Παπαδόπουλος: «Θα δούμε μετά το πόρισμα»

Παπαδόπουλος: «Θα δούμε μετά το πόρισμα»

Την άποψή του πως το διοικητικό… τοπίο στον ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει μετά την δημοσιοποίηση του πορίσματος, εξέφρασε ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero» της Θεσσαλονίκης, αναφορικά για την κατάσταση που επικρατεί στον ΑΣ.

Χαρακτηριστικά, ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος μίλησε:

Για τον Ερασιτέχνη: «Η ανάσα είναι οι επιχορηγήσεις. Όταν λέμε ερασιτέχνης το έσοδο είναι από τις επιχορηγήσεις. Μένει μόνο η Ακαδημία τώρα. Τώρα χωρίς αυτό που μπορεί να ποντάρει ο γονέας; Όταν λέμε επιχορήγηση για όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη που είναι 19, ήταν σύνολο 100.000 ευρώ. Πηγές εσόδων όσο υπάρχει ο πρόεδρος νομίζω τα καταφέρνει καλά. Πρέπει να κάνουμε μία συζήτηση για να καταλάβει ο κόσμος τι χρήματα έχει διαθέσει αυτός ο πρόεδρος για τα τμήματα του ΠΑΟΚ. Είναι μία δύσκολη χρονιά, αλλά έχουμε αισιοδοξία. Έχουν αντιληφθεί και οι παίκτες τις δυσκολίες. Έχουμε και 6-7 τμήματα στις πρώτες κατηγορίες, που δεν είναι μόνο το μπάτζετ αλλά και λειτουργικά έξοδα».

Για τη στάση του Κατσαρή στην υπόθεση του Φλωρίδη: «Δεν έχει αλλάξει κάτι. Έχει δικαιωθεί με αυτά που έχει κάνει από τότε που ανέλαβε το σύλλογο. Η στάση του δεν έχει αλλάξει. Και με το Σαββίδη και τον Καμπάνη και με άλλους είχε την ίδια στάση. Όταν ο Σαββίδης έλεγε ότι θέλει το γήπεδο του είπε ότι δε μπορείς να το πάρεις. Δε μπορούμε να κακίσουμε τον κόσμο γιατί μπορείς να παρασυρθείς. Αυτό διαβάζω ότι λέει και σήμερα ο κ. Σαχπατζίδης ο οποίος έχει βοηθήσει τον ΠΑΟΚ πολλές φορές».

Για το θέμα του Φλωρίδη: «Χάσαμε τρεις μήνες περιμένοντας τον επενδυτή που δεν ήρθε ποτέ. Βέβαια, βγαίνει και κερδισμένος γιατί ο κόσμος συσπειρώνεται γύρω από την ομάδα, ξέρει ότι αυτός είναι ο κυρίαρχος. Πιστεύω ότι κέρδισε έναν ακόμα άνθρωπο, τον κ. Σαχπατζίδη που σε αυτούς τους πολύ δύσκολους καιρούς έβαλε ένα σεβαστό ποσό στην ομάδα».

Για τη νέα θητεία της διοίκησης και την επιτροπή διαφάνειας: «Η θητεία λήγει. Εμείς περιμένουμε το πόρισμα της επιτροπής διαφάνειας. Έχουμε φτάσει στο τέλος, από τη στιγμή που βγει το πόρισμα και το δούμε, ο Θανάσης Κατσαρής και ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα κοιτάξουν την επόμενη μέρα. Δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία αλλά ως το τέλος του μήνα όπως λένε και τα μέλη της επιτροπής, θα έχει βγει. Όταν βγαίνει ένα νέο αίμα στη διοίκηση με όρεξη να προσφέρει είναι σε θετική κατεύθυνση. Σίγουρα πρέπει να υπάρχει ανανέωση. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Ακούγεται να ξαναμπεί στο Δ.Σ. ο Ζήσης Βρύζας, να μπει ο γιος του Σαχπατζίδη. Όλα αυτά είναι ανεπίσημα, αλλά μετά το πόρισμα θα δούμε».

Για τον εκπρόσωπο του Ερασιτέχνη στο Δ.Σ. της ΠΑΕ: «Έχει ψηφιστεί από τη Γ.Σ. να υπάρχει ένα μέλος του Ερασιτέχνη στις διοικήσεις ΠΑΕ και ΚΑΕ και να μεταφέρει όσα γίνονται στη «μαμά» που είναι ο Ερασιτέχνης».



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved