Τσάκας: «Προτεραιότητα το πληρεξούσιο»

Τσάκας: «Προτεραιότητα το πληρεξούσιο»

«Μας καίει το πληρεξούσιο», είπε στο Onsports ο εκπρόσωπος του Σουλτάν Μπιν Νάσερ, Βλάσης Τσάκας, που εξέφρασε για μια ακόμα φορά την αισιοδοξία του ότι η συμφωνία μεταξύ του Σαουδάραβα και της πλευράς Βαρδινογιάννη θα τελειώσει τις επόμενες μέρες.

Θέμα ωρών είναι πλέον να φτάσει με κάθε επισημότητα το πληρεξούσιο του Σουλτάν Μπιν Νάσερ Αλ Σαούντ στα χέρια του Παναγιώτη Πετρόπουλου για να προχωρήσει ο Έλληνας νομικός στις απαραίτητες επαφές με το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη έτσι ώστε να υλοποιηθεί η μεταβίβαση του 54,7% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Σαουδάραβα.

«Δεν υπάρχει κάτι νέο, αυτό που εμάς μας καίει τώρα είναι το πληρεξούσιο. Είναι το πιο σημαντικό κομμάτι αυτή τη στιγμή, πρέπει αύριο να έχει φτάσει στα χέρια του κ. Πετρόπουλου για να προχωρήσουμε και να τελειώσει η δουλειά», είπε αρχικά στο Onsports ο Βλάσης Τσάκας.

Όσο για την δική του αίσθηση για την έκβαση της υπόθεσης, σχολίασε: «Δεν υπάρχει καμία ανησυχία. Είμαι απόλυτα αισιόδοξος, για να μην πω σίγουρος, ότι το θέμα θα τελειώσει θετικά και σύντομα. Ελπίζουμε λοιπόν αύριο να υπάρξουν εξελίξεις προς το καλύτερο».{textlink}

Για το ταξίδι του στη Σαουδική Αραβία και πιθανή επιστροφή με τον πρίγκιπα, ο Βλάσης Τσάκας ανέφερε: «Εγώ θα πάω εκεί την Τρίτη και θα επιστρέψω πιθανότατα την Πέμπτη. Το βλέπω λίγο δύσκολο να γυρίσει μαζί μου ο πρίγκιπας γιατί είναι μικρό το διάστημα των δυο ημερών. Μακάρι οι νομικοί να έχουν προχωρήσει τόσο γρήγορα το θέμα και να έρθει στην Ελλάδα για τις τελικές υπογραφές».

Τέλος, για τα όσα έχουν γίνει γνωστά για την ταυτότητα του πρίγκιπα και το αν θεωρεί ότι η πλευρά Βαρδινογιάννη έχει κάνει διερευνητικές κινήσεις, τόνισε: «Δεν υπήρχε περίπτωση η άλλη πλευρά να μην ψάξει ένα τόσο σοβαρό θέμα και μια τόσο σοβαρή πρόταση. Φυσικά και όσα διαπίστωσαν είναι θετικά για εμάς, γιατί δεν αμφισβητείται ούτως ή άλλως η επιφάνεια του πρίγκιπα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πληροφορίες του Onsports αναφέρουν ότι ο πρίγκιπας Σουλτάν έχει ήδη συντάξει την δήλωσή του, που θα είναι διευκρινιστική επί της πρότασης που έχει καταθέσει, και έχει φτάσει ήδη στα χέρια του Έλληνα εκπροσώπου του. Η αμφισβήτηση ωστόσο που έχει υπάρξει όλες αυτές τις μέρες, έκανε το Σαουδάραβα υποψήφιο επενδυτή να θέλει να διανείμει μόνος του την δήλωση και όχι δια μέσου του Βλάση Τσάκα, έτσι ώστε να της προσδώσει μεγαλύτερη βαρύτητα.

Παράλληλα, το πληρεξούσιο που θα χρησιμοποιήσει ο Παναγιώτης Πετρόπουλος, έχει συνταχθεί από τον ίδιο και έχει σταλεί στους νομικούς συμβούλους του Σουλτάν Μπιν Νάσερ οι οποίοι το εξετάζουν διεξοδικά έτσι ώστε να κάνουν τις απαραίτητες προσθήκες σε αυτό, την κατάλληλη επεξεργασία και να το στείλουν πίσω για να μπορεί ο δικηγόρος που έχουν ορίσει να συνομιλεί κανονικά με την πλευρά Βαρδινογιάννη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα λόγω της παρέλευσης της διορίας που είχε θέσει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, ωστόσο μόλις γίνει η επαφή με τον Παναγιώτη Πετρόπουλο θα πρέπει στη συνέχεια η πλευρά του Σουλτάν Μπιν Νάσερ να καταβάλει εγγυήσεις. Η δέσμευση που έχει κάνει η πλευρά του πρίγκιπα είναι ότι θα υπάρξουν αυτές και μάλιστα με τη μορφή μετρητών, 20 εκατ. ευρώ, που θα μπουν σε λογαριασμό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να κλείσει το «deal».



Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved