Πετκάκης: «Τα πάντα για τη νίκη με την ΑΕΚ»

Πετκάκης: «Τα πάντα για τη νίκη με την ΑΕΚ»

Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα παραταχθεί ο Πανιώνιος στο ερχόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη, όπως τόνισε στο Onsports o Δημήτρης Πετκάκης.

Ο έμπειρος ακραίος αμυντικός παραχώρησε εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Onsports και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στη νικηφόρα αναμέτρηση των «κυανέρυθρων» με την Κέρκυρα, στον αγώνα της Κυριακής (02/10) με την «Ένωση», αλλά και στο γεγονός πως η ομάδα του τα καταφέρνει καλύτερα στα εκτός έδρας παιχνίδια, παρά στα εντός.

Παράλληλα, μίλησε για τους στόχους του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα, ενώ έκανε και το δικό του σχόλιο για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον ηγέτη των «κυανέρυθρων», Φαμπιάν Εστογιανόφ, αλλά και στον κόσμο των Νεοσμυρνιωτών.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Δημήτρη Πετκάκη στο Onsports:

-Δημήτρη, η νίκη επί της Κέρκυρας ήρθε τόσο εύκολα όσο δείχνει το τελικό 3-0;

«Το ματς δεν ήταν τόσο εύκολο όσο δείχνει το τελικό σκορ. Εμείς είχαμε προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα πολύ καλά, ο προπονητής μας είχε αναλύσει τον τρόπο παιχνιδιού της Κέρκυρας και εμφανιστήκαμε διαβασμένοι στον αγώνα. Στόχος μας ήταν να ελέγξουμε το παιχνίδι και να χτυπήσουμε τον αντίπαλό μας στις αντεπιθέσεις. Το καταφέραμε αυτό, πετύχαμε ένα τέρμα στο πρώτο ημίχρονο, δύο στο δεύτερο και δίκαια φτάσαμε στη νίκη».

-Ο Πανιώνιος εκτός από τα γκολ, δημιούργησε και αρκετές ευκαιρίες…

«Ναι, αυτό μας ικανοποιεί πολύ στην ομάδα. Η ομάδα απέδωσε καλό θέαμα, είχε και την ουσία. Και στα υπόλοιπα παιχνίδια μας, έχουμε δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες κι αυτό είναι πολύ καλό. Πλέον, αφήνουμε πίσω το ματς με την Κέρκυρα και σκεφτόμαστε μόνο την ΑΕΚ».

-Στόχος του Πανιωνίου στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ;

«Μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη. Θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι ένα ντέρμπι, κόντρα σε μία δύσκολη ομάδα, η οποία προέρχεται και από την ήττα με τον ΠΑΟΚ και θα έρθει στη Νέα Σμύρνη για να νικήσει. Εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα αυτή την εβδομάδα, ώστε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι».

-Η ομάδα σου εκτός έδρας τα πηγαίνει περίφημα, σε αντίθεση με τα εντός έδρας παιχνίδια που δεν έχει καταφέρει ακόμα να πάρει νίκη. Πού πιστεύεις ότι οφείλεται αυτό;

«Ίσως στην έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Στο γήπεδό μας παίζουμε με πολύ μεγάλο πάθος για να ικανοποιήσουμε και τους φιλάθλους μας και αυτό μάλλον μας έχει στοιχίσει. Στα εκτός έδρας παιχνίδια, είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στο πλάνο του παιχνιδιού μας. Ελπίζω να αλλάξει αυτό και αρχής γενομένης από το ματς με την ΑΕΚ να αρχίσουμε να παίρνουμε νίκες και στη Νέα Σμύρνη».

-Ο σύλλογος αντιμετωπίζει κάποια οικονομικά προβλήματα, ωστόσο η ομάδα δεν φαίνεται να επηρεάζεται από αυτά στον αγωνιστικό χώρο…

«Εμείς κοιτάμε το αγωνιστικό κομμάτι και προσπαθούμε να κάνουμε τον Πανιώνιο κάθε αγώνα και καλύτερο. Η νέα διοίκηση του συλλόγου θα έχει σίγουρα αρκετή δουλειά και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο της».

-Μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο Πανιώνιος την φετινή σεζόν;

«Αρχικά θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μία πολύ καλή πορεία και να εξασφαλίσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή μας στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα, με μεγάλη προσπάθεια ίσως καταφέρουμε να κυνηγήσουμε και την έξοδό μας στην Ευρώπη».

-Ο Πανιώνιος είναι το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα σου;

«Σίγουρα. Ο Πανιώνιος είναι η ιστορικότερη ομάδα στην Ελλάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στον σύλλογο. Εγώ θέλω να δίνω συνέχεια τον καλύτερό μου εαυτό και μακάρι να πετύχω πολλές επιτυχίες με την ομάδα».

-Αντιμετώπισες έναν τραυματισμό που σε άφησε εκτός αγωνιστικών χώρων για μεγάλο διάστημα. Πλέον είσαι 100% έτοιμος;

«Ναι, πλέον μπορώ να πω πως είμαι απόλυτα έτοιμος. Ξεπέρασα τον τραυματισμό μου και είμαι στην διάθεση του προπονητή μου για να βοηθήσω την ομάδα μου».

-Το πρόσωπο των ημερών είναι ο Φαμπιάν Εστογιανόφ. Θέλεις να μου κάνεις ένα σχόλιο για τον συμπαίκτη σου;

«Είναι ένας παίκτης - φαινόμενο. Πρόκειται για πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή, με φαντασία στο παιχνίδι του και είναι πολύ καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να υπάρχει τέτοιος παίκτης στο πρωτάθλημά μας. Όλοι θα τον ήθελαν στην ομάδα τους».

-Τέλος, θα ήθελες να πεις κάτι στον κόσμο του Πανιωνίου;

«Αρχικά θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την στήριξή τους στην ομάδα από την αρχή της σεζόν. Η βοήθειά τους είναι πολύ μεγάλη και ευελπιστώ πως στο παιχνίδι με την ΑΕΚ θα γεμίσουν το γήπεδο και θα μας βοηθήσουν να πάρουμε τη νίκη».



Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved