Τσάκας: «Απόλυτα αισιόδοξος»

Τσάκας: «Απόλυτα αισιόδοξος»

Ο εκπρόσωπος του Σουλτάν Μπιν Νάσερ, που έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δήλωσε απόλυτα αισιόδοξος για την έκβαση της υπόθεσης. Ο Βλάσης Τσάκας υπογράμμισε ότι ήδη έχουν αρχίσει επαφές μεταξύ των νομικών εκπροσώπων των δυο πλευρών.

«Το θέμα θα ολοκληρωθεί», είπε μεταξύ άλλων στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM» και τόνισε πως παρά τα όσα διέρρεε χθες (20/09) για ενόχληση του πρίγκιπα από τη δυσπιστία που υπάρχει δεν υφίσταται θέμα απόσυρσης της πρότασης. «Έχει χιούμορ ο πρίγκιπας, τους πειράζει που είναι ωραίος άντρας;», είπε μεταξύ άλλων ο Βλάσης Τσάκας.

«Έχει γίνει μια πρώτη επαφή μεταξύ των δυο πλευρών. Το θέμα πια είναι σε νομικά χέρια και πρέπει να το αφήσουμε εκεί μέχρι να ολοκληρωθεί. Γιατί θα ολοκληρωθεί», είπε αρχικά ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα για τις επαφές του δικηγορικού γραφείου της πλευράς Βαρδινογιάννη με αυτό του Σουλτάν Μπιν Νάσερ και πρόσθεσε αναφορικά με το μπέρδεμα για τα ονόματα του πρίγκιπα: «Δεν είναι άλλο όνομα. Είναι το ίδιο όνομα, απλά η αυτού εξοχότητα ο πρίγκιπας επέλεξε να κρατήσει τα πατρώνυμα και τα ονόματα των παππούδων του. Είναι δικό του θέμα. Αν βάλει όλο το όνομα θα πιάσει τέσσερις γραμμές».

«Πρέπει να τις μετράω τις φορές; Είναι πάρα πολλές οι φορές που έχουμε συναντηθεί προφανώς», σχολίασε για το πόσες φορές έχει συναντηθεί με τον πρίγκιπα ενώ στη συνέχεια εξήγηση το πώς προέκυψε το ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό από την πλευρά του Σαουδάραβα επενδυτή.

«Ξεκάθαρα, από την πρώτη στιγμή, είχα πει ότι εμάς μας ενδιαφέρει η Ελλάδα σαν χώρα επενδύσεων. Πρότεινα σαν ιδέα να έχουμε ένα ισχυρό Brand Name στα χέρια μας στην Ελλάδα και αυτό ήταν ο Παναθηναϊκός. Μετά τις εξελίξεις στις 5 Σεπτεμβρίου, το πρότεινα και οι άνθρωποι το δέχθηκαν. Μην ξεχνάμε ότι στο ποσό που αναφέρετε, είναι 150 εκατ. ευρώ για την κατασκευή του γηπέδου. Αυτό είναι επένδυση», ανέφερε ο Βλάσης Τσάκας.

Όσο για την δυσπιστία του Τύπου προς την πλευρά του, τόνισε: «Για την αντιμετώπιση που έχω εγώ από τα media, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Απλά, παρακαλώ θερμά να δείξουμε σεβασμό στην προσωπικότητα της αυτού εξοχότητας. Είναι απαράδεκτο να χλευάζουμε έναν άνθρωπο που δεν τον έχουμε δει καν».

Για το πότε θα έρθει στην Ελλάδα ο πρίγκιπας, δήλωσε: «Δεν μπορούμε να επισπεύσουμε την παρουσία του εδώ, από τη στιγμή που δεν έχει τελειώσει η υπόθεση. Όταν τελειώσει με τα νομικά, είναι θέμα ωρών να έρθει».

Στη συνέχεια, ο Βλάσης Τσάκας είπε: «Για μένα δεν είναι καθόλου πρώιμο το θέμα. Είναι στο τελικό στάδιο και περιμένουμε να γίνει αποδεκτή. Μέχρι να γίνει η πρόταση, δεν το ήξερε κανείς πέρα από εμένα και δυο συνεργάτες μου στην Ελλάδα».

Σε ερώτηση για το γιατί επέλεξε την μέρα του ΔΣ για να δώσει στη δημοσιότητα την πρόταση, απάντησε: «Εγώ μπαίνοντας στο ΔΣ δεν ήξερε κανείς τι πήγα να κάνω. Εγώ πήγα σκεπτόμενος ότι θα πάω, θα καταθέσω την πρότασή μου και θα δώσω διευκρινήσεις για ότι μου ζητηθεί και πως θα φύγω όπως μπήκα, χωρίς να με ξέρει κανείς. Όταν είδα δημοσιογράφους και μικρόφωνα, αιφνιδιάστηκα».

Αναφορικά με το αν η οικογένεια Βαρδινογιάννη θα μπορούσε εύκολα να εντοπίσει το αν είναι αληθινό το πρόσωπο που υποστηρίζει ο κ. Τσάκας ότι είναι ο πρίγκιπας, είπε χαρακτηριστικά ότι ήδη η πλευρά του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού γνωρίζει καταστάσεις και πως θα προχωρήσει το θέμα.

«Εγώ πιστεύω ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη, δεν ψάχνει τίποτα. Τα έχει βρει όλα», είπε χαρακτηριστικά.

Για την φωτογραφία και όσα υποστηρίζονται για επεξεργασία της, τόνισε: «Μου ήρθε το e-mail με δυο συνημμένα. Η φωτογραφία είναι του πρίγκιπα. Τι να κάνουμε τώρα, ενοχλεί ότι είναι ωραίος άντρας; Εγώ δεν βλέπω καμία επεξεργασία, τι να πω».

Όσο για την εμπλοκή του στον ΠΑΟΚ το 2001 και το γεγονός ότι δεν είχε γίνει η συμφωνία, ανέφερε: «Περσινά ξινά σταφύλια. Όλα τα deals γίνονται και δεν γίνονται. Με τον ΠΑΟΚ φτάσαμε στο σημείο να προσφέρουμε και τις τραπεζικές εγγυήσεις. Η συμφωνία αυτή είχε ξεκινήσει πολύ καλά, τα είχαμε βρει σε όλα, όμως η καθυστέρηση του ΠΑΟΚ και η εκποίηση περιουσιακών στοιχείων μας πήγε πίσω. Φτάσαμε στο Σεπτέμβριο που έγινε το κραχ στην Αργεντινή και τέλος κύριοι».

Τέλος, για τις επόμενες κινήσεις του επισήμανε: «Εγώ δεν έχω να κάνω καμία κίνηση, περιμένουμε να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες οι νομικοί και μετά θα μιλήσει ο πρίγκιπας. Είμαι απόλυτα αισιόδοξος ότι θα τελειώσει θετικά το θέμα».



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved