Εξηγήσεις για Κρβικβέλια

Εξηγήσεις για Κρβικβέλια

Στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης έγινε η σημερινή (4/2) προπόνηση του Πανιωνίου, εξαιτίας της άσχημης κατάστασης των γηπέδων στις εγκαταστάσεις των «κυανέρυθρων» στο Κορωπί.


Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Τάκης Λεμονής, επέλεξε το γήπεδο της Νέας Σμύρνης, καθώς η νεροποντή των δύο τελευταίων ημερών είχε «βαρύνει» αρκετά τον χλοοτάπητα στα γήπεδα του «Απήλιον».

Ο Έλληνας τεχνικός είδε άπαντες να δίνουν το «παρών» συμπεριλαμβανομένων και των Πούπο, Ρίσγκαρντ, οι οποίοι εδώ και καιρό έκαναν ατομικές προπονήσεις. Το σημερινό πρόγραμμα του Τάκη Λεμονή περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής με μπάλα.

Στο μεταξύ, ικανοποίηση επικρατεί στο «στρατόπεδο» των Νεοσμυρνιωτών από την διπλή εκπροσώπηση της ομάδας στην Εθνική ομάδα των Ανδρών, καθώς κλήθηκαν από τον Φερνάντο Σάντος ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με τον Καναδά στην Λάρισα (9/2) οι Δημήτρης Σιόβας και Κώστας Μήτρογλου.

Εκτός των δύο Ελλήνων διεθνών, στις Εθνικές ομάδες των χωρών τους κλήθηκαν και οι Μάχο (Αυστρία), Κουμορτζί (Γκάνα), Κρβικβέλια (Γεωργία), Σαλαλί (Αλγερία), ενώ ο στην Εθνική Νέων της Ελλάδας έχει κληθεί και ο Κολοβός για τον αγώνα Ελλάδα - Ελβετία.

Όσον αφορά στα δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου σχετικά με το δικαίωμα χρησιμοποίησης από τον Πανιώνιο του Ντάτο Κρβικβέλια, οι διοικούντες τους «κυανέρυθρους» εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση:

«Μετά την υπογραφή συμβολαίου με τον Ντάτο Κιρκβέλια, η ΠΑΕ Πανιώνιος απευθύνθηκε, ως όφειλε, στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία  προκειμένου να εξασφαλίσει τη "Μπλε Κάρτα" του ποδοσφαιριστή, η οποία και παραδόθηκε από την ΕΠΟ. Η "Μπλε Κάρτα" αυτή όμως, δεν συνοδευόταν και από το Δελτίο Αθλητικών Πληροφοριών (ΔΑΠ) του ποδοσφαιριστή.

Η ΠΑΕ Πανιώνιος αμέσως ζήτησε από την ΕΠΟ την έκδοση και αυτού του απαραίτητου συνοδευτικού στοιχείου. Έκτοτε αναμένει από την ΕΠΟ το σχετικό έγγραφο προκειμένου η συμμετοχή του αθλητή στους αγώνες της ομάδας μας να μην επιδέχεται την οποιαδήποτε αμφισβήτηση για τη νομιμότητα της.

Εκτιμούμε ότι εντός της προσεχούς εβδομάδος η Ρωσική Ομοσπονδία θα αποστείλει τα σχετικά στοιχεία του ποδοσφαιριστή μας, Ντάτο Κβιρκβέλια, έτσι ώστε να μπορεί η ΕΠΟ να εκδώσει το Δελτίο Αθλητικών Πληροφοριών του».



Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved