Τσάκας: «Δικαίωση όταν υπογράψει ο πρίγκιπας»

Τσάκας: «Δικαίωση όταν υπογράψει ο πρίγκιπας»

Ο εκπρόσωπος του Σουλτάν Μπιν Νάσερ που φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό, υποστήριξε ότι δικαίωση για τον ίδιο θα είναι όταν ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra» ο Βλάσης Τσάκας υποστήριξε πως το θέμα με τη μεταφορά των εγγράφων και των χρημάτων προς την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη είναι απολύτως τυπικό και μάλιστα ανέφερε ότι δε θα χρειαστεί εγγυητική επιστολή αλλά μετρητά που θα μπουν… εύκολα στο λογαριασμό που θα ορίσει η πλευρά του μεγαλομετόχου των «πρασίνων» με μια απλή μεταφορά.

«Που να τα έχουμε τα 20 εκατ. ευρώ; Εδώ; Δεν είναι δυνατόν ρε παιδιά. Θα γίνει κατάθεση σε λογαριασμό», είπε αρχικά ο Βλάσης Τσάκας όταν ρωτήθηκε για την δήλωση που έκανε για 20 εκατ. ευρώ μετρητά που θα μπουν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Αυτό που μας ενδιαφέρει πρώτα είναι σε ποια βάση θα γίνει αυτή η κατάθεση, για να έρθει το 54,7% στην κατοχή τη δική μας. Από εκεί και πέρα, είναι απλά τα πράγματα», σχολίασε στη συνέχεια και πρόσθεσε: «Δεν πήγαμε στην Τζέντα. Ο πρίγκιπας πήγε κάτω λόγω των εκδηλώσεων της γιορτής που έχουν εκεί».

Για το αν υπάρχει ενόχληση για τα όσα ακούγονται για τον ίδιο, τόνισε: «Θα έχετε το χρόνο να ρωτήσετε τον πρίγκιπα όταν έρθει στην Ελλάδα. Αυτά ενοχλούν τον ίδιο. Εμένα προσωπικά δε με αγγίζουν όλα αυτά».

Για το αν υπάρχει εναλλακτικό σενάριο σε περίπτωση που δε γίνει αποδεκτή η πρότασή τους, υπογράμμισε: «Δεν υπάρχει εναλλακτικό σενάριο και δεν κάνουμε σενάρια. Εμείς είπαμε κάτι, το είπαμε και δεν αλλάζει. Αυτά είναι «άλλου παπά ευαγγέλιο». Εμείς έχουμε κάνει μια συγκεκριμένη προσφορά και δεν προχωράμε σε άλλα ζητήματα».

Σε σχέση με τις φήμες που θέλουν τον πρίγκιπα να μην έχει οικονομική επιφάνεια, σχολίασε πως: «Αυτό δε συζητείται από την πλευρά μας. Είναι προσβολή και μόνο να το σκεφτώ κάτι τέτοιο».

Για το αν νιώθει μια δικαίωση που το πρόσωπο του πρίγκιπα είναι υπαρκτό, δήλωσε: «Δικαίωση για μένα δεν υπάρχει τώρα. Για μένα η δικαίωση θα είναι όταν υπογράψει ο πρίγκιπας Σουλτάν. Στην Ελλάδα είμαστε. Ας δείχνουμε λίγο προσοχή και μη διώχνουμε ανθρώπους που έρχονται να επενδύσουν. Αν είναι «μαϊμού» η ιστορία, ξεσκίστε μας. Αλλά αφήστε να δούμε τα πράγματα όπως έχουν».

Στη συνέχεια ο Βλάσης Τσάκας δήλωσε επίσης ότι: «Δώσαμε πλήρη φάκελο στην προσφορά που καταθέσαμε. Ο Παναθηναϊκός ήταν απόλυτα ενημερωμένος ότι είχε μια πρόταση στα χέρια του και μπορούσε να την αξιολογήσει ανά πάσα στιγμή».

Για την αργία στη Σαουδική Αραβία, δήλωσε: «Εάν ρωτήσουμε έναν Σαουδάραβα για την 25η Μαρτίου και την ξέρει, τι να πω; Το λάθος ήταν δικό μου που δεν το ήξερα για την αργία και αιφνιδιάστηκα. Ήξερα ότι Πέμπτη απόγευμα ως και Σάββατο πρωί είναι το week-end τους, αλλά για την αργία δεν το ήξερα».

Για το αν είναι έτοιμοι για τις τελικές επαφές με τον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Είμαστε πανέτοιμοι, Δευτέρα πρωί το αργότερο μεσημέρι, θα έχει ο κ. Πετρόπουλος τα έγγραφα στα χέρια του και προχωράμε».

Για το αν υπάρχει εγγυητική είπε: «Οι εγγυητικές δεν είναι για εμάς. Τα 20 εκατ. ευρώ είναι τυπικό θέμα. Θα γίνει ένα shift transfer και θα έρθουν τα χρήματα στην Ελλάδα άμεσα».

Τέλος, ο Βλάσης Τσάκας αναφέρθηκε και στην οικονομική κρίση της χώρας μας, λέγοντας: «Αν γυρίσουμε το βλέμμα στην σωστή κατεύθυνση, μπορεί να δεις πόσο λάθος κάνεις κοιτώντας αλλού. Έχουμε κολλήσει εκεί με τον Τρόικα και αφήνουμε τον αραβικό κόσμο και την Κίνα… Εγώ δεν ξέρω και πολλά, είμαι από χωριό… αλλά είμαι απόλυτα βέβαιος ότι θα υπάρξουν επενδυτές κι από αυτές τις χώρες».



Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved