Κρίσιμη στροφή…

Κρίσιμη στροφή…

Παιχνίδια για όλα τα γούστα περιλαμβάνει η 21η αγωνιστική της Superleague.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Ξάνθη, ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται από το φίλαθλο κοινό, η αναμέτρηση της Τούμπας, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, ματς «ζωής ή θανάτου», διεξάγεται στην Τρίπολη, όπου ο τοπικός Αστέρας θα αντιμετωπίσει την Λάρισα, ενώ γερή «μάχη» θα γίνει στο ΟΑΚΑ, όπου η ΑΕΚ θα διασταυρώσει τα «ξίφη» της με τον Αρη.


ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ
Όλα για το «τρίποντο» θα τα δώσουν Αστέρας Τρίπολης και Λάρισα, όπου αμφότεροι «μάχονται» για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Οι Αρκάδες, προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Ατρόμητο και θέλουν να επανέλθουν στις νίκες, ίσως στο πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν θα έχει στην διάθεση του τους Αράς, Κουρμπέλη και Πιπίνη, ενώ κανονικά θα βρίσκεται στην ενδεκάδα ο Μπαστία.

Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΛ, που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, θα αγωνιστεί με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, καθώς σε περίπτωση ήττας, τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα, για παραμονή στα «μεγάλα σαλόνια».

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Νίκος Κοστένογλου
φαίνεται να καταλήγει στον Μελίσση, για τη θέση του δεξιού μπακ, ενώ Ρομέου και Αμπουμπακάρι αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί.


ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ
Ματς για γερά νεύρα, αναμένεται να πραγματοποιηθεί, στις Σέρρες, ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον Ηρακλή. Οι γηπεδούχοι, μόνο με νίκη θα συνεχίσουν να κάνουν… σχέδια παραμονής στη κατηγορία, ενώ ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Στον αντίποδα, το ντεμπούτο του, στον πάγκο του «Γηραιού», θα κάνει ο Γιώργος Παράσχος, που διαδέχθηκε τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Τα τελευταία αποτελέσματα του συλλόγου, έχουν φέρει τον Ηρακλή στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας, με αποτέλεσμα το «τρίποντο», στο συγκεκριμένο ματς, να αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Εκτός «μάχης» τέθηκαν οι Ηλιάδης, Ζοτ και Γιάκομπ.


AEK - ΑΡΗΣ
Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, θα υποδεχτεί η ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, τον Αρη, ύστερα από την πρόκρισή της στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, θα επιδιώξει να πετύχει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, προκειμένου να μην χάσει την επαφή της με την κορυφή, ενώ ο Ισπανός τεχνικός, δεν αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα.

Από την άλλη πλευρά, οι θεσσαλονικείς, θέλουν να επιστρέψουν στον… δρόμο των επιτυχιών, μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και στις τάξεις του συλλόγου υπάρχει αισιοδοξία, πως η ομάδα μπορεί να κατακτήσει το «τρίποντο».

Παράλληλα, οι Σακάτα και Μπομπαντίγια έχουν προβάδισμα έναντι του Καστίγιο, να ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα. Ο Ιάπωνας αναμένεται να πάρει τη θέση του Χαβίτο στα δεξιά, ενώ ο Αργεντινός θα αντικαταστήσει τον Κόκε στην κορυφή της επίθεσης.


ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Αμφίρροπο παιχνίδι, αναμένεται να είναι αυτό του Εργοτέλη, με τον Πανιώνιο, που θα διεξαχθεί στο «Παγκρήτιο».

Η κρητική ομάδα είναι πανέτοιμη να κατακτήσει το «τρίποντο», που θα κρατήσει τον σύλλογο στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Την τελευταία στιγμή, εξάλλου, θα αποφασιστεί η συμμετοχή των Λεάλ και Σαρρή, που ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Στην αντίπερα «όχθη», το συγκρότημα του Τάκη Λεμονή, θα επιδιώξει να κάνει το «διπλό» και να… ανασάνει ακόμη πιο πολύ βαθμολογικά.

Εξάλλου, το ντεμπούτο τους, με την κυανέρυθρη φανέλα, ως βασικοί, αναμένεται να πραγματοποιήσουν, οι Γκαλίτσιος και Κρικβέλια.

ΚΑΒΑΛΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Να διατηρηθεί σε… τροχιά Ευρώπης, θέλει η Καβάλα και έτσι θα τα δώσει όλα για το «τρίποντο» στο ματς με την Κέρκυρα.

Ο τεχνικός των «Αργοναυτών», Χέρνι Κάσπερτσακ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και έτσι, στο συγκεκριμένο ματς, θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Στο μεταξύ, ο ΑΟΚ, που βρίσκεται λίγο πιο πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού στην βαθμολογία, μετά από τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας, θέλει στο κυριακάτικο στο κυριακάτικο ματς, να κάνει μια νέα αρχή.

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, προετοιμάζει την ομάδα του να αγωνιστεί με την τακτική των αντεπιθέσεων και το θετικό είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ
Να… διασκεδάσει τις εντυπώσεις, από τον αποκλεισμό, στον θεσμό του Κυπέλλου, από τον ΠΑΟΚ, θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, θα προσπαθήσει να κάνει μια εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη, έτσι ώστε να διατηρήσει τους επτά βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, αλλά και επανέλθει το καλό κλίμα στις τάξεις του συλλόγου.

Το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου, από την άλλη πλευρά, προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ και θα επιδιώξει να αποσπάσει το «Γ. Καραϊσκάκης», ένα θετικό αποτέλεσμα και να μην «βυθιστεί», ακόμη περισσότερο στην βαθμολογία.

Το μοναδικό «αγκάθι» που αντιμετωπίζει ο νεαρός τεχνικός,  είναι ο Αλτιπαρμακόφσκι, που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
Σε ένα ματς… πρόβα, για τους «4» του Κυπέλλου, ο Ολυμπιακός Βόλου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ατρόμητο Αθηνών.

Αμφότερες, οι ομάδες, προέρχονται στο πρωτάθλημα, από αρνητικά αποτελέσματα και έτσι θα δώσουν όλα, στο εν λόγω ματς, για να κατακτήσουν το «τρίποντο».


ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Ύστερα από την πρόκριση του ΠΑΟΚ στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου, κόντρα στον Ολυμπιακό,  ο ΠΑΟΚ έχει ακόμη μια δύσκολη αποστολή.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Μάκη Χάβου θα αντιμετωπίσει, στην Τούμπα, τον Παναθηναϊκό, που έδειξε στο ματς με την ΑΕΚ (Κύπελλο), πως βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο.

Ο έμπειρος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Γεωργίου.

Εν τω μεταξύ, ο Παναθηναϊκός, στο εν λόγω παιχνίδι, θέλει πάση θυσία το «τρίποντο», έτσι ώστε να παραμείνει ζωντανός στο «κυνήγι» του τίτλου.

Από εκεί και πέρα, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, δεν θα έχει στη διάθεση του, τους τραυματίες Σισέ, Μπουμσόνγκ, Σεϊταρίδη, Καρνέζη και  τον τιμωρημένο Βύντρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Superleague:

ΣΑΒΒΑΤΟ
Γήπεδο Τρίπολης: Αστέρας Τρίπολης – Λάρισα (17:15)
Δημ. Στάδιο Σερρών: Πανσερραϊκός – Ηρακλής (17:15)    
ΟΑΚΑ: ΑΕΚ – Αρης (19:30)

ΚΥΡΙΑΚΗ
Παγκρήτιο: Εργοτέλης – Πανιώνιος (15:00)
«Ανθή Καραγιάννη»: Καβάλα – Κέρκυρα (15:00)     
«Γ.Καραϊσκάκης»: Ολυμπιακός - Ξάνθη
Πανθεσσαλικό Στάδιο: Ολυμπιακός Βόλου – Ατρόμητος Αθηνών (17:15)
Τούμπα: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (19:30)

Για την βαθμολογία πατήστε εδώ



Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved