Τσιώλης: «Η νίκη θα μας φτιάξει την ψυχολογία»

Τσιώλης: «Η νίκη θα μας φτιάξει την ψυχολογία»

Σημαντική για τον ψυχολογικό τομέα χαρακτήρισε τη νίκη του Άρη επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς με 2-0 ο Σάκης Τσιώλης.

Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα, ο προπονητής του Άρη τόνισε: «Ήταν ένα φιλικό που θέλαμε να κάνουμε για να φύγουμε από τη ρουτίνα των προπονήσεων. Δώσαμε στον Βράνιες την ευκαιρία να αγωνιστεί, ώστε να αρχίσει να προσαρμόζεται, αλλά και στους νεαρούς Αγγελούδη, Κατίδη και Αγτζίδη, αφού πρόκειται για παίκτες που ενδεχομένως θα χρειαστεί να μας βοηθήσουν».

Συνεχίζοντας, ο Τσιώλης είπε: «Είναι πολύ ευχάριστο που η ομάδα έκανε ξανά νίκη, έστω και σε φιλικό παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό, για να φτιάξουμε την ψυχολογία της ομάδας στα αποδυτήρια. Μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο, είπαμε ότι θα πρέπει να δούμε λίγο διαφορετικά τα πρόσωπα και τα πράγματα. Θέλω να πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια. Το μάθημά μας νομίζω ότι το πήραμε. Αλλιώς, θα κάνουμε κακό του κεφαλιού μας».

Ο τεχνικός των «κιτρίνων» αναφέρθηκε και στους νέους παίκτες που δεν πήραν μέρος από την αρχή της προετοιμασίας: «Ο χρόνος δουλεύει υπέρ των νεοαποκτηθέντων. Σίγουρη η διακοπή του πρωταθλήματος, μετά από μια εντός έδρας ήττα, δεν ήταν ό,τι καλύτερα. Θα θέλαμε να δώσουμε γρήγορα ένα παιχνίδι, ώστε να βγάλουμε από πάνω μας την αρνητική εικόνα του ματς με τον Ατρόμητο».

Για την απουσία του Γιάκομπ, τόνισε: «Είναι δυσάρεστο που δεν μπορέσαμε να έχουμε τον Γιάκομπ, λόγω της ασθένειας που τον ταλαιπώρησε τις δύο τελευταίες ημέρες. Θέλαμε να του δώσουμε πολύ χρόνο συμμετοχής σήμερα, γιατί η ομάδα ποντάρει πολλά σ' αυτόν τον παίκτη. Μαζί με τον Τσέζαρεκ, είναι οι δύο κλασικοί επιθετικοί που έχουμε».

Αναφορικά με τους Σανκαρέ και Ούμπιντες, οι οποίοι είναι προ των πυλών του Άρη, τόνισε: «Ένας καλός παίκτης έχει πάντα θέση σε μια ομάδα, όπως έχω ξαναπεί. Ο Άρης κοιτά να επενδύσει με το βλέμμα στο μέλλον, δεν κοιτά μόνο το παρόν. Εγώ πάντως δεν έχω καμία απολύτως επαφή με παίκτες άλλων ομάδων, είναι θέμα της διοίκησης».

Κλείνοντας, ο Τσιώλης προανήγγειλε ακόμη ένα φιλικό: «Κοιτάμε να κλείσουμε ένα δυνατό φιλικό για το Σαββατοκύριακο και μέχρι αύριο πιστεύω ότι θα ξέρουμε ποιος είναι ο αντίπαλος».



Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved