Κοντρέρας: «Να παλέψουμε για έναν τίτλο»

Κοντρέρας: «Να παλέψουμε για έναν τίτλο»

Ο Πάμπλο Κοντρέρας υποστήριξε ότι θέλει η φετινή χρονιά να εξελιχθεί σε χρονιά διεκδίκησης τίτλου για τον ΠΑΟΚ ενώ για το μέλλον του στους Θεσσαλονικείς υποστήριξε ότι το λόγο έχει η διοίκηση της ομάδας.

Ο Χιλιανός αμυντικός του «δικεφάλου του Βορρά» μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metorpolis» και αρχικά αναφέρθηκε στην τακτική που χρησιμοποιεί η ομάδα με τον Λάζλο Μπόλονι στην τεχνική της ηγεσία.

«Ποτέ δεν περιμένουμε να είναι τόσο εύκολη μια νίκη, με τόσο ευρύ σκορ. Θυμάμαι το παιχνίδι με τον Άρη και ήθελα να έχουμε μια τέτοια νίκη με την ΑΕΚ, γιατί πέρσι μας δυσκόλεψε. Δουλεύουμε με τον προπονητή προς αυτή την κατεύθυνση, ο Μπόλονι είναι φανατικός της αμυντικής λειτουργίας και θέλουμε να φτάσουμε στα επίπεδα επί εποχής Σάντος», είπε χαρακτηριστικά ο Κοντρέρας.

Για το αν ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος απέναντι στην ΑΕΚ χαλάρωσε, σχολίασε: ««Σε καμία περίπτωση δεν επιδιώξαμε να κάνουμε οικονομία δυνάμεων. Η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος αντίπαλος, μπήκε στο β ημίχρονο με στόχο να αντιστρέψει την κατάσταση, πίεσε περισσότερο. Εμείς βεβαίως είχαμε και πάλι ευκαιρίες, αλλά είχαμε κυρίως το μυαλό μας να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα».

Όσο για την επιθετική γραμμή της ομάδας, τόνισε: «Σίγουρα και η επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ είναι βελτιωμένη και όταν η ομάδα κερδίζει, όλες οι γραμμές κερδίζουν τον αγώνα. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε παίκτες όπως ο Βιεϊρίνια, ο Σαλπιγγίδης, ο Αθανασιάδης, ο Φωτάκης, που μας δίνουν σιγουριά».

Σε ερώτηση για το τι περιμένει από την αναμέτρηση με την Ρούμπιν Καζάν απάντησε: «Πιστεύω ότι σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα στο Europa League. Ελπίζω το κρύο να είναι λιγότερο σε σχέση με την τελευταία φορά που παίξαμε στη Ρωσία και να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων που υπάρχουν σε μία τέτοια διοργάνωση, που είναι σημαντική και για εμάς και για τον κόσμο».

Ο Κοντρέρας ρωτήθηκε και για την Εθνική Χιλής, της οποίας αποτελεί βασικό στέλεχος, αλλά και για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ. Ο Χιλιανός τόνισε ότι όσο το επιτρέπει η φυσική του κατάσταση θέλει να παίζει για την Εθνική ομάδα της χώρας του και παρέπεμψε στους διοικούντες των «ασπρόμαυρων» για το μέλλον του στην ομάδα.

«Επιδιώκω να παίζω με την Εθνική, όσο το κορμί και η φυσική μου κατάσταση μου το επιτρέπουν. Είναι ένα επιπλέον κίνητρο να παραμένω σε υψηλό επίπεδο με τον ΠΑΟΚ, ώστε να μπορώ να καλούμαι και στην Εθνική», τόνισε ο Κοντρέρας.

«Είναι κάτι που δεν το ξέρω. Είναι μία ερώτηση που πρέπει να την απευθύνουμε στους ανθρώπους που διοικούν την ομάδα. Εδώ έχω πει ότι αισθάνομαι υπέροχα, έχω ταυτιστεί με το σύλλογο, αλλά δεν είμαι εγώ που θα αποφασίσω αν θα παραμείνω στην ομάδα. Αυτή η ομάδα είναι πιο πλούσια σε εμπειρίες. Αυτό που χρειάζεται είναι ηρεμία. Μακάρι να φτάσει στο τέλος της σεζόν να μάχεται για έναν τίτλο», είπε κλείνοντας.



Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved