«Τα πράγματα είναι δύσκολα»

«Τα πράγματα είναι δύσκολα»

Ο 20χρονος μέσος του Πανσερραϊκού μίλησε στο www.wind.gr για την προσπάθεια που ξεκινάει η ομάδα του προκειμένου να παραμείνει στην Super League.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Δημήτρη Ανάκογλου:

Δημήτρη με δεδομένη την δύσκολη βαθμολογική κατάσταση για την ομάδα σου, τι είναι αυτό που μπορεί να σας βοηθήσει στην παρούσα φάση έτσι ώστε να έχετε την ιδανική ψυχολογία ενόψει των κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν;

«Τα πράγματα έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί είναι δύσκολα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα τα παρατήσουμε, αλλά αντίθετα έχουμε οπλιστεί με πείσμα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Super League και ξεκινάμε την ανατροπή. Σαφώς αυτό που θα μας βοηθήσει πολύ στην ψυχολογία θα είναι η παρουσία των φιλάθλων μας στο γήπεδο το Σάββατο. Τους έχουμε πικράνει με τα τελευταία αποτελέσματα που μας έφεραν σ’ αυτή τη βαθμολογική θέση, αλλά το χειροκρότημα τους είναι πολύτιμο».

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας σε ποιους τομείς περιμένεις να βοηθήσει περισσότερο;

«Ο κ. Βούκοτιτς είναι ένας έμπειρος προπονητής και γνώστης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι πρώτες ημέρες ήταν αναγνωριστικές  αλλά ήδη μας έχει περάσει τη φιλοσοφία του. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και σαφώς περιμένουμε να μας βοηθήσει σ’ όλα όσα συνθέτουν την λειτουργία μιας ομάδας με στόχους και προοπτική. Από την ψυχολογία, την ομαδικότητα, την ανάπτυξη παιχνιδιού, την επιθετική μας γραμμή, σ’ όλα γενικότερα..»

Στους αγώνες με τον ΠΑΟΚ και τον Άρη και γενικά σε όλα τα ματς κόντρα στις μεγάλες ομάδες ο Πανσερραϊκός έδειξε καλά στοιχεία αποσπώντας στις περισσότερες περιπτώσεις θετικά αποτελέσματα. Να περιμένουμε ανάλογες εμφανίσεις τώρα που ο κάθε αγώνας είναι για εσάς ένας «τελικός»;

«Σωστά το επισημάνατε.. Κάθε αγώνας από τώρα και στο εξής και έως την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Super League είναι ένας «τελικός». Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η συγκομιδή βαθμών ώστε να ξεφύγουμε από τις επικίνδυνες θέσεις υποβιβασμού. Κάθε αντίπαλος είναι ίδιος για μας, είτε ανήκει στις θεωρητικά μεγάλες ή μικρές ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Σημασία είναι να νικάμε και να μαζεύουμε βαθμούς δίχως να ξεχωρίζουμε την ποιότητα των αντιπάλων. Όλα τα ματς είναι πλέον το ίδια σπουδαία για όλους μας και έτσι θα τα  αντιμετωπίσουμε..»

Είσαι ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Πως νιώθεις ακούγοντας το όνομά σου στις μεταγραφικές λίστες των περισσοτέρων συλλόγων της χώρας και ποιες είναι οι προτεραιότητές σου τη φετινή σεζόν;

«Αυτή τη στιγμή προέχει η σωτηρία της ομάδας μου. Στον Πανσερραϊκό έκανα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα,  γαλουχήθηκα ως ποδοσφαιριστής και έγινα επαγγελματίας. Θέλω να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο την ομάδα μου και να είμαι υγιής. Για τις μεταγραφικές λίστες που αναφέρεστε δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσω, αφού τώρα το ενδιαφέρον μου είναι στραμμένο στον Πανσερραϊκό και στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα μου για να πετύχει το σκοπό της..»

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο ενόψει του αγώνα με τον Ηρακλή;

«Όπως πλέον πιστεύω ότι έχουν αντιληφθεί όλοι στις Σέρρες αυτό που έρχεται είναι ένα κρίσιμο ματς, το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει πολλά. Πάμε για τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών και η συμπαράσταση τους θα μας είναι πολύτιμος σύμμαχος. Ελπίζουμε στη βοήθεια των φιλάθλων για να κάνουμε τα πάντα έτσι ώστε να πετύχουμε το στόχο μας..»



Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved