Απάντηση Κρανά σε Ντεμόλ

Απάντηση Κρανά σε Ντεμόλ

Επιστολή με την οποία δίνει απαντήσεις στα όσα είπε χθες (22/09) ο Στεφάν Ντεμόλ για τα γήπεδα του ΠΕΑΚΙ έδωσε σήμερα (23/09) ο πρόεδρος της επιτροπής διοίκησης του Εθνικού σταδίου Ιωαννίνων, Γιώργος Κρανάς.

Να θυμίσουμε ότι χθες ο Βέλγος προπονητής της ομάδας της Ηπείρου παραπονέθηκε ότι η διοίκηση της ΠΕΑΚΙ δεν διαθέτει τα δύο από τα τρία γήπεδα που υπάρχουν για τις προπονήσεις των «κυανόλευκων».

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Κρανά, ο οποίος με επιστολή του δίνει απαντήσεις στον Ντεμόλ τονίζοντας:

«Η Ε.Δ.  σεβόμενη  την μεγάλη  ποδοσφαιρική  προσωπικότητα του κ. Ντεμόλ ,αλλά και την ποδοσφαιρική κουλτούρα της χώρας  του , αισθάνεται την ανάγκη  να τον ενημερώσει  στα ερωτήματα που έβαλε δημόσια  για τους λόγους  άρνησης της  χρήσης για προπόνηση της ΠΑΕ στο  κεντρικό γήπεδο  του ΠΕΑΚΙ:
Πρώτον, το  κεντρικό γήπεδο λόγω των ανακατασκευών που έχουν γίνει στο χλοοτάπητα δεν έχει  ακόμη παραδοθεί στην Ε.Δ.  για χρήση.
Δεύτερον , δεν  έχει υποβληθεί  από τον  πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Χρηστοβασίλη αίτημα για χρήση του γηπέδου.
Τρίτον, η ΠΑΕ  έχει μισθωμένο το μεσαίο γήπεδο μέχρι το 2014 και μπορεί να το χρησιμοποιεί ακώλυτα, όπως μπορεί να χρησιμοποιεί για τις προπονήσεις και το γήπεδο των Ζωσιμάδων.
Τέταρτον, η Ε.Δ. με έγγραφό της το Μάρτιο του 2011  στο αίτημα της ΠΑΕ  κατά τη συγκρότηση του φακέλου αδειοδότησης  δεν συμφώνησε  στη χρήση  ως προπονητήριο της ΠΑΕ το   ΠΕΑΚΙ και αυτό γιατί θα ερχόταν σε ευθεία αντίθεση με τους γενικότερους αθλητικούς σκοπούς που εξυπηρετεί  στην ευρύτερη περιφέρεια  το ΠΕΑΚΙ, όπως είναι ο ερασιτεχνικός και μαζικός διατροφικός αθλητισμός.
Αναμένουμε  το αίτημα του Προέδρου  και να είναι  σίγουρος  ότι θα εξεταστεί με  υπερβάλλοντα  ζήλο.
Τέλος , παρακαλούμε το διερμηνέα για την πιστή  μετάφραση και ενημέρωση του κ. Ντεμόλ Με  εκτίμηση και αθλητικούς χαιρετισμούς
Για την Ε.Δ.
Ο Πρόεδρος
Γιώργος Κρανάς».



Προφυλακίστηκε ο 31χρονος συλληφθέντας οπαδός για τη δολοφονία Λυγγερίδη
Προφυλακίστηκε ο 31χρονος συλληφθέντας οπαδός για τη δολοφονία Λυγγερίδη
Παναθηναϊκός AKTOR: Θλάση Σλούκας και Χουάντσο
Παναθηναϊκός AKTOR: Θλάση Σλούκας και Χουάντσο
Βόλεϊ: Ανακοίνωσε Γκαρντίνι ο Ολυμπιακός
Βόλεϊ: Ανακοίνωσε Γκαρντίνι ο Ολυμπιακός
Επιστρέφει στη Φλουμινένσε ο Τιάγκο Σίλβα
Επιστρέφει στη Φλουμινένσε ο Τιάγκο Σίλβα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved