«Καρέ» του Βόλου στον Άρη

«Καρέ» του Βόλου στον Άρη

Στάση αναμονής τηρούν στον Άρη, μέχρι να εκδοθεί η απόφαση της ΕΠΟ για τους παίκτες του Βόλου και της Καβάλας ώστε να προχωρήσουν στην ολοκλήρωση των μεταγραφών.

Η αρχή έγινε με τον Πάπα Καλίφα Σανκαρέ και τον Χαβιέ Ούμπιντες, έπειτα από την εισήγηση του Σάκη Τσιώλη προς τους διοικούντες την ΠΑΕ. Η διοίκηση από την πλευρά της έκανε τις απαραίτητες κινήσεις και «έκλεισε» δύο παίκτες για τους οποίους ενδιαφέρθηκαν και άλλες ομάδες της Superleague. Ωστόσο, οι «κίτρινοι» έδειξαν πως έκαναν καλύτερο χειρισμό και κατάφεραν να συμφωνήσουν με δύο ποδοσφαιριστές που μπορούν να προσφέρουν πολλά στον Άρη. Βέβαια, σε αυτό έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι στον πάγκο του Άρη βρίσκεται ο Καρδιτσιώτης τεχνικός, τον οποίο γνωρίζουν καλά από την κοινή θητεία τους στον Βόλο.

Όμως ο Άρης δεν σταμάτησε εκεί, αφού ακολούθησε η κρούση στο, Νόε Ακόστα, ο οποίος εμφανίστηκε θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στους «κίτρινους». Ο εκπρόσωπος του συναντήθηκε με τους ανθρώπους της ΠΑΕ και απέσπασε το «ναι» του Ισπανού μέσου για συνεργασία ενός έτους, προθέτοντας ακόμα ένα «εργαλείο» στη θήκη του.

Τελευταία κίνηση για τον Άρη, ο Ελντίν Γιακούποβιτς. Η κατάσταση του Μιχάλη Σηφάκη με την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε, τον έθεσε αυτόματα εκτός αγωνιστικής δράσης για 4-5 μήνες. Η εξέλιξη αυτή κατέστησε επιτακτική την ανάγκη απόκτησης ενός τερματοφύλακα που να μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τον Σηφάκη και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ελντίν Γιακούποβιτς.

Ο Ελβετός γκολκίπερ, παρά το γεγονός ότι αρχικά διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να βρίσκεται μια «ανάσα» από το «Κλεάνθης Βικελίδης», τελικά συμφώνησε με τους «κίτρινους» για διετές συμβόλαιο, τονίζοντας ότι η μετακόμισή του στους «κίτρινους» αποτελεί άλμα στην καριέρα του.

Το μόνο που απομένει ώστε ο Άρης να ανακοινώσει και επίσημα τους τέσσερις ποδοσφαιριστές, είναι η σχετική απόφαση της ΕΠΟ για τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας (αναμένεται εντός της εβδομάδας), προκειμένου να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος των μεταγραφών και να ανακοινωθούν και επίσημα από την μακεδονική ΠΑΕ.



Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved