Νέα αίτηση αναστολής από την Καβάλα

Νέα αίτηση αναστολής από την Καβάλα

Δεν καταθέτουν τα όπλα στην Καβάλα έπειτα από την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου να απορρίψει το αίτημα των «αργοναυτών» κατά της απόφασης της ΕΕΑ να μην τους χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής.

Η δικηγόρος της μακεδονικής ομάδας Χριστιάννα Ποτηριάδου, αφού εξέφρασε την έκπληξή της στο Onsports για το τάιμινγκ της απόφασης και κυρίως την ταχύτητα έκδοσης της (λίγες μόλις ώρες μετά την υποβολή των υπομνημάτων, κάτι που όπως εξήγησε είναι πρωτοφανές στα δικαστικά δρώμενα) ανέφερε τα επόμενα νομικά βήματα που έχουν την δυνατότητα να ακολουθήσουν με στόχο την δικαίωσή τους.

«Πρώτα απ’ όλα μου έκανε τρομερή εντύπωση η έκδοση της απόφασης το πρωί της Τετάρτης, σε συνδυασμό με την προσωρινή ελευθερία του Μάκη Ψωμιάδη το βράδυ της Τρίτης (20/9) για την υπόθεση των στημένων, την στιγμή που στην συζήτηση που είχα την Τρίτη, τόσο με την πρόεδρο όσο και με την γραμματέα του δικαστηρίου, άφηναν να εννοηθεί ότι θα χρειαστεί κάποιος χρόνος για την έκδοσης της απόφασης.

Και όλα αυτά την στιγμή που ετοιμάζαμε να παραδώσουμε κάποια επιπρόσθετα στοιχεία έπειτα από τις εξελίξεις που προέκυψαν την Τρίτη, τόσο στην ΕΕΑ, όσο και στην υπόθεση του Μάκη Ψωμιάδη. Το τρομερό μάλιστα είναι πως η σημερινή απόφαση του δικαστηρίου τελειώνει με την ευχή να προσδιοριστεί γρήγορα η αίτηση ακύρωσης, κάτι που προσωπικά δεν έχω ξανασυναντήσει στην δικηγορικού μου διαδρομή…» τόνισε αρχικά η κ.Ποτηριάδου, προσθέτοντας για τις κινήσεις στις οποίες θα προβούν από εδώ και πέρα.

«Οι πρώτες σκέψεις μας οι οποίες θα ολοκληρωθούν έπειτα από την συζήτηση του νομικού τιμ της ΠΑΕ με τα μέλη της διοίκησης θα είναι η νέα κατάθεση αίτησης αναστολής και προσωρινής διαταγής» .

Αναφορικά με το το κατά πόσον η Καβάλα μπορεί να καταθέσει αίτημα επανεξέτασης της υπόθεσης στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League για την εμπλοκή της στην υπόθεση των στημένων, «πατώντας» στο γεγονός ότι ο Μάκης Ψωμιάδης πήγε σπίτι του μέχρι νεωτέρας έπειτα από την απολογία του στον 9ο ανακριτή Γιώργο Κασίμη, η κ.Ποτηριάδου ανέφερε πως μπορεί κάλλιστα να γίνει αίτημα αναψηλάφησης:

«Η απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League έχει εξαφανιστεί από την δευτεροβάθμια. Το μόνο που μπορεί να γίνει δικονομικά είναι είτε από την πλευρά του κ.Ψωμιάδη είτε από την ΠΑΕ Καβάλα να κατατεθεί αίτησης αναψηλάφησης έπειτα από τα νέα στοιχεία που προέκυψαν. Το σίγουρο είναι πως σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς της Καβάλας θα κινηθούμε συλλογικά και θα εξαντλήσουμε κάθε νομική δυνατότητα για την παραμονή της Καβάλας στην Super League ».



Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved