Μώραλης: «Παιχνίδι διαφήμιση για το ποδόσφαιρο»

Μώραλης: «Παιχνίδι διαφήμιση για το ποδόσφαιρο»

Τη βεβαιότητά του πως η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Εργοτέλη το ερχόμενο Σάββατο στο Παγκρήτιο, θα είναι ένα ματς… γιορτή για το ποδόσφαιρο, εξέφρασε ο Γιάννης Μώραλης.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, φιλοξενούμενος στον αέρα του «Athletic Radio 104,2», έπλεξε το εγκώμιο της προσεχούς αντιπάλου των «ερυθρόλευκων», τονίζοντας την αισιοδοξία του πως το πρωτάθλημα θα κυλήσει ομαλά, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την εκλογή του Απόστολου Παπουτσάκη στον προεδρικό θώκο της Super League.

«Τον Εργοτέλη τον βλέπουμε, τον είδαμε και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ όπου πραγματικά ήταν πολύ άτυχος γιατί ο Μπούντιμιρ έχασε μεγάλες ευκαιρίες. Δεν είμαι ειδικός ώστε να αναπτύξω το πώς θα παίξει η ομάδα εναντίον του Εργοτέλη. Τα τεχνικά τιμ του Εργοτέλη και του Ολυμπιακού είναι τα ίδια σε σχέση με πέρυσι και πραγματικά εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι που θα είναι διαφήμιση για το ποδόσφαιρο. Εύχομαι ο καλύτερος ή ο πιο τυχερός να κερδίσει και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο», τόνισε αρχικά ο Μώραλης, για να συμπληρώσει:

Για τον κόσμο που θα βρεθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο: «Το 90% των φιλάθλων του Ολυμπιακού θα είναι από την Κρήτη και εύχομαι μαζί με τους φιλάθλους του Εργοτέλη που είναι φιλόξενοι να ευχαριστηθούν το παιχνίδι. Ο Εργοτέλης προσπαθεί να δώσει στο ποδόσφαιρο μια υγεία και θέλω να υποστηρίξω ότι οι δικοί μας φίλαθλοι θα έρθουν να υποστηρίξουν την ομάδα και δεν θα προβούν σε κάποια ενέργεια, εντός ή εκτός αγωνιστικού χώρου που θα εκθέσουν την ομάδα μας».
Για το φετινό πρωτάθλημα: «Ξεκινάει ένα πρωτάθλημα που θέλουμε να το ευχαριστηθούμε όλοι και αυτή είναι η επιθυμία όλων των ομάδων».

Για τον Απόστολο Παπουτσάκη: «Ο κύριος Παπουτσάκης είναι μια προσωπικότητα που εμπνέει μια σοβαρότητα και μια εντιμότητα που είναι στοιχεία απαραίτητα για όλους μας. Από την στιγμή που είναι και αντιπρόεδρος στην ΕΠΟ είμαι βέβαιος ότι θα βοηθήσει πολύ με την παρουσία του και την Λίγκα αλλά και την Ομοσπονδία. Αυτά που έχουμε ανάγκη είναι καθαρότητα, τιμιότητα, αγάπη για το ποδόσφαιρο και όχι μόνο για το αποτέλεσμα και αυτά τα στοιχεία τα εμπνέει ο κύριος Παπουτσάκης».

Για το γεγονός ότι το πρωτάθλημα έχει μείνει με 14 ομάδες: «Θέλουμε να πιστεύουμε ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί ο πίνακας των ομάδων ώστε να κυλήσει ομαλά το φετινό πρωτάθλημα. Ότι εκκρεμοδικίες υπάρχουν πρέπει να αποφασίσουν τα αρμόδια όργανα γιατί εμείς θέλουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο».

Για τον δανεισμό των Σουμπίνιο, Κάταϊ στον ΟΦΗ: «Ο Ολυμπιακός όταν δανείζει κάποιους ποδοσφαιριστές εξετάζει κάποιες παραμέτρους. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που θα βοηθήσει αυτά τα παιδιά γιατί έχει μια δομή ως σύλλογο, διαθέτει εγκαταστάσεις και δεν πάνε σε μια ομάδα από την οποία δεν θα γυρίσουν χειρότεροι από όταν έφυγαν από τον Ολυμπιακό».

Καταλήγοντας, ο Μώραλης εξέφρασε την πεποίθησή του για την βελτίωση της εικόνας του Ολυμπιακού στα επόμενα παιχνίδια: «Παιχνίδι με παιχνίδι θα εμφανιζόμαστε και καλύτεροι ώστε σε μερικές εβδομάδες να έχουμε την εμφάνιση που θέλουμε εμείς αλλά και οι φίλαθλοι μας περισσότερο».



Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
LaLiga: Η Τζιρόνα έστεψε Πρωταθλήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης – Έφτασε τα 36 τρόπαια η «βασίλισσα»
LaLiga: Η Τζιρόνα έστεψε Πρωταθλήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης – Έφτασε τα 36 τρόπαια η «βασίλισσα»
Οι κληρώσεις στα προκριματικά του EURO σε Εθνική Νέων κι Εθνική Παίδων
Οι κληρώσεις στα προκριματικά του EURO σε Εθνική Νέων κι Εθνική Παίδων
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved