Τέρζιτς: «Να βοηθήσουμε την ΑΕΚ»

Τέρζιτς: «Να βοηθήσουμε την ΑΕΚ»

Η «Petit Chateau» έχει πλάνο για την Ένωση, όπως ανέφερε ο Ζόραν Τέρζιτς, ένας εκ των εκπροσώπων της ιταλικής εταιρείας, σε συνέντευξή του.

Ο Ζόραν Τέρζιτς, μιλώντας στην «RealNews» εξέφρασε την αισιοδοξία του για τις διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση των «κιτρινόμαυρων», ενώ στόχος της εταιρείας είναι να βοηθήσει την ΑΕΚ να γίνει και πάλι μεγάλη ομάδα.

Η συνέντευξη του Ζόραν Τέρζιτς:

- Πως ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις;

«Εγώ ξεκίνησα τις συζητήσεις και ενημέρωσα τον Σταύρο Αδαμίδη για το ενδιαφέρον της εταιρείας. Έχω σχέση μαζί τους, γνωρίζω καλά τα στελέχη της «Petit Chateau». Είναι σοβαροί άνθρωποι, με γνώση γύρω από τον αθλητισμό και ειδικότερα το ποδόσφαιρο κι έχουν πλάνο για την ΑΕΚ».

- Πείτε μας δύο λόγια γι αυτούς…

«Κοιτάξτε, η εταιρεία έχει έδρα την Ιταλία και μέλη από την Ρωσία. Ασχολείται με το μάνατζμεντ αθλητών και επενδύει κεφάλαια τόσο στην Ιταλία όσο και την υπόλοιπη Ευρώπη».

- Μια χαρά όλα αυτά, αλλά η ΑΕΚ σας ζήτησε χρήματα άμεσα, 2 εκατ. ευρώ για να προχωρήσει η συνεργασία. Και ακόμη το ποσό αυτό δεν έχει καταβληθεί…

«Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν είναι κάτι απλό. Ούτε κάτι που γίνεται από την μία στιγμή στην άλλη. Είναι κάτι σοβαρό και μακροπρόθεσμο, που θα έχει διάρκεια και θα αποφέρει κέρδη και στις δύο πλευρές. Αυτό είναι το ζητούμενο. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, με ιστορία, κόσμο και θέλουμε να την βοηθήσουμε να είναι δυνατή σε Ελλάδα και Ευρώπη. Χρήματα φυσικά και υπάρχουν. Και αφού συμφωνήσουμε οριστικά, όλα θα πάνε καλά».

- Φαντάζομαι, ωστόσο, με το κατάλληλο αντίτιμο, διότι δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένα ωραίο πρωί οι Ιταλοί αγάπησαν ξαφνικά μία ελληνική ομάδα…

«Δεν έγινε ξαφνικά, τίποτα σ' αυτή την εταιρεία δεν σχεδιάζεται πρόχειρα και δίχως πλάνο. Σας είπα και πριν ότι ο όμιλος αυτός ασχολείται με τις επενδύσεις που αφορούν αθλητές και, φυσικά, ποδοσφαιριστές. Και θεωρούμε ότι με την ΑΕΚ μπορεί να επιτευχθεί μία εξαιρετική συνεργασία».

- Αντιλαμβάνομαι ότι ίσως ακόμη δεν μπορείτε να πείτε πολλά πράγματα για το deal και τις διαπραγματεύσεις, ωστόσο, αν θέλετε, δώστε μας το στίγμα που θα κινηθεί η εταιρεία στην ΑΕΚ. Με ποιον τρόπο θα γίνει αυτό;

«Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι ο όμιλος εκπροσωπεί ποδοσφαιριστές που κάλλιστα μπορούν να ενισχύσουν την ελληνική ομάδα. Από εκεί και πέρα, το καθεστώς κάτω από το οποίο θα γίνεται κάθε φορά αυτό το συζητάμε και θα το συμφωνήσουμε με την διοίκησή της».

- Δηλαδή, θα έχετε ποσοστό από την τυχόν πρόοδο και πώλησή τους;

«Μπορείτε να το πείτε κι έτσι αλλά επιτρέψτε μου να μην πω κάτι παραπάνω στην παρούσα φάση».

- Για τους νυν ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έγινε συζήτηση;

«Δεσμεύομαι να σας απαντήσω. Από την ερχόμενη εβδομάδα θα μπορούμε να πούμε περισσότερα».

- Κάτι τελευταίο. Γνωρίζετε ότι η ομάδα που θέλετε να επενδύσετε δεν έχει γήπεδο; Δεν είναι επιπλέον ρίσκο αυτό για κάποιον που θέλει να βάλει τα λεφτά του κάπου;

«Θα σας πω μόνο ότι γνωρίζουμε όλα τα δεδομένα. Και το γήπεδο ασφαλώς και είναι ένα από αυτά. Κάτι άλλο σχετικά, λυπάμαι, δεσμεύομαι να πω. Μόνο ότι εννοείται πως κάθε επένδυση έχει το ρίσκο της. Είμαι αισιόδοξος, όμως, πως θα τα βρούμε. Η εταιρεία αποτελείται από σοβαρούς επιχειρηματίες, οι οποίοι δεν έχουν σκοπό να πετάξουν τα χρήματά τους. Θέλουμε κάτι σοβαρό και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε. Ελπίζω να πάνε όλα καλά».



Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved