Τα λεφτά μόνη απόδειξη για τον πρίγκιπα

Τα λεφτά μόνη απόδειξη για τον πρίγκιπα

Μπορεί η προθεσμία από την πλευρά Βαρδινογιάννη να έληξε, ωστόσο η επιβεβαίωση της ύπαρξης του πρίγκιπα και της οικονομικής του επιφάνειας κρατάνε ανοικτή την υπόθεση στον Παναθηναϊκό. Ο Τσάκας, που αποτελεί «αγκάθι» για κάποιους, κάνει λόγω για παρουσία μετρητών που θα… ανοίξουν τις πόρτες της ΠΑΕ.

Μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις για την ταυτότητα του πρίγκιπα και τις φωτογραφίες από το διαβατήριό του που επιβεβαιώνουν ότι είναι υπαρκτό πρόσωπο, άρχισε ουσιαστικά ένας νέος κύκλος στην συγκεκριμένη υπόθεση που μπορεί μάλιστα να επαληθεύσει τα όσα λέει ο εκπρόσωπός του Βλάσης Τσάκας, αν και αυτός είναι το πλέον αμφιλεγόμενο πρόσωπο της ιστορίας.

Η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη, το πληρεξούσιο δικηγορικό γραφείο δηλαδή, έχει ενημερωθεί από τον αντίστοιχο νομικό εκπρόσωπο για την ύπαρξη της αργίας στη Σαουδική Αραβία που εμπόδισε τον Σουλτάν Μπιν Νάσερ να στείλει τα απαραίτητα έγγραφα, η διορία πέρασε, όμως το θέμα δεν έκλεισε. Αντίθετα, το ουσιαστικό της κομμάτι τώρα αρχίζει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει γίνει έρευνα αναφορικά με το ποιόν του πρίγκιπα και έχει διαπιστωθεί από τους ανθρώπους του Γιάννη Βαρδινογιάννη ότι ο Σαουδάραβας έχει μεγάλη οικονομική επιφάνεια και σαφώς μπορεί να εκπληρώσει τις εξαγγελίες του Βλάση Τσάκα.

Ο συγκεκριμένος πάντως αντιμετωπίζεται με δυσπιστία, όχι μόνο από τον Τύπο, αλλά και από την πλευρά του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού κυρίως λόγω των χειρισμών του στην υπόθεση. Άλλωστε τέτοια deal με τόσο μεγάλα ποσά δε συνηθίζεται να παίρνουν τόση έκταση πριν φτάσουν στην οριστική συμφωνία μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών και αυτό είναι κάτι που έχει «ξενίσει» την πλευρά Βαρδινογιάννη.

Ο ίδιος ο Βλάσης Τσάκας πάντως, επιμένει και εμφανίζεται απόλυτα πεπεισμένος ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά μόλις φέρει τις απαραίτητες αποδείξεις για την παρουσία και το ενδιαφέρον του πρίγκιπα Σουλτάν για τον Παναθηναϊκό. Όπως υποστηρίζει μάλιστα, οι αποδείξεις αυτές δε θα είναι απλά έγγραφα, αλλά μετρητά, «ζεστό» χρήμα που θα μπει στα ταμεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Ο πρίγκιπας είναι ενήμερος για όλα και έχει πεισμώσει. Δεν πρόκειται να κάνει πίσω και θα βγάλει άμεσα δήλωση. Απορώ, μάλιστα, που φτάσατε στο σημείο να αμφισβητήσετε την ύπαρξή του. Λέτε ότι δεν τον έχετε βρει πουθενά, αλλά ήδη πρόλαβαν καλοθελητές από την Ελλάδα να του πουν να διώξει εμένα τον... άσχετο από την υπόθεση, για να έρθουν τα... τσακάλια, ή αλλιώς να μην πάρει τον Παναθηναϊκό. Καταλαβαίνεις τι συμφέροντα ''παίζονται''», δηλώνει μεταξύ άλλων στην εφημερίδα «Goal» ο Βλάσης Τσάκας, ενώ επιβεβαιώνει τις αποκαλύψεις για την φωτογραφία και το διαβατήριο του πρίγκιπα όπως και για την κράτηση που είχε κάνει στον Αστέρα της Βουλιαγμένης όπου όμως δεν πήγαν τελικά προτιμώντας την Ελούντα και την Κρήτη.

Είναι προφανές ότι από την Δευτέρα θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στο θέμα και αναμένεται να μπει ένα τέλος με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Αν ο Σουλτάν Μπιν Νάσερ πράγματι θέλει να κάνει αυτή την επένδυση στον Παναθηναϊκό και φέρει τις απαραίτητες εγγυήσεις, τότε σύμφωνα με όσα έχει εξαγγείλει ο εκπρόσωπός του το αργότερο μέσα στην εβδομάδα θα είναι στην Ελλάδα για να δώσει συνέντευξη Τύπου και να μιλήσει για όλα.

Σε διαφορετική περίπτωση, το θέμα κλείνει οριστικά και ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην πρότερη κατάσταση. Μπαίνει σε αναμονή για την έναρξη της διαδικασίας για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, στις 4 Οκτωβρίου με την Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το πλάνο του Ανδρέα Βγενόπουλου ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα από το εξωτερικό και αναμένει με τη σειρά του τις εξελίξεις έτσι ώστε να δει τι θα γίνει στον Παναθηναϊκό και αν θα προχωρήσει το δικό του πλάνο για ΑΜΚ 15 εκατ. ευρώ ή αν θα υπάρξει κάποια έκπληξη με τον πρίγκιπα…



Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved