Σφακιανάκης: «Κύπελλο και πλέι οφ»

Σφακιανάκης: «Κύπελλο και πλέι οφ»

Όνειρα τίτλου κάνει ο Ατρόμητος, μετά την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Κυπέλλου, σύμφωνα με δηλώσεις του Στέλιου Σφακιανάκη στην «ΕΡΑ Σπορ».

Το Κύπελλο και η… προσέγγιση της πεντάδας στο Πρωτάθλημα, είναι οι στόχοι του Ατρόμητου στη φετινή σεζόν, όπως τόνισε ένας από τους πλέον έμπειρους παίκτες της ομάδας, ο Στέλιος Σφακιανάκης. Οι δηλώσεις του αναλυτικά:

Για την «πρόβα» ημιτελικού την Κυριακή (06/02) στο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό Βόλου: «To Πρωτάθλημα με το Κύπελλο έχει μεγάλη διαφορά. Στο Κύπελλο ακόμα και το ένα γκολ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Έχει διαφορετική σημασία».

Για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Ο ημιτελικός αργεί λίγο. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στο πρωτάθλημα, να ξεφύγουμε από εκεί που είμαστε και να είμαστε καλύτερα».

Για το αν ονειρεύονται τον τελικό: «Ο τελικός είναι τελικός δεν το συζητάμε».

Για τη μάχη του πρωταθλήματος: «Σίγουρα έχουν ξεχωρίσει δύο ομάδες, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός και ειδικά ο Ολυμπιακός. Αλλά από εκεί και πέρα η διαφορά του να βγεις Ευρώπη, μέχρι του να παλεύεις για να μείνει στην κατηγορία, είναι πολύ μικρή. Νομίζω ότι τις επόμενες εβδομάδες, οι ομάδες θα ξεχωρίσουν και θα βρουν το δρόμο τους».

Για τους στόχους του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα: «Κοιτάμε την πεντάδα, αλλά όπως είπα τώρα βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Στα τελευταία ματς ελαττώσαμε τα λάθη μας και σίγουρα θέλουμε να φτάσουμε ψηλά. Αν το καταφέρουμε αυτό, γιατί να μην το διεκδικήσουμε και τα πλέι οφ; Στόχος μας είναι να πάμε λίγο καλύτερα από πέρσι. Δηλαδή να είμαστε πάνω από την 7η θέση, για να έχουμε μια διάρκεια στην πορεία μας. Ότι παραπάνω έρθει, θα είναι καλό και αν έρθουν τα πλέιο οφ, ακόμα καλύτερα».

Για την δική του σημαντική προσφορά, στα 34 του χρόνια: «Με καλή προπόνηση και καλή ζωή μπορείς να παίζεις καλά. Αλλά νομίζω ότι στην Ελλάδα γίνεται πολύ συζήτηση λίγο για την ηλικία χωρίς λόγο. Αν έχεις διάθεση μπορείς να το προσφέρεις για πολύ περισσότερο».

Για τη νέα γενιά στον Ατρόμητο: «Ο Ατρόμητος έχει ταλέντα και νομίζω ότι με σωστή δουλειά θα κάνουν καλή καριέρα στη συνέχεια. Είναι στο χέρι τους να μπορέσουν να προσφέρουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο».



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved