Σουμπίνιο: «Έχουμε καλή ομάδα»

Σουμπίνιο: «Έχουμε καλή ομάδα»

Την πεποίθησή του πως ο ΟΦΗ θα πετύχει άνετα την παραμονή του στην Super League εξέφρασε ο Σουμπίνιο, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τοπικά Μέσα.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, μίλησε στο «Athletic Radio» του Ηρακλείου, υποστηρίζοντας πως οι Κρητικοί έχουν καλή ομάδα και μπορούν να τερματίσουν σε μία καλή θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Χαρακτηριστικά, ο νεαρός άσος μίλησε για:

Τις πρώτες του εντυπώσεις: «Αρκετά καλές. Ήρθα σε μια πολύ καλή ομάδα αλλά και σε μια ωραία πόλη, με καλούς ανθρώπους. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όσα έχω δει μέχρι τώρα. Μου έχει κάνει εντύπωση ο καλός καιρός και που είναι συνέχεια καλοκαίρι».

Το ενδιαφέρον του ΟΦΗ: «Δεν το σκέφτηκα πολύ. Γνωρίζω ότι ο ΟΦΗ είναι μεγάλο όνομα στην Super League αλλά και ότι είναι μια ομάδα με παράδοση στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι πήρα την σωστή απόφαση να έρθω και να παίξω στον ΟΦΗ».

Τους στόχους του με την ομάδα του Ηρακλείου: «Έχουμε καλή ομάδα και πιστεύω ότι θα πετύχουμε άνετα την παραμονή μας. Θέλω να κάνουμε μια καλή πορεία και να βοηθήσω τον ΟΦΗ. Έχουμε καλή ομάδα με καλούς παίκτες και πιστεύω ότι μπορούμε να τερματίσουμε σε μια καλή θέση».

Τη θέση που προτιμάει να παίζει: «Η θέση μου είναι ως «10αρι». Πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο προπονητής με ρώτησε που θέλω να παίξω και εγώ του είπα στο κέντρο. Μου είπε ότι σε χρειάζομαι να παίξεις δεξιά και εγώ του είπα «οκ». Θα παίξω όπου θέλει ο προπονητής».

Την ομάδα του ΟΦΗ: «Μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό στο φετινό πρωτάθλημα. Ο ΟΦΗ έχει καλό προπονητή και καλούς παίκτες. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα βρεθεί σε μια καλή θέση».

Τα μηνύματα από τον κόσμο της ομάδας: «Όταν είμαι στο κέντρο του Ηρακλείου με σταματούν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ και μου λένε «πάμε παικταρά. Σουμπίνιο σε θέλουμε στον ΟΦΗ». Αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση και με βοηθάει αρκετά για να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».

Τους φιλάθλους του συλλόγου: «Η ατμόσφαιρα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήταν πολύ καλή. Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ είναι οι καλύτεροι στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι όλες οι ομάδες που θα έρθουν στο γήπεδο θα δυσκολευτούν πάρα πολύ».

Το αν του αρέσει να σκοράρει ή να δίνει ασίστ: «Μου αρέσει να κάνω και τα δύο».

Τι θυμάμαι από τα παιχνίδια κόντρα στον ΟΦΗ με τη φανέλα του Εθνικού: «Παίξαμε τέσσερις φορές και έγιναν καλά παιχνίδια. Τόσο ο ΟΦΗ όσο και ο Εθνικός ήταν καλές ομάδες. Εγώ πέτυχα ένα γκολ γιατί αυτή είναι η δουλειά μου».

Την παρουσία τριών Βραζιλιάνων στους Κρητικούς: «Είναι καλοί παίκτες, και ο Βάντο αλλά και ο Σόουζα. Μας βοηθάει όλους το γεγονός ότι είμαστε μαζί σε μια ομάδα και κάνουμε παρέα και εκτός γηπέδου».



Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved