Τσάκας: «Απλή υπόθεση η μεταβίβαση των μετοχών»

Τσάκας: «Απλή υπόθεση η μεταβίβαση των μετοχών»

Η γραπτή εξουσιοδότηση του Σαουδάραβα πρίγκιπα προς τον δικηγόρο Παναγιώτη Πετρόπουλο θα έχει δοθεί μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης, όπως δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Βλάσης Τσάκας.

Ο εκπρόσωπος του υποψήφιου επενδυτή μίλησε στην «Ωρα των Πρωταθλητών» και εμφανίστηκε σίγουρος ότι δεν θα υπάρξει κάποια εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις. Τόνισε μάλιστα ότι η διορία που έχει τεθεί από την πλευρά Βαρδινογιάννη για να εμφανιστεί ο δικηγόρος Παναγιώτης Πετρόπουλος με γραπτή εξουσιοδότηση του Σαουδάραβα πρίγκιπα δεν θα αποτελέσει τροχοπέδη, καθώς ο υποψήφιος να αποκτήσει τις μετοχές του Τζίγκερ, θα την έχει στείλει μέχρι αύριο το απόγευμα.

Ο Τσάκας δεσμεύτηκε ότι ο Σουλτάν Μπιν Νασέρ Ραχμάν Αλ Σαούντ θα καταθέσει τα 20 εκ. για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου εντός 48ώρου από την ώρα που θα ολοκληρωθεί η συμφωνία!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova και την εκπομπή «Ωρα των πρωταθλητών»

«Εχω ακούσει διάφορα περί ναυαγίου. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να υπάρξει ναυάγιο. Εχω ακούσει πολλά και έχω χάσει τη μπάλα. Ο δικηγόρος έχει λάβει εντολή να προχωρήσει στη διαπραγμάτευση. Τον τρόπο με τον οποίο θα έρθουν σε εμάς. Η πρότασή μας ικανοποιεί τους πάντες. Και αυτοί που ξέρουν, μπορούν να διαπιστώσουν αν η πρόταση είναι αξιόπιστη κι όχι να λένε αυτά που λένε στα ραδιόφωνα. Στο δικό μου μυαλό η μεταβίβαση των μετοχών είναι πολύ απλή υπόθεση. Αν θέλουμε να την κάνουμε σήριαλ, μπορεί να γίνει. Ο,τι μας ζητηθεί, είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε άμεσα. Σήμερα οι δικηγόροι είχαν μια συζήτηση γνωριμίας. Στην ουσία της συζήτησης θα μπούμε αύριο. Εγώ είμαι εκτός Ελλάδος και πιστεύω ότι είμαστε καλά».

Για την εξουσιοδότηση δήλωσε:

«Αύριο θα υπάρχει και γραπτή εξουσιοδότηση από τον Πρίγκιπα. Δεν τα προλαβαίνουμε όλα. Ο Πρίγκιπας δεν είναι κάποιος που του λες κάν' το τώρα και το κάνει. Deadlines από τη μεριά μας δεν είναι αποδεκτά. Εχουμε την καλή διάθεση να προσφέρουμε ό,τι μας ζητηθεί. Η πρότασή μας δεν είναι καθόλου αίολη. Εάν αύριο το πρωί συνταχθεί συμφωνητικό μεταβίβασης μετοχών και οι μετοχές παραδοθούν σε μια μεσεγγυούχο τράπεζα στην οποία διατηρεί λογαριασμό η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εντός 48 ωρών θα έχουν κατατεθεί τα χρήματα. Τέλος! Υπάρχει κάτι πιο ξεκάθαρο; Είναι απλά θέμα διαπραγμάτευσης. Δεν ξέρουμε τι θα ζητήσει η άλλη πλευρά. Εάν ζητήσει αυτά που έχω στο μυαλό μου, τότε τα πράγματα είναι πολύ απλά. Εάν θέλει κάτι διαφορετικό, το οποίο δεν ξεπερνά τα δεδομένα μας, τότε έχουμε τη διάθεση να το καλύψουμε. Αύριο θα είμαι με τον Πρίγκιπα και θα έχω την εξουσιοδότηση»



Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved