Ντεμόλ: «Θέλουμε να κερδίσουμε τον Παναιτωλικό»

Ντεμόλ: «Θέλουμε να κερδίσουμε τον Παναιτωλικό»

Το σύνθημα νίκης για την αναμέτρηση της Κυριακής (25/9) με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, έδωσε ο Στεφάν Ντεμόλ στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη (22/9).

Ο Βέλγος τεχνικός ηγέτης του ΠΑΣ Γιάννινα, τόνισε πως άπαντες στην ομάδα θέλουν να κερδίσουν την αναμέτρηση με τα «καναρίνια», ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα που υπάρχει με τα βοηθητικά γήπεδα στα Γιάννινα.

Αρχικά, ο Στεφάν Ντεμόλ, τοποθετήθηκε για το γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το «συγκρότημα» της Ηπείρου: «Για μία ακόμα φορά πρέπει να ξεκινήσω με μία ανακοίνωση τη σημερινή συνέντευξη. Πρέπει να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Ανατολής που μας επέτρεψαν σήμερα να προπονηθούμε στο γήπεδό τους, ενώ άλλοι άνθρωποι φαίνεται ότι δεν είναι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και δεν μας αφήνουν να προπονηθούμε στο ΠΕΑΚΙ. Δεν γνωρίζω το λόγο που μας επιτρέπεται να χρησιμοποιούμε μόνο το μεσαίο γήπεδο στο ΠΕΑΚΙ και όχι τα άλλα δύο. Αυτό είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα για μια επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου. Τουλάχιστον μέσω της δουλειάς που έγινε στο ΠΕΑΚΙ νόμιζα ότι θα έχουμε περισσότερη βοήθεια από τους ανθρώπους και θα χρησιμοποιούμε τις εγκαταστάσεις. Το θέμα αυτό δεν τελειώνει εδώ, αλλά βάζω προς το παρόν μια τελεία».

Όσον αφορά στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, τόνισε: «Θα αναφερθώ στο πολύ καλό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Συζητήσαμε με τους παίκτες και το υπόλοιπο επιτελείο πριν το ματς και ζητήσαμε να ξεκινήσουμε δυνατά και με καλό τέμπο εναντίον του Αστέρα Τρίπολης. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα, όταν αυτά που σχεδιάζουμε βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Όλοι οι παίκτες κινήθηκαν σε πολύ υψηλά επίπεδα απόδοσης και δεν εννοώ μόνο όσους ξεκίνησαν, αλλά και τους αναπληρωματικούς, οπότε ήταν μια πολύ καλή νίκη που την αξίζαμε».

Αναφορικά με τις απουσίες που έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα, ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό που έπεται, απάντησε: «Χθες και σήμερα στην προπόνηση είχαμε στη διάθεσή μας όλους τους παίκτες με εξαίρεση τον Φεγκρούς, οπότε θα είναι πολύ δύσκολη πλέον η επιλογή της 18άδας. Ελπίζω να γίνει καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος σε Γιάννενα και Αγρίνιο. Θεωρώ ότι με την επιστροφή στο Αγρίνιο θα μπορέσω να συγχαρώ τον αντίπαλο προπονητή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος πέρυσι. Οι δύο πρόεδροι έχουν φιλικές σχέσεις και πρέπει να γίνει καλό παιχνίδι, χωρίς εντάσεις. Θα είναι δύσκολο ματς, γιατί ο Παναιτωλικός ξεκίνησε δυνατά στο πρωτάθλημα. Γνωρίζουμε τον αντίπαλό μας πολύ καλά από πέρυσι, αλλά και φέτος τους παρακολουθήσαμε στα παιχνίδια που έδωσαν. Θέλουμε να τους κερδίσουμε αλλά πρέπει να είμαστε αρκετά δυνατοί για να το πετύχουμε αυτό».

Ερωτηθείς αν θα ακολουθήσει την ίδια τακτική, όπως στο ματς με τον Παναθηναϊκό, δήλωσε: «Όταν αντιμετωπίζεις κάποιες μεγάλες ομάδες, όπως τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό, ακόμα κι αν παίξεις με όλους τους παίκτες στην άμυνα δύσκολα αποφεύγεις την ήττα. Με τον Παναθηναϊκό παίξαμε ανοιχτά για να πάρουμε αυτοπεποίθηση. Με όλο το σεβασμό απέναντι στον Παναιτωλικό, τώρα το ματς θα είναι ανάμεσα σε δύο ομάδες με ίδια ποιότητα, χαρακτηριστικά και στόχους. Τώρα έχουμε περισσότερες πιθανότητες για θετικό αποτέλεσμα, οπότε η προσέγγιση θα είναι διαφορετική απ' αυτήν με τον Παναθηναϊκό».

Σε ερώτηση για το βαθμό ετοιμότητας των Βάντερσον, Ζαϊρί και Μπαγκαγιόκο, τόνισε: «Ο Βάντερσον έκανε φουλ προπόνηση χθες και σήμερα και λογικά θα είναι στην αποστολή. Περιμένουμε ακόμα την μπλε κάρτα του Μαμαντού (σ.σ. Μπαγκαγιόκο), αλλά ήδη έγιναν επαφές με τη γαλλική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και σήμερα ή αύριο θα τεθεί στη διάθεσή μας. Ο Μαμαντού είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Ζαϊρί, και οι δύο δεν έκαναν προετοιμασία, δεν είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν σε κάποιο ματς, αλλά μπορούν όπως έγινε την περασμένη Κυριακή με τον Ζαϊρί, να βοηθήσουν καθοριστικά για κάποια λεπτά».

Παράλληλα, ο Στεφάν Ντεμόλ μίλησε και για την επιστροφή στις προπονήσεις του Μανώλη Σκούφαλη: «Τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες διαπίστωσα ότι δείχνει μια τυπική διάθεση στις προπονήσεις της μικρής ομάδας, θεωρώ ότι ο Σκούφαλης είχε το χρόνο να σκεφτεί τι δεν πήγε καλά την προηγούμενη σεζόν. Την Δευτέρα επικοινώνησα με τον πρόεδρο και ζήτησα την επιστροφή του, μου είπε εσύ είσαι ο προπονητής, εσύ αποφασίζεις, το απόγευμα της Δευτέρας τον ενημέρωσα ότι περνάει από εργομετρικά και Τετάρτη επιστρέφει στις προπονήσεις της μεγάλης ομάδας. Γνωρίζει και ο ίδιος όμως ότι στην ίδια θέση υπάρχουν κι άλλοι παίκτες. Θα τους αφήσω να ανταγωνιστούν και θα επιλέξω τον καλύτερο».

Τζημόπουλος: «Θέλουμε να γυρίσουμε νικητές»

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να πάρει το «διπλό» στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, όπως ανέφερε ο Θέμης Τζημόπουλος, ο οποίος εκπροσώπησε τους παίκτες του «Άγιαξ της Ηπείρου» στην συνέντευξη Τύπου.

«Η ομάδα έδειξε καλή διάθεση με τον Αστέρα Τρίπολης, παίξαμε καλά, δημιουργήσαμε φάσεις και κάναμε 3 γκολ. Είχαμε καλή απόδοση, αλλά πλέον κρατάμε τους 3 βαθμούς απ' αυτό το παιχνίδι και συνεχίζουμε», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Πάμε στο Αγρίνιο, όπου θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ματς, και γι' αυτό προετοιμαζόμαστε σκληρά. Ο Παναιτωλικός έχει ποιότητα, αλλά και αδυναμίες ως ομάδα. Θα δώσουμε τα πάντα να γυρίσουμε νικητές από το Αγρίνιο».

Ερωτηθείς για την πρώτη του συμμετοχή στο αρχικό σχήμα, τόνισε: «Είμαι επαγγελματίας, είτε βασικός είτε αλλαγή δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό».

Τέλος, σε ερώτηση για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο των «καναρινιών», απάντησε: «Ξέρουμε ότι θα υπάρχει φανατική ατμόσφαιρα, αλλά δεν θα μας επηρεάσει. Ο κόσμος δεν μπορεί να επηρεάσει τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή, αντιθέτως το γεμάτο γήπεδο σε κάνει να δίνεις το κάτι παραπάνω».



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - Μπριζ, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και Στέφανο Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - Μπριζ, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και Στέφανο Τσιτσιπά
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved