Ορφανός: «Περήφανοι για τον κ. Παπουτσάκη»

Ορφανός: «Περήφανοι για τον κ. Παπουτσάκη»

Ο Απόστολος Παπουτσάκης θα βοηθήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο να αλλάξει… σελίδα, υποστήριξε ο Λουδοβίκος Ορφανός.

Ο υπεύθυνος του τμήματος μάρκετινγκ της ΠΑΕ Εργοτέλης, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό του Ηρακλείου, μίλησε για την σημασία της ιστορικής συναυλίας του Μίκη Θεοδωράκη στο Παγκρήτιο Στάδιο, τον οργανωτικό «πυρετό» για την αναμέτρηση του Σαββάτου (24/9) με τον Ολυμπιακό, αλλά και την πορεία της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας.

Χαρακτηριστικά, ο Λουδοβίκος Ορφανός, μίλησε για:

Τη συναυλία του Μίκη Θεοδωράκη: «Τρέξαμε πολύ, αλλά το αποτέλεσμα μας δικαίωσε. Ο κόσμος που ήρθε στο Παγκρήτιο για την συναυλία ήταν πολύς. Και απόλαυσε μια φανταστική πραγματικά συναυλία με μεγάλα ονόματα από την ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη, όπως την Γλυκερία, τον Μπάση κ.λ.π. Η συναυλία αυτή θεωρώ ότι ανέβασε ένα επίπεδο το κομμάτι των συναυλιών στην Κρήτη. Την ονομάσαμε μια συναυλία μνήμης. Γυρίσαμε 45 χρόνια πίσω. Από  εκείνη την συναυλία του Μίκη Θεοδωράκη στο Μαρτινέγκο πριν από 45 χρόνια. Θέλαμε να συνδέσουμε το τότε με το τώρα και το κάναμε αυτήν την περίοδο και με αυτόν τον τρόπο. Θεωρούμε ότι ήταν μια καλή στιγμή για να γίνει αυτό. Όλα πήγαν καλά και είμαστε ικανοποιημένοι».

Τις εντυπώσεις από την επαφή του με τον μεγάλο Έλληνα καλλιτέχνη: «Είναι ένας απλός άνθρωπος που θέλει να σε φέρει κοντά του. Ήταν προσιτός και χαιρετούσε τον κόσμο. Είναι 86 ετών και παρόλα αυτά ήταν πολύ κοντά με τον κόσμο και δεν είπε σε κανένα «όχι».

Την οργανωτική προετοιμασία του αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Έχουμε ρίξει το… βάρος στο να ενημερώσουμε και να προετοιμάσουμε τον κόσμο. Πρέπει ο κόσμος από τώρα να προμηθευτεί το εισιτήριο του. Η εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου έχει την καθυστέρηση της. Οι φίλαθλοι που θα έρθουν την τελευταία στιγμή για να προμηθευτούν εισιτήριο θα έχουν πρόβλημα. Πρέπει να έχουν μαζί τους Αστυνομική ταυτότητα και εισιτήριο. Αυτό ισχύει και για τους φίλους του Ολυμπιακού. Ο φίλαθλος καταχωρείται ως πελάτης, εγγράφεται και προχωράει η διαδικασία της εισόδου του στο γήπεδο. Η διαδικασία για το ηλεκτρονικό εισιτήριο είναι απλή. Έρχεται ο φίλαθλος με την ταυτότητα του, κρατάμε τα στοιχεία του και παίρνει το εισιτήριο. Θα αναγκαστούμε την ημέρα του αγώνα να μείνει κόσμος εκτός αν κάποιοι επιλέξουν να έρθουν στο γήπεδο την τελευταία στιγμή. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είχαμε φιλάθλους έξω από το γήπεδο ακόμη και στο 25ο λεπτό του αγώνα. Πρέπει ειδικά με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να έχει φύγει μέχρι την Παρασκευή ο κύριος όγκος των εισιτήριων. Θέλουμε τα εκδοτήρια να έχουν κλείσει δυο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα. Γιατί διαφορετικά θα έχουμε πρόβλημα εσωτερικά. Δεν θέλουμε να ταλαιπωρηθεί ο κόσμος, αλλά δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά».

Τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του συλλόγου: «Δεν έχει ολοκληρωθεί η διάθεση τους. Είμαστε πάνω από τα 1200 εισιτήρια διαρκείας. Αυτά έχουμε διαθέσει μέχρι τώρα. Περιμένουμε κάτι περισσότερο. Πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ προχωρήσαμε σε ακόμη περισσότερη μείωση των διαρκείας. Αυτή τη στιγμή τα απλά εισιτήρια διαρκείας του Εργοτέλη κοστίζουν 150 ευρώ. Για τις μέρες μας δεν είναι κακή η συγκομιδή. Η κίνηση με το προμόσιον και τα κορίτσια που βγήκαν στους δρόμους απέδωσε. Ήταν μια καλή κίνηση που πήγε καλά και θα συνεχιστεί».

Τις φετινές χορηγίες του Εργοτέλη: «Χορηγικά είναι μια χρονιά που πιστεύουμε ότι δεν θα πέσουμε σε σχέση με την περσινή σεζόν. Αυτό που προβάλουμε δηλαδή ένα υγιές σωματείο, χωρίς βία, έχει θετικό αντίκτυπο στις επιχειρήσεις. Πιστεύω ότι θα βαδίσουμε σε ικανοποιητικά επίπεδα. Κάνουμε ότι μπορούμε να φέρουμε κόσμο στο γήπεδο. Πάλι θα ξεκινήσουμε τις επισκέψεις στα σχολεία. Η προσπάθεια μας η ομάδα να πάει κοντά στον κόσμο θα συνεχιστεί. Βλέπουμε αποτελέσματα σταθερά από τις κινήσεις αυτές».

Το μάρκετινγκ στο ποδόσφαιρο: «Ομάδες χωρίς μάρκετινγκ δεν μπορούν να φτιάξουν το «μπραντ» της ομάδας. Το όνομα της επιχειρηματικά δηλαδή. Πέντε χρόνια στο τμήμα μάρκετινγκ, ανεβαίνουμε καθημερινά. Το «μπράντ» μιας ομάδας είναι το «Α και το Ω».

Τη συνεργασία του με τον Απόστολο Παπουτσάκη: «Είμαστε σε συνεχή επαφή με τον πρόεδρο. Εργάζεται 24 ώρες το 24ωρο. Εργάζεται όλη τη μέρα. Τώρα πρόσθεσε και κάτι ακόμη στα ενδιαφέροντα του με την ανάληψη της προεδρίας στην Super League. Πιστεύω ότι θα βοηθήσει στην αλλαγή σελίδας του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι ένας άνθρωπος που αν βάλει ένα στόχο τον πετυχαίνει. Και πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι η Κρήτη έχει πρόεδρο στην Super League».



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved