«Μην ασχολείστε με τον Φλωρίδη»

«Μην ασχολείστε με τον Φλωρίδη»

Ο νομικός εκπρόσωπος του Γιώργου Σαχπατζίδη μίλησε για τους λόγους που ο Βασίλης Φλωρίδης αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ.

Ο Αντώνης Βγόντζας έκανε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4» και αποκάλυψε το παρασκήνιο της υπόθεσης και όσα εκτυλίχθηκαν μετά τον αγώνα με την Τότεναμ,

Αρχικά ο Βγόντζας ανέφερε:

«Αποδείχθηκε ότι ο κ. Φλωρίδης δεν είχε τα απαραίτητα ουσιαστικά και τυπικά προσόντα για να αναλάβει αυτό το σπουδαίο ρόλο. Ο ΠΑΟΚ είναι μια τεράστια ομάδα. Για πρώτη φορά στη ζωή μου βρέθηκα στην Τούμπα, στον αγώνα με την Τότεναμ και είδα πόσο σπουδαίος είναι ο κόσμος του ΠΑΟΚ.. Εγώ υποστηρίζω Θύελλα Ιεράπετρας, αλλά φαίνεται ότι θα βρεθώ πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ, όχι φυσικά με θέση στο διοικητικό συμβούλιο, αλλά ουσιαστικά».

Για τις επαφές με τον Φλωρίδη: «Εμένα με επισκέφθηκε ο κ. Σαχπατζίδης που τον ξέρω από παλιά και μου έφερε τον κ. Φλωρίδη. Επειδή είχε κυκλοφορήσει η είδηση προσπάθησα να μάθω τι συμβαίνει, αλλά μου ήρθαν τα νέα και ήταν πολύ αρνητικά. Μάλιστα με φώναξαν και οι αθλητικές αρχές και μου ζήτησαν πληροφορίες. Ζήτησα κι εγώ εξηγήσεις και ο κ. Φλωρίδης μου έδωσε εξηγήσεις γι’ αυτά που έχουν δημοσιοποιηθεί. Περίμενα τεκμηριώσεις αναφορικά με τις προϋποθέσεις του νόμου και τεκμηριώσεις ότι δεν υπάρχει αντιστοιχία ανάμεσα στα δημοσιεύματα και στην πραγματικότητα. Μερικές σκιές με ενδιαφέρουν. Του ζήτησα να μου τεκμηριώσει ότι συντρέχουν οι προϋποθέσεις του νόμου και τεκμηρίωση για τη δική του θέση για τα δημοσιεύματα. Του είπα ότι αν δεν το κάνει δεν θα τον εκπροσωπήσω. Και περίμενα… Είναι εν μέρει ακριβές ότι συναντήθηκαν και διαφώνησαν για το σχήμα στο διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΟΚ. Είχα κάποια χαρτιά, αλλά τα κρίσιμα που αφορούν τις ουσιαστικές προϋποθέσεις δεν τα είχα. Μου έλεγε ότι «θα πάω στην Τουρκία, θα πάω στην Τουρκία». Κάποια στιγμή του είπα ότι με εμπαίζει. Έφυγε και μου είπε ότι τον αντιμετωπίζω σαν υπάλληλό μου, ενώ εγώ προσπαθούσα να στηρίξω τον υποψήφιο εντολέα μου. Σήμερα ο συνεργάτης του παρέλαβε όλα τα σχετικά έγγραφα».

Για όσα είπε στην ΕΕΑ: «Στην ΕΕΑ είπα ότι εκπροσωπώ τον κ. Σαχπατζίδη και ότι είμαι στη διαδικασία έναρξης συνεργασίας με τον κ. Φλωρίδη, αλλά δεν μπορώ να σας διαβεβαιώσω για τίποτα. Τους είπα ότι δεν πρόκειται να εκπροσωπήσω ανθρώπους για τους οποίους δεν ξέρω από πού προέρχονται τα λεφτά τους. Εγώ είμαι ελεγκτής του νόμου για το ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος».

Για τον κ. Σαχπατζίδη: «Τον είχε πιστέψει, τον είχε εμπιστευτεί τον κ. Φλωρίδη. Η ματιά του δικηγόρου, όμως, είναι πιο διεισδυτική. Ο κ. Σαχπατζίδης πίστευε ότι ο κ. Φλωρίδης είναι ένας ομογενής που αγαπά τον ΠΑΟΚ και έχει την δυνατότητα να τον στηρίξει. Δεν ξέρω ποιος τους έφερε σε επαφή. Ο κ. Σαχπατζίδης κατάλαβε ότι δεν μπορούν να συνεργαστούν όταν ήρθε και του είπε ότι ‘θέλω τη διοίκηση πριν βάλω τα λεφτά’ Αυτό ειπώθηκε μετά τον αγώνα ΠΑΟΚ – Τότεναμ. Μάλιστα ζητήθηκε από τον κ. Σαχπατζίδη να μεσολαβήσει για να γίνει αυτό. Τότε ο κ. Σαχπατζίδης κατάλαβε που είχε παγιδευτεί. Κατάλαβε ότι αυτές δεν είναι συμπεριφορές ενός επιχειρηματία με καλή πίστη και απάντησε ότι ‘αυτό δεν μπορεί να γίνει’. Παράλληλα ζήτησε πίσω τα χρήματά που είχε δανείσει στον κ. Φλωρίδη».

Για τα στοιχεία που έλειπαν: «Το πόθεν έσχες ήταν ένα στοιχείο. Δεν θέλω να μιλήσω για την ποιότητα των στοιχείων που έφερε από την Ελλάδα. Τα σημαντικά στοιχεία από την Τουρκία, δεν ήρθαν ποτέ. Άδικα ταλαιπώρησε τον κόσμο του ΠΑΟΚ ο κ. Φλωρίδης. Δεν πρέπει να ασχοληθείτε ξανά με τον κ. Φλωρίδη. Αυτό είπα και στον κ. Σαχπατζίδη. Ο κ. Σαχπατζίδης τον πίστευε ως την τελευταία στιγμή. Όταν του ανέλυσα τα στοιχεία, τότε έπεσε από τα σύννεφα».

Για την οικονομική επιφάνεια του κ. Φλωρίδη: «Εγώ δεν λέω ότι ο κ. Φλωρίδης δεν έχει λεφτά οπουδήποτε στη γη. Το θέμα είναι ότι δεν πληρεί τις προϋποθέσεις που προβλέπει ο νόμος».

Για το θέμα των 500.000 που υποτίθεται ότι έβαλε ο κ. Φλωρίδης: «Το έμαθα εκ των υστέρων. Τα χρήματα είναι της οικογένειας Σαχπατζίδη και συγκεκριμένα του Δημήτρη. Του είπα ότι ο ίδιος δεν έβαλε ούτε ένα ευρώ στον ΠΑΟΚ και εκείνος θύμωσε επειδή εγώ το έμαθα. Ο κ. Σαχπατζίδης τον είχε διευκολύνει για μια δύο μέρες με προοπτική να τα επιστρέψει. Σας δείχνω το βαθμό που τον είχε εμπιστευθεί ο κ. Σαχπατζίδης,. Ο κ. Σαχπατζίδης δεν είναι αφελής, απλώς δεν είναι τελείως καχύποπτος με όλους».

Για τα σχέδια του κ. Σαχπατζίδη αναφορικά με τον ΠΑΟΚ: «Έχει τη βούληση να βοηθήσει στην εξομάλυνση των προβλημάτων. Τον τρόπο θα τον επιλέξει ο ίδιος. Μία τέτοια υπόθεση δεν μπορεί να είναι υπόθεση μίας οικογένειας. Πάρτε παράδειγμα τον Παναθηναϊκό. Ο κ. Σαχπατζίδης θέλει να ενωθούν περισσότερες δυνάμεις στον ΠΑΟΚ».

Για το αν ο κ. Φλωρίδης ήταν μπροστινός του κ. Σαχπατζίδη: «Όχι, όχι, όχι».



Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved