Απάντηση Τσακίρη για Μπονόβα

Απάντηση Τσακίρη για Μπονόβα

Μέσω του προφίλ του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης (facebook) ο πρώην μεγαλομέτοχος στης ΠΑΕ Πανιώνιος, Κωνσταντίνος Τσακίρης, απάντησε για την χαμένη δικαστική «μάχη» των Νεοσμυρνιωτών, από τον πρώην μάνατζερ του Νίκου Σπυρόπουλου, Μπονόβα, που στοίχησε στην ομάδα 400.000 ευρώ.

Το πρώην «αφεντικό» των «κυανέρυθρων» δίνει την απάντησή του σε κάποιους καλοθελητές – χωρίς να τους κατονομάσει – που του χρέωσαν την χαμένη δικαστική «μάχη» με τον πρώην ατζέντη του Έλληνα διεθνή.

Όταν ο Νίκος Σπυρόπουλος αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο, υπό προεδρίας Αχιλλέα Μπέου, εκπρόσωπός του ήταν ο κ. Μπονόβας και στο συμβόλαιο υπήρχε ρήτρα που ανέφερε πως ο μάνατζερ θα λάμβανε το ποσοστό 20% σε ενδεχόμενη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή.

Μόλις ο Κωνσταντίνος Τσακίρης ανέλαβε την ηγεσία του συλλόγου της Νέας Σμύρνης, έκανε αναπροσαρμογή συμβολαίου στον ποδοσφαιριστή, με καλύτερες απολαβές, ωστόσο, εκπρόσωπος του παίκτη ήταν ο κ. Κοκκορόγιαννης.

Μετά την μεταγραφή του διεθνή άσου στον Παναθηναϊκό, ο κ. Μπονόβας ζήτησε το ποσό των 400.000 ευρώ, που αναλογούσαν στο ποσοστό που είχε να λαμβάνει, βάσει του πρώτου συμβολαίου του ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, η διοίκηση του Κωνσταντίνου Τσακίρη αρνήθηκε να τα καταβάλει και οι δύο πλευρές κατέφυγαν στα δικαστήρια.

Στα αθλητικά δικαστήρια «νικητής» βγήκε η ΠΑΕ Πανιώνιος, ωστόσο, ο Μπονόβας κατέφυγε σε αστικό δικαστήριο, που ξεκίνησε το Φεβρουάριο του 2011, όταν στην ηγεσία της ΠΑΕ ήταν ο Γεράσιμος Βεντούρης. Προ ημερών και μετά από πολλές αναβολές, βγήκε η απόφαση, η οποία καλεί τους «κυανέρυθρους» να καταβάλουν το ποσό των 400.000 ευρώ προς την πλευρά του Μπονόβα.

Μετά την αρνητική κατάληξη της υπόθεσης, πολλοί στον Πανιώνιο προσπάθησαν να βρουν ποιος ευθύνεται για όλο αυτό, με αποτέλεσμα στο «στόχαστρο» να βρεθεί και ο Κωνσταντίνος Τσακίρης, ο οποίος την Πέμπτη (22/9) έδωσε την απάντησή του.

«Για κάποιους καλοθελητές που θέλουν να μου χρεώσουν τα 400 χιλ. που κέρδισε αγωγή ο Μπονόβας στην υπόθεση Σπυρόπουλου έχω να αναφέρω τα εξής: 1ον το συμβόλαιο με Μπονόβα – Πανιώνιο έγινε από εποχές Μπέου και όχι επί εμού. 2ον ο Πανιώνιος έχει 1000% δίκαιο στην υπόθεση και επί εποχής μου κερδίσαμε το αθλητικό δικαστήριο. Τώρα πως κατάφερε η προηγούμενη διοίκηση να χάσει το αστικό μου είναι άγνωστο», ανέφερε ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανιώνιος.



Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved