Καραγκούνης: «Να αγωνιστώ στο εξωτερικό»

Καραγκούνης: «Να αγωνιστώ στο εξωτερικό»

Την επιθυμία του να καταφέρει να πάρει μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού, εξέφρασε με δηλώσεις του στο Onsports ο Θανάσης Καραγκούνης.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός του Ατρομήτου έδωσε το «παρών» στην Έκθεση «Νοva All Sports Show & Fashion» και μίλησε στο Onsports για τους στόχους του με την ομάδα του Περιστερίου, τις φιλοδοξίες του, τον αδερφό του Βασίλη που αγωνίζεται στο ιταλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ουντινέζε, τον Γιώργο Δώνη, αλλά και στην μεταγραφή του Αντρέα Τάτου στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Onsports ο Θανάσης Καραγκούνης

Για τους στόχους του Ατρομήτου: «Θέλουμε να πάμε καλύτερα από πέρυσι και πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε, γιατί έχουμε καλή ομάδα. Με λίγη τύχη, γιατί χρειάζεται και η τύχη στο ποδόσφαιρο, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να βγούμε στην Ευρώπη. Με την μέχρι στιγμής παρουσία μας,  έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για τις φιλοδοξίες του: «Και εγώ, όπως και όλοι οι επαγγελματίες Έλληνες παίκτες, θέλουμε να αγωνιστούμε κάποια στιγμή στο εξωτερικό. Βέβαια, όπως έγινε και με τον Τάτο, όταν έρχεται μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός και σου κάνει πρόταση που την δέχεται η ομάδα σου, είναι δύσκολο να αρνηθείς. Όμως, πρωταρχικός μου στόχος είναι να καταφέρω να καθιερωθώ στον Ατρόμητο και αν είμαι καλός να αγωνιστώ σε ομάδα της Ευρώπης».

Για τον αδερφό του, Βασίλη, που αγωνίζεται στην Ουντινέζε: «Ο αδερφός μου θέλει να του πάνε όλα καλά, να έχει πάντα υγεία και να μην επιστρέψει ποτέ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στην Ευρώπη έχει άλλη κουλτούρα, δεν είναι όπως εδώ, γι’ αυτό και εγώ θέλω να παίξω στην Ευρώπη».

Για τον Γιώργο Δώνη: «Ο κ. Δώνης είναι εξαιρετικός προπονητής και πολύ καλός άνθρωπος. Του αρέσει να δουλεύει με νεαρούς παίκτες κι αυτό είναι θετικό. Κάνουμε πάρα πολύ καλή δουλειά μαζί του και έχει βγάλει πολλούς νεαρούς παίκτες και πιστεύει σε μας. Ο Γιάννης Σκόνδρας είναι 21 χρονών και είναι αρχηγός. Πιστεύω πως αυτό τα λέει όλα».

Για την μεταγραφή του Τάτου στον Ολυμπιακό: «Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Είναι πολύ καλός παίκτης και του αξίζει να αγωνίζεται σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Ήταν πολύ καλό που παρέμεινε σε εμάς για ακόμη μια χρονιά με τη μορφή δανεισμού. Θα κάνει καλό και στον ίδιο που θα πάρει περισσότερα παιχνίδια και εμπειρίες, αλλά και στην ομάδα, γιατί είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης».



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved