Χριστοβασίλης: «Με διασύρουν»

Χριστοβασίλης: «Με διασύρουν»

Τον τρόπο να αποχωρήσει από τον χώρο του ποδοσφαίρου, αναζητεί ο Γιώργος Χριστοβασίλης, όπως ανέφερε σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, μίλησε στον «NovaΣπορ FM», αναφορικά με την άσκηση της πειθαρχικής δίωξης εναντίον τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς της ΕΠΟ, κ.κ. Φάκου και Αντωνακάκη.

«Είναι λυπηρό να μας διασύρουν έτσι, μετά από 10 χρόνια που κάνουμε επενδύσεις και προσπαθούμε να βοηθήσουμε το ποδόσφαιρο. Είναι κρίμα για τον κόπο μας, για τα χρήματα που έχουμε δαπανήσει. Εγώ αναζητώ πλέον τον τρόπο να φύγω από το ποδόσφαιρο, να εξαφανιστώ», ήταν το πρώτο σχόλιο του Γιώργου Χριστοβασίλη.

Και συνέχισε: «Δεν μπορώ να καταλάβω πως με κατηγορούν. Στις επιχειρήσεις μου και στις δουλειές μου, έχω συνεργασία με τράπεζες με άλλες εταιρίες και δεν έχω κατηγορηθεί ποτέ. Πως με διασύρουν τώρα με αυτό τον τρόπο;».

Ερωτηθείς γιατί κατηγορείται, απάντησε: «Δε ξέρω τίποτα. Δε γνωρίζω τίποτα».

Αναφορικά με τις κατηγορίες που υπάρχουν, απάντησε: «Ποια κατηγορία, αόριστα έτσι; Ούτε εγώ έχω χαρτιά στα χέρια μου για να ξέρω τι γίνεται. Είμαι από τους πρώτους που είπα να γίνει κάθαρση, αλλά να ξέρω γιατί κατηγορούμαι».

Για το αν παίζει στοίχημα, τόνισε: «Αν έχω παίξει ένα ευρώ στη ζωή μου, θα πω ψέματα».

Παράλληλα, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιάννινα, σχολίασε και το γεγονός πως ακούστηκε και το καλοκαίρι, απάντησε: «Όταν το όνομά μου ακούστηκε το καλοκαίρι, είχα ζητήσει από τον ανακριτή και τον εισαγγελέα να με καλέσουν. αντί να με καλέσουν, μετά από τέσσερις μήνες βγαίνει στο όνομά μου στην επιφάνεια. Ενδεχομένως για το παιχνίδι με τον Ιωνικό, που αδικήθηκε ο ΠΑΣ και του ακυρώθηκε γκολ στο 89’, κάποιοι παίζουν στοίχημα και κατηγορούν το Χριστοβασίλη. Με αυτά τα πράματα, πως θα πάνε καλά οι ομάδες. Εμείς που δε φταίμε την πληρώνουμε».

Τέλος, ερωτηθείς για την αποφυλάκιση του Μάκη Ψωμιάδη, απάντησε: «Δεν μπορώ να κρίνω την απόφαση για τον κ. Ψωμιάδη εγώ. Αν είναι αθώος καλά κάνανε και τον βγάλανε».



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved