«Τη Δευτέρα θα έρθουν τα έγγραφα»

«Τη Δευτέρα θα έρθουν τα έγγραφα»

«Είναι αργία στη Σαουδική Αραβία σήμερα και αύριο», λέει στο Onsports ο φερόμενος ως εκπρόσωπος του πρίγκιπα που θέλει τον Παναθηναϊκό. Κλειστή η ελληνική πρεσβεία στο Ριάντ κάτι που επιβεβαιώνει τα λόγια του Βλάση Τσάκα ο οποίος τόνισε ότι τη Δευτέρα θα υπάρξουν οριστικές – και θετικές – εξελίξεις στο θέμα.

Όσο περνούν οι ώρες και τα απαραίτητα έγγραφα, για την έναρξη συζητήσεων μεταξύ των πληρεξούσιων δικηγόρων της πλευράς του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του Σαουδάραβα υποψήφιου επενδυτή στο «τριφύλλι», δεν εμφανίζονται πουθενά τόσο γίνεται εντονότερη η αίσθηση ότι το θέμα θα «ξεφουσκώσει» και δε θα προκύψει τίποτα το σοβαρό.

Ο Βλάσης Τσάκας με δήλωσή του στο Onsports ωστόσο διαψεύδει όσους αμφισβητούν την ύπαρξη του πρίγκιπα και την θέλησή του να πάρει το 54,7% των μετοχών του Παναθηναϊκού καθώς τονίζει ότι την Πέμπτη και την Παρασκευή υπάρχει αργία στην Σαουδική Αραβία και δεν υπάρχει έτσι τρόπος να φτάσει η εξουσιοδότηση στα χέρια του πληρεξούσιου δικηγόρου.

«Παιδιά είμαι με τον πρίγκιπα και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο θέμα. Δεν ήξερα κι εγώ ότι είναι αργία εδώ σήμερα αλλά και αύριο. Οπότε παρότι θέλαμε να στείλουμε την εξουσιοδότηση δεν μπορούμε να στείλουμε τα απαραίτητα έγγραφα», ανέφερε ο Βλάσης Τσάκας.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τη Δευτέρα το πρωί θα υπάρχουν όλα τα χαρτιά στα χέρια του δικηγόρου και θα προχωρήσει το θέμα να γίνει η διαπραγμάτευση. Όχι η διαπραγμάτευση, για να το λέω σωστά, η τελική συμφωνία. Δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση το θέμα θα τελειώσει θετικά».

Σε ερώτηση για την προθεσμία, σχολίασε: «Είπαμε κι εχθές, deadlines δεν υπάρχουν. Ούτε θα υπάρξει πρόβλημα πιστεύω με το γεγονός ότι τα πληρεξούσια και οι εγγυητικές θα φτάσουν την Δευτέρα».

Όσο για τους αμφισβητίες, ανέφερε: «Σήμερα το πιθανότερο είναι να προχωρήσει σε μια δήλωση ο πρίγκιπας για να μην υπάρχουν αμφιβολίες. Μάλιστα θα είναι σε επίσημο επιστολόχαρτο με όλα τα απαραίτητα για να μην υπάρχουν τα συνηθισμένα κακεντρεχή σχόλια».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το Onsports προσπάθησε να επικοινωνήσει με την ελληνική πρεσβεία στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας έτσι ώστε να διαπιστώσουμε το αν ο κ. Τσάκας λέει αλήθεια με την ύπαρξη… αργίας στην συγκεκριμένη χώρα. Ο αυτόματος τηλεφωνητής που… απάντησε, ανέφερε ότι η πρεσβεία λειτουργεί από Σάββατο ως και Τετάρτη, κάτι που επιβεβαιώνει ότι Πέμπτη και Παρασκευή υπάρχει αργία – αφού ως δημόσια υπηρεσία μένει κλειστή η πρεσβεία.



Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Το ραντεβού της 12ετίας στο «κολαστήριο» του ΟΑΚΑ!
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Το ραντεβού της 12ετίας στο «κολαστήριο» του ΟΑΚΑ!
Περιμένει προτάσεις για να επιλέξει την καλύτερη ο Πογιέτ
Περιμένει προτάσεις για να επιλέξει την καλύτερη ο Πογιέτ
Τελειώνει ο Μόγιες απ’ την Γουέστ Χαμ
Τελειώνει ο Μόγιες απ’ την Γουέστ Χαμ
Η έκπληξη της Βίκυς Κάβουρα στον Γιώργο Τζαβέλλα
Η έκπληξη της Βίκυς Κάβουρα στον Γιώργο Τζαβέλλα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved