Επίτιμο μέλος του ΟΦΗ ο Κουράκης

Επίτιμο μέλος του ΟΦΗ ο Κουράκης

Τον τίτλο του επίτιμου μέλους της ΠΑΕ ΟΦΗ  για την προσφορά του στον σύλλογο, ιδιαίτερα τα δύο τελευταία χρόνια, θα κατέχει από δω και στο εξής ο Γιάννης Κουράκης.

Η πρόταση έπεσε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Παρασκευής (23/09) από τον Νίκο Μαχλά, έγινε αποδεκτή απʼ όλα τα μέλη της διοίκησης αλλά και από τον δήμαρχο Ηρακλείου τον οποίο ενημέρωσε τηλεφωνικά ο Νίκος Μαχλάς. Πρόκειται για ένα τιμητικό τίτλο με τον Γιάννη Κουράκη να βοηθάει όπου μπορεί την ΠΑΕ και να δίνει το παρών» στα Δ. όποτε του το επιτρέπουν οι αυξημένες υποχρεώσεις του.

Από κει και πέρα στη σημερινή (23/09) συνεδρίαση συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. με πρόεδρο τον Νίκο Μαχλά και συζητήθηκαν κυρίως οικονομικά και οργανωτικά θέματα. Παράλληλα αποφασίστηκε η μεταφορά των γραφείων της ΠΑΕ σʼ ένα χώρο που θα της παραχωρήσει  ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ δίπλα από τη μπουτίκ στο «Γεντί Κουλέ». Τέλος, παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους ο Γιώργος Στεφανουδάκης και η παραίτησή του έγινε αποδεκτή.

Για τις πειθαρχικές διώξεις που ασκήθηκαν στην κρητική ομάδα από τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς δεν έγινε  σχεδόν καθόλου αναφορά καθώς όπως ειπώθηκε σχετικά «αυτά τα πράγματα δεν μας αγγίζουν ούτε ως σύλλογος, ούτε τον καθένα μας ατομικά». Παράλληλα έγινε ενημέρωση στα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης για την θετική κατάληξη της υπόθεσης με τους αδερφούς Βατσινά και τη συμφωνία που επιτεύχθηκε ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του ΔΣ, η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε αναλυτική ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για όλες τις αποφάσεις που πάρθηκαν. Αναλυτικά αυτή αναφέρει:

«Συνεδρίασε σήμερα το βράδυ του Δ.Σ. της ΠΑΕ-ΟΦΗ και αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:
Συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. ως εξής:
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος: Νίκος Μαχλάς
Α Αντιπρόεδρος και αναπληρωτής πρόεδρου σε όλα τα καθήκοντα: Βασίλης Ξημέρης
Β Αντιπρόεδρος: Αντώνης Κουτάντος
Διευθυντής Διοικητικών Οικονομικών Υπηρεσιών και Προσωπικού: Κώστας Τουγλής
Προϊστάμενος Νομικής Υπηρεσίας και Αδειοδότησης: Χρήστος Μιχαλόπουλος
Υπεύθυνος Τμήματος Μάρκετινγκ: Γιώργος Καλουτσάκης
Υπεύθυνος Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων: Λευτέρης Κουγιουμουτζής
Υπεύθυνος σχέσης ΠΑΕ-ΟΦΗ-Φιλάθλων: Ανδρέας Μανουσάκης

Τιμή στο Γιάν. Κουράκη
Ο πρόεδρος κ. Νίκος Μαχλάς πρότεινε και έγινε ομόφωνα αποδεκτό ως ένδειξης αναγνώρισης για τη μεγάλη προσφορά του δημάρχου κ. Γιάννη Κουράκη στον ΟΦΗ και τη μεγάλη συμβολή του στην επιστροφή της ομάδας στη super league την τιμητική θέση του μέλους του Δ.Σ. της ΠΑΕ-ΟΦΗ παρέχοντας του το δικαίωμα να συμμετέχει στις συνεδριάσεις της διοίκησης όποτε το επιθυμεί.

Θα προχωρήσει η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου
-ΜΕΤΑ από πρόταση του προέδρου κ. Νίκου Μαχλά αποφασίσθηκε η σύσταση τριμελούς επιτροπής με επικεφαλή το κ. Χρήστο Μιχαλόπουλο και μέλη τους κ.κ. Βασίλη Ξημέρη, Κώστα Τουγλή για την άμεση υλοποίηση της απόφασης για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

-Μετά από πρόταση του προέδρου κ. Νίκου Μαχλά αποφασίσθηκε η σύσταση τριμελούς επιτροπής με επικεφαλή το κ. Κώστα Τουγλή και μέλη τους κ.κ. Χρήστο Μιχαλόπουλο και Αντώνη Κουτάντο για την επίλυση οικονομικών θεμάτων και οφειλών προς τρίτους.

Ενημέρωσε για μεταγραφές
Ο πρόεδρος κ. Νίκος Μαχλάς ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. για όλες τις λεπτομέρειες που έχουν σχέση με τα μεταγραφικά θέματα. Επίσης έκανε αναφορά σε οικονομικά θέματα, αλλά και τις συμφωνίες που έχουν γίνει με το συνδρομητικό κανάλι ΝΟ VA και ΟΠΑΠ.

Εγινε αποδεκτή
ΓΙΑ αυστηρά επαγγελματικούς λόγους έθεσε την παραίτηση του ο κ. Γιώργος Στεφανουδάκης, η οποία έγινε αποδεκτή από το Δ.Σ.
Τις επόμενες ημέρες θα επιλεγεί το μέλος που θα αντικαταστήσει το κ. Στεφανουδάκη στο Δ.Σ.

Ενιαία στέγαση
Η διοίκηση αποφάσισε σε εύλογο χρονικό διάστημα να στεγασθούν στον ίδιο χώρο οι υπηρεσίες της ΠΑΕ-ΟΦΗ».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved