Γιακούποβιτς: «Δεν έχω μιλήσει με Άρη»

Γιακούποβιτς: «Δεν έχω μιλήσει με Άρη»

Ο Ελντίν Γιακούποβιτς, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, υποστήριξε ότι ο Άρης είναι καλός προορισμός για κάθε ποδοσφαιριστή, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν είχε επαφή με τους «κίτρινους».

Ο Ελβετός γκολκίπερ του Βόλου , πάντως, δεν φάνηκε αρνητικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στη Θεσσαλονίκη, καθώς όπως εξήγησε, θεωρεί τον Άρη μεγάλη ομάδα, ενώ γνωρίζει καλά και τον Σάκη Τσιώλη από την περσινή σεζόν στον Βόλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «Libero 107.4»:

Στην αρχική του τοποθέτηση είπε: «Είμαι 1 χρόνο στην Ελλάδα και η περσινή σεζόν ήταν φοβερή και για μένα και για την ομάδα. Αφήσαμε πολύ καλές εντυπώσεις την περσινή σεζόν αλλά όταν επιστρέψαμε από τις διακοπές άλλαξαν όλα. Ήμασταν πολύ χαρούμενοι όλοι που θα αγωνιζόμασταν στην Ευρώπη, πιστεύαμε επίσης ότι φέτος είχαμε καλύτερη ομάδα από πέρυσι και θέλαμε να πάμε το ίδιο καλά. Δυστυχώς όμως συνέβησαν όλα αυτά και όλοι στην ομάδα και στην πόλη ήμασταν λυπημένοι. Ίσως τώρα θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να δούμε το μέλλον μας σε κάποια άλλη ομάδα καθώς το πιο πιθανό είναι να πέσει ο Ολυμπιακός Βόλου».

Για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα αλλά και το κλίμα στις προπονήσεις: «Περιμένουμε 2 μήνες για να δούμε τι θα συμβεί, για τις τελικές αποφάσεις και όλο αύριο και αύριο ακούμε. Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα πλέον, το μέλλον όλων των παικτών είναι μάλλον στην Ελλάδα και όχι στο εξωτερικό. Αρχικά μάθαμε ότι μένουμε στην Superleague, μετά ότι πέφτουμε στην Β` Εθνική, στην συνέχεια ότι μας αφαιρέθηκαν βαθμοί και μετά ότι πέφτουμε στην Δ` Εθνική. Όλοι οι παίκτες λοιπόν είμαστε μπερδεμένοι και πραγματικά δεν μπορούμε να συγκεντρωθούμε στις προπονήσεις, το μυαλό μας είναι αλλού με αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα, είναι πραγματικά δύσκολες ώρες για όλους τους παίκτες».

Για τη μεταγραφολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω από το όνομά του: «Άκουσα και εγώ πολλά από αυτά, ότι έχω πάει σε όλες τις ομάδες της Ελλάδας αλλά δεν ισχύει τίποτε. Εγώ απλά περιμένω, υπήρξαν πάντως 2-3 κρούσεις στον μάνατζερ μου αλλά δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Δεν το κρύβω ότι προτεραιότητα μου ήταν να πάω στην Τότεναμ αλλά η αγγλική ομοσπονδία δεν επιτρέπει την μεταγραφή, έκλεισαν οι προθεσμίες και πλέον είναι δύσκολο να φύγω από την Ελλάδα. Μου αρέσει πάντως εδώ, παίζεται καλό ποδόσφαιρο και ο κόσμος είναι πολύ ενθουσιώδης, δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραμείνω στην Ελλάδα».

Για το ενδιαφέρον του Άρη: «Δεν έχω μιλήσει με τον Άρη, άκουσα κι εγώ ότι μεταγράφηκα ήδη εκεί και μάλιστα αρκετοί που έδωσαν συγχαρητήρια που έκλεισα σε μια ομάδα όπως ο Άρης. Δεν έχω όμως επαφή με τον Άρη ακόμη, είναι πάντως μια μεγάλη ομάδα με καταπληκτικό κόσμο και σίγουρα θα με ενδιέφερε. Ο κ. Τσιώλης ήταν πέρυσι προπονητής μου, τον ξέρω και με ξέρει αλλά ούτε με αυτόν έχω μιλήσει, δεν είμαι πάντως σε μια πρόταση από μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Άρης»

Τέλος, για τις φήμες που θέλουν τον Άρη να έχει συμφωνήσει με 3 συμπαίκτες του από τον Βόλο, υποστήριξε: «Αν μείνουν ελεύθεροι και μπορέσουν να μεταγραφούν στον Άρη θα είναι πολύ καλό για αυτούς, είναι καλοί παίκτες και μπορούν να βοηθήσουν τον Άρη. Ο Άρης είναι σίγουρα ένας πολύ καλός προορισμός για κάθε παίκτη».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved