«Ανυπομονώ να κάνω ντεμπούτο»

«Ανυπομονώ να κάνω ντεμπούτο»

Για όλους και για όλα μίλησε ο νεαρός μέσος του Ατρομήτου, Παναγιώτης Μπάλλας, στη συνέντευξη που έδωσε ιστοσελίδα της Superleague.

Ο ταλαντούχος Μπάλλας, ανέφερε ότι το Ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από ταλέντα ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αγαπημένη του ομάδα από το εξωτερικό, τη Λίβερπουλ.


Αναλυτικά η συνέντευξη του Παναγιώτη Μπάλλα στην ιστοσελίδα της Superleague:


Πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι με τον αθλητισμό και για ποιον λόγο; Ηθελες να γίνεις επαγγελματίας ή προέκυψε στην πορεία;
«Ξεκίνησα έξι ετών από τις Ακαδημίες «Ελπίδες Καρδίτσας γιατί μου άρεσε το ποδόσφαιρο. Το γεγονός ότι έγινα επαγγελματίας προέκυψε στη διάρκεια του χρόνου».


Ο Ατρόμητος έχει στο ρόστερ του αρκετά νέα παιδιά. Θεωρείς ότι είναι ένα από τα βασικά στοιχεία για να δημιουργηθεί ένα δυνατό σύνολο για τα επόμενα χρόνια;
«Σίγουρα όταν μια ομάδα έχει πολλά νέα παιδιά στο έμψυχο δυναμικό της αφενός σημαίνει ότι κάνει πολύ καλή δουλειά στις Υποδομές της και παράλληλα δημιουργεί τον κορμό της για τα επόμενα χρόνια. Ο Ατρόμητος το έχει πετύχει σε πολύ μεγάλο βαθμό».

Εκτός όμως από τον Ατρόμητο βλέπουμε ότι και οι υπόλοιπες ομάδες αρχίζουν και προωθούν παιδιά από τις ακαδημίες τους. Θεωρείς ότι ήταν κάτι που άργησε αλλά τελικά έπρεπε να γίνει;
«Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη τα ταλέντα του και οι ομάδες πρέπει να δείξουν περισσότερη εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό τους. Ελπίζω οι Έλληνες νεαροί παίκτες να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των ομάδων τους».

Ένα σχόλιο για τα πρωταθλήματα υποδομής; Ποια πιστεύεις ότι είναι τα θετικά στοιχεία και τι χρειάζεται βελτίωση;
«Τα θετικά στοιχεία είναι ότι υπάρχει πολύ καλός ανταγωνισμός με καλές ομάδες και κάθε χρόνο γίνεται όλο και πιο δυνατό. Χρειαζόμαστε όμως καλύτερα γήπεδα και κυρίως να παίζουμε σε φυσικό χλοοτάπητα γιατί ο συνθετικός  μας δημιουργεί δυσκολίες στη διεξαγωγή των αγώνων».

Υπάρχει κάτι που σε φοβίζει/αγχώνει όσο αφορά την επαγγελματική σου σταδιοδρομία;
«Όχι δεν με φοβίζει τίποτα. Όσο κάνω καλά τη δουλειά μου δεν υπάρχει φόβος. Το μόνο που θέλω είναι να είμαι καλά στην υγεία μου».

Σε ποια ομάδα του εξωτερικού θα ήθελες να αγωνιστείς και ποιον θα ήθελες για συμπαίκτη σου;
«Αγαπημένη μου ομάδα είναι η Λίβερπουλ και για συμπαίκτη μου θα ήθελα τον Τσάβι».

Τι σημαίνει για σένα να αγωνίζεσαι με τα χρώματα της Εθνική Ελλάδας;
«Περηφάνια και περισσότερη θέληση για να πετύχεις γιατί εκπροσωπείς έναν ολόκληρο λαό».

Ποια η σχέση σου με τα υπόλοιπα παιδιά στην εθνική Νέων; Την Κυριακή είστε αντίπαλοι και την Τετάρτη συμπαίκτες.
«Είμαστε φίλοι, μια οικογένεια και κοιτάμε πάντα το καλό της Εθνικής ομάδας. Δεν έχουμε τίποτα απολύτως να χωρίσουμε. Όταν είμαστε αντίπαλοι τότε γινόμαστε εχθροί για ενενήντα λεπτά και μετά είμαστε πάλι φίλοι».

Παράλληλα με το ποδόσφαιρο θα ήθελες να σπουδάσεις;
«Πηγαίνω φέτος στη Γ’ Λυκείου και κατέληξα στην απόφαση ότι το ποδόσφαιρο είναι τα πάντα για μένα. Έτσι έχω αφοσιωθεί πλέον αποκλειστικά στο ποδόσφαιρο».

Ανυπομονείς για την πρώτη σου συμμετοχή στον Ατρόμητο ή είναι κάτι που δεν το σκέφτεσαι ακόμα;
«Φυσικά και το έχω σκεφθεί και όπως κάθε νέο παιδί της ηλικίας μου θέλω να κάνω ντεμπούτο στη Σούπερ Λίγκ. Πιστεύω ότι με δουλειά και υπομονή θα έρθει και εύχομαι η πρώτη μου συμμετοχή να συνδυαστεί με νίκη της ομάδας και με δική μου καλή εμφάνιση».



ΑΕΚ: Παραμένει εκτός ο Μουκουντί
ΑΕΚ: Παραμένει εκτός ο Μουκουντί
Γκριμάου: «Ο μεγαλύτερος αγώνας που έχουμε δώσει φέτος»
Γκριμάου: «Ο μεγαλύτερος αγώνας που έχουμε δώσει φέτος»
Παναθηναϊκός Aktor: Σλούκας σημαίνει… Final-4
Παναθηναϊκός Aktor: Σλούκας σημαίνει… Final-4
Παναθηναϊκός Aktor: Τα 11 +1 Final-4 του “τριφυλλιού”
Παναθηναϊκός Aktor: Τα 11 +1 Final-4 του “τριφυλλιού”
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved