Γόντικας: «Συγκεκριμένη η πρόταση»

Γόντικας: «Συγκεκριμένη η πρόταση»

Για την υπόθεση του Σαουδάραβα πρίγκιπα, αλλά και τις μετοχικές εξελίξεις μετά τη δήλωση αποχώρησης του Γιάννη Βαρδινογιάννη, μίλησε ο Δημήτρης Γόντικας στον Nova Σπορ FM.

Αναφερόμενος στην πρόταση του Πρίγκιπα, ο Γόντικας τόνισε ότι «πλέον είναι καθαρά θέμα του Γιάννη Βαρδινογιάννη και των συνεργατών του το τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Σε εμάς έφτασε μια επιστολή η οποία απευθυνόταν στο Δ.Σ.. Εγκρίθηκε από την πλειοψηφία των μελών και το ίδιο απόγευμα τη μετέφερα στον κ. Βαρδινογιάννη. Το θέμα αφορά τον ίδιο και τους συνεργάτες του»

Ο Γόντικας τόνισε επίσης:

Για το αν στην επιστολή υπήρχαν διαβεβαιώσεις για το οικονομικό background του Πρίγκιπα:

«Όχι. Ηταν όμως συγκεκριμένη η πρόταση με οικονομικά μεγέθη και διάφορα άλλα στοιχεία».

Για τις δηλώσεις του Μάνου Μαυροκουκουλάκη σύμφωνα με τις οποίες το Δ.Σ. της ΠΑΕ αδυνατεί πλέον να πάρει αποφάσεις:

«Δεν θέλω να σχολιάσω αυτά που είπε ο κ. Μαυροκουκουλάκης. Το καταστατικό αναφέρει ότι για πολύ σημαντικές αποφάσεις απαιτούνται 14 μέλη επί 20μελούς σύνθεσης. Αυτή τη στιγμή είμαστε 13 μέλη καθώς έχουν παραιτηθεί 7. Στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις, τα μέλη που έδωσαν το παρών ήταν 11. Για τις 4 Οκτώβρη, όταν και θα λάβει χώρα η Γενική Συνέλευση, έχουν συμπεριληφθεί στην ημερήσια διάταξη όλα τα αιτήματα που λάβαμε εγγράφως από τον κ. Βγενόπουλο».

Για το αν είναι εύκολο να κρατά ήρεμους τους παίκτες:

«Η όποια κουβέντα δεν πρέπει να γίνεται μέσω εφημερίδων. Σήμερα βρέθηκα στην Παιανία και δεν έγινα αποδέκτης ερωτήσεων ή κάποιου αιτήματος. Η εποχή δεν είναι ρόδινη, αλλά πολύ δύσκολη. Οφείλουμε να καταβάλλουμε προσπάθεια για να λειτουργήσει η ομάδα χωρίς προβλήματα».

Για το αν υπάρχει πιθανότητα να αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός αυτό το Σαββατοκύριακο:

«Όχι. Επικοινώνησα με τον κ. Κομνηνό γι αυτόν τον λόγο. Ακόμα και αν αποφασιστεί ποιες ομάδες θα αγωνιστούν στη Σούπερ Λίγκα, θα περάσει κάποιος χρόνος για να υλοποιηθεί η όποια απόφαση. Αυτά πάντως δεν έχουν ξαναγίνει».

Για το πόση ζημιά κάνει στον Παναθηναϊκό η αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις:

«Μιλήσαμε σήμερα με τον κ. Φερέιρα γι αυτό το θέμα. Εχουμε κλείσει δύο φιλικά, θα δούμε τι θα κάνουμε το τρίτο σαββατοκύριακο. Τότε θα λείπουν και αρκετοί διεθνείς».




Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved