Αυλαία στα ντέρμπι με μάχη «Δικεφάλων»

Αυλαία στα ντέρμπι με μάχη «Δικεφάλων»

Το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ μαγνητίζει τα βλέμματα στην 4η αγωνιστική, καθώς είναι το πρώτο της χρονιάς, ενώ υπάρχουν κι άλλες ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Οι δύο «Δικέφαλοι» θέλουν τη νίκη, τόσο για βαθμολογικούς λόγους, όσο και για ψυχολογικούς, καθώς ακολουθεί εβδομάδα ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Η Ξάνθη και ο Αστέρας Τρίπολης αναζητούν την πρώτη τους φετινή νίκη, καθώς υποδέχονται ΟΦΗ και Ατρόμητο αντίστοιχα. Παράλληλα, Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα κοντράρονται στο Αγρίνιο, σε ένα παιχνίδι που έχει έντονα τον χαρακτήρα του ντέρμπι…

Στα παιχνίδια του Σαββάτου, ο Πανιώνιος νίκησε 3-0 εκτός έδρας την Κέρκυρα, ενώ ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε, αλλά έκαμψε την αντίσταση του Εργοτέλη με σκορ 3-2.

Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων κατά χρονολογική σειρά:

Ξάνθη – ΟΦΗ (16:00, NET)

xanthi-ofi

Τον πρώτο της θετικό αποτέλεσμα αναζητά η Ξάνθη, υποδεχόμενη τον ΟΦΗ, καθώς στις πρώτες τρεις αγωνιστικές έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις, όμως δεν έχει μαζέψει ούτε έναν βαθμό. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει τονίσει την κρισιμότητα του αγώνα τους παίκτες του και περιμένει να τους δει να πανηγυρίζουν μια νίκη.

Στον ΟΦΗ επιστρέφουν στη δράση ύστερα από τρεις εβδομάδες, διάστημα που εκμεταλλεύτηκε ο Νίκος Αναστόπουλος για να κάνει μια μίνι προετοιμασία. Στην πρεμιέρα οι Κρητικοί πήραν έναν βαθμό από τον Ατρόμητο και θέλουν να συνεχίσουν με… βαθμούς την πορεία τους στη Super League.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί live από το Onsports ΕΔΩ.

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος (16:00, Nova 2)

asteras-atromitos

Να συνδυάσει το ντεμπούτο του με την πρώτη φετινή νίκη του Αστέρα Τρίπολης θέλει ο Οράσιο Γκονσάλβες, ο οποίος διαδέχτηκε τον Όσκαρ Φερνάντεθ στον πάγκο της ομάδας. Οι διοικούντες θεωρούν πως η αλλαγή αυτή θα αλλάξει την ψυχολογία των παικτών, αλλά και το γούρι, προκειμένου οι Αρκάδες να σκοράρουν και να νικήσουν.

Να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις θέλει ο Ατρόμητος, όμως να τις συνδυάσει με νίκη. Δύο φορές μέχρι τώρα οι παίκτες του Γιώργου Δώνη έχουν προηγηθεί και έχουν ισοφαριστεί στο τέλος, και σε αυτό δουλεύει το τελευταίο διάστημα. Στην Τρίπολη έχουν πάρει μια νίκη οι Περιστεριώτες και θέλουν ακόμη μια φέτος σήμερα, έχοντας και την υποστήριξη των οπαδών τους.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί live από το Onsports ΕΔΩ.

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα (18:15, Nova 2)

panaitolikos-pas_giannina

Παιχνίδι με άρωμα Football League δίνουν οι νεοφώτιστοι Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Αγρινιώτες έχουν τον ενθουσιασμό της επιστροφής στα μεγάλα σαλόνια και με την υποστήριξη όλης της πόλης, ελπίζουν να πάρουν τη νίκη. Το ξεκίνημα του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα είναι καλό και με τους Μπαμόγκο και Μεζάγκ στην αποστολή, θα επιχειρήσει να πάρει τη νίκη.

Με τη συνταγή που νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης θα επιχειρήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα να πάρει το «τρίποντο» και στο Αγρίνιο κόντρα τον Παναιτωλικό. Οι απουσίες είναι οι ίδιες για τον Στεφάν Ντεμόλ, ο οποίος έχει ζητήσει από τους παίκτες του να αγωνιστούν με το ίδιο πάθος, όπως και την περασμένη αγωνιστική, προκειμένου να πανηγυρίσουν και πάλι τη νίκη.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί live από το Onsports ΕΔΩ.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (20:30, Nova 1)

paok-aek

Το ντέρμπι των «Δικεφάλων» θα ρίξει την αυλαία της 4ης αγωνιστικής, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη, ενόψει των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων. Ο ΠΑΟΚ ποντάρει πολλά στο ομοιογενές σύνολο που έχει από πέρυσι, με κάποιες σημαντικές προσθήκες, ενώ ο Λάζλο Μπόλονι έχει ταιριάξει τη φιλοσοφία του στον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα. Μάλιστα, δεν αναμένεται ο Ρουμάνος να κάνει αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε την περασμένη αγωνιστική στη Νέα Σμύρνη. Η Τούμπα αναμένεται να είναι κατάμεστη, με τους οπαδούς να αποτελούν τον 12ο παίκτη.

Από την αγωνιστική απραξία, η ΑΕΚ έχει μπει σε φουλ ρυθμούς, με δύο παιχνίδια την εβδομάδα. Την Τετάρτη έδωσε παιχνίδι με την Ξάνθη, επικρατώντας 4-3 στα Πηγάδια, στην πιο καλή της φετινή εμφάνιση. Ωστόσο κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Μανόλο Χιμένεθ θα παρατάξει νέο σχήμα, καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού και κόπωσης. Στόχος παραμένει η νίκη, ή έστω το θετικό αποτέλεσμα για να συνεχίσει η ΑΕΚ το καλό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έπειτα από αρκετά χρόνια.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί live από το Onsports ΕΔΩ.



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved