του Βαλβέρδε και ο εγωισμός των παικτών πρέπει να θιγεί με αυτά, μπορεί να βγει σε καλό αυτό που έκανε ο σκάουτερ της Άρσεναλ! Και δεν έχει πολύ δίκιο. Μην ξεχνάμε ότι άλλο το κίνητρο για τους παίκτες όταν παίζουν με τον Εργοτέλη και άλλο το Champions League», ήταν τα πρώτα λόγια του Σούλη Παπαδόπουλου, αναφορικά με τις κρίσεις του Στιούαρτ Χιούστον.

Όσον αφορά στην ήττα του Ολυμπιακού από την Μαρσέιγ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, απάντησε: «Ήμουν μέσα στο Καραϊσκάκη και το είδα το ματς. Μια-δυο ευκαιρίες έκανε μόνο η Μαρσέιγ. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν για να το χάσει αυτό το ματς. Δεν ήταν πολύ καλύτερη η Μαρσέιγ, δεν συμφωνώ με αυτά που είπε ο σκάουτερ. Απλώς ο Ολυμπιακός πιστεύω ότι έπρεπε να παίξει πιο έξυπνα… αφού ξέρεις ότι δεν είσαι έτοιμος ακόμα, αφού έχεις βασικούς σου παίκτες που έρχονται από τραυματισμό, όπως ο Τζεμπούρ και Ιμπαγάσα, αφού έχεις πολλούς καινούριους παίκτες, μπορούσε να παίξει πιο επιφυλακτικά. Όμως, ο Βαλβέρδε έχει ένα στιλ που δεν το αλλάζει».

Ερωτηθείς αν ο Ολυμπιακός έχει ελπίδες να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το «Emirates», ο έμπειρος τεχνικός, υποστήριξε: «Η Άρσεναλ έχασε σπουδαίους παίκτες, δεν είναι η Άρσεναλ που ήταν παλιότερα. Μη σας φανεί παράξενο αν πάρει καλό αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός. Τι θέλει όμως; Καταρχάς, να παίξουν γρήγοροι παίκτες και όχι αργοί. Ο ρυθμός εκεί είναι πολύ γρήγορος, το αγγλικό πρωτάθλημα είναι δύο ταχύτητες πιο πάνω από το ελληνικό. Επίσης, θα πρέπει όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού να παίξουν καλή άμυνα πίσω από την μπάλα. Και να δίνονται βοήθειες ειδικά στις πτέρυγες, ειδικά στον Χολέμπας».

Αναφορικά με την ομάδα που του έχει κάνει εντύπωση στο ελληνικό πρωτάθλημα, δήλωσε: «Για μένα αυτή τη στιγμή η ομάδα που κάνει τα πιο σωστά τρεξίματα στο ελληνικό πρωτάλημα είναι ο ΠΑΟΚ. Κρατάνε μικρές αποστάσεις μεταξύ τους, δεν θα δεις ποτέ τον σέντερ φορ από τον σέντερ μπακ να απέχουν περισσότερο από 40 μέτρα μεταξύ τους».

Για τον Λάζλο Μπόλονι, σχολίασε: «Πάρα πολύ καλός προπονητής. Πολύ σοβαρός και στις δηλώσεις του. Δεν άλλαξε το 4-2-3-1 που βρήκε στον ΠΑΟΚ, αλλά όλοι κάνουν άμυνα πίσω από την μπάλα. Παίξαμε και φιλικό με τον ΠΑΟΚ και τον είδα από κοντά. Ανεβάζει ψηλά τα μπακ του, είναι έξυπνος προπονητής και πειθαρχημένη η ομάδα του. Δεν κάνουν άσκοπα τρεξίματα και έχουν σφιχτές γραμμές».

Παράλληλα, ο Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε και για τις πιθανότητες που έχει ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα: «Καταρχάς για εμένα η ομάδα, που μπορεί να χτυπήσει πιο πολύ από κάθε άλλη φέτος τον Ολυμπιακό, είναι ο ΠΑΟΚ. Όμως πιστεύω ότι στο τέλος ο Ολυμπιακός θα επικρατήσει, διότι έχει μεγάλο ρόστερ και μεγάλο βάθος, αντίθετα με τον ΠΑΟΚ που πίσω από την εξαιρετική τριάδα του μπροστά δεν έχει άλλους αντάξιους παίκτες. Δεν ξέρω πόσο θα μπορέσει να αντέξει ο ΠΑΟΚ παίζοντας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ομοιογενής ομάδα, δουλεμένη ομάδα, με καλούς παίκτες, με τσαμπουκά, αλλά δεν έχει το ρόστερ του Ολυμπιακού».

Για το αν το πιο κρίσιμο ματς για τον Ολυμπιακό είναι κόντρα στην Άρσεναλ ή αυτό απέναντι στον ΠΑΟΚ για το ελληνικό πρωτάθλημα, ο Έλληνας προπονητής, τόνισε: «Ίσως το μεγάλο ματς της εβδομάδας είναι αυτό με τον ΠΑΟΚ! Αν κερδίσει τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός θα κάνει μεγάλο βήμα για το πρωτάθλημα. Ας είναι ακόμα αρχή. Διότι θα έχεις μια ομάδα που ενώ δεν έχει ξεκινήσει καλά, θα έχει 3 στα 3 και μάλιστα θα έχει κόψει τον αέρα στον ΠΑΟΚ. Ξέρουμε ότι ομάδες σαν τον Ολυμπιακό, σαν τη Μάντσεστερ, αν πάρουν από νωρίς κεφάλι στο πρωτάθλημα, δύσκολα το χάνουν μετά. Αντίθετα, αν ο ΠΑΟΚ δεν χάσει στο Καραϊσκάκη, θα πρέπει ακόμα περισσότερο τα πάνω του, θα το πιστέψει πάρα πολύ και θα κινητοποιηθεί όλη η Μακεδονία μιλώντας για τίτλο. Ζω και εργάζομαι στην Βόρεια Ελλάδα, στον Πιερικό, και τους ακούω να το πιστεύουν πολύ φέτος οι ΠΑΟΚτσήδες ότι μπορούν να το πάρουν. Πιστεύουν πολύ στον προπονητή αυτόν, πιστεύουν και στην ομοιογενή ομάδα τους, έχουν πολύ ενθουσιασμό».



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved