«Δυσαρεστημένος ο Πρίγκηπας»

«Δυσαρεστημένος ο Πρίγκηπας»

Ο Βλάσης Τσάκας που φέρεται να εκπροσωπεί τον Σουλτάν Μπιν Νάσερ Αλ Σαούντ με δηλώσεις του υποστήριξε ότι ο Σαουδάραβας πρίγκηπας εμφανίζεται δυσαρεστημένος από τη δυσπιστία που υπάρχει στο πρόσωπό του.

Με δηλώσεις του στην «Sportday» ο Βλάσης Τσάκας έκανε γνωστή τη δυσαρέσκεια του Σουλτάν Μπιν Νάσερ Αλ Σαούντ ενώ τόνισε ότι έχει τόσο μεγάλη οικονομική επιφάνεια που είναι αδιανόητο να αμφισβητείται. Παράλληλα, ο εκπρόσωπος του Πρίγκηπα τόνισε ότι έχει ορίσει πληρεξούσιο δικηγόρο για να κάνει τις διαπραγματεύσεις με το δικηγορικό γραφείο της πλευράς Βαρδινογιάννη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Κύριε Τσάκα, έχετε ενημερωθεί από τον δικηγόρο του κ. Βαρδινογιάννη σχετικά με την εντολή για να βρείτε πληρεξούσιο δικηγόρο εντός 48 ωρών;

«Βεβαίως και είμαι ενήμερος. Με πήρε τηλέφωνο δικηγόρος του κ. Βαρδινογιάννη και αμέσως όρισα πληρεξούσιο δικηγόρο. Από σήμερα οι δυο τους θα είναι σε επαφή για να τελειώνει το deal και ο πρίγκιπας Σουλτάν να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά».{textlink}

Έχετε επικοινωνήσει ξανά με τον πρίγκιπα;

«Είμαι συνεχώς σε επικοινωνία με τον πρίγκιπα Σουλτάν και θέλω να σας πω κάτι. Γιατί υπάρχει όλη αυτή η δυσπιστία για έναν άνθρωπο με τεράστια οικονομική δύναμη; Δεν μπορώ να καταλάβω. Θέλω να μεταφέρω τη δυσαρέσκεια του πρίγκιπα Σουλτάν για όλα όσα γράφονται και λέγονται. Ο πρίγκιπας ενημερώνεται από τις ιστοσελίδες και δεν καταλαβαίνει γιατί γίνονται όλα αυτά. Ευτυχώς που τον είχα προετοιμάσει, διότι η δουλειά θα χαλούσε. Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει...».

Στο βιογραφικό που στείλατε το όνομα του πρίγκιπα πάλι είναι διαφορετικό...

«Κοιτάξτε να δείτε. Ο πρίγκιπας έχει πάρα πολλά ονόματα, τα οποία δεν θα τα πω τώρα όλα μαζί. Τίποτα παραπάνω. Σας ευχαριστώ πολύ και θέλω να σας μεταφέρω ξανά τη δυσαρέσκεια του πρίγκιπα, αλλά και την αισιοδοξία μου για τη θετική έκβαση στην υπόθεση».

Ο Βλάσης Τσάκας μίλησε και στην εφημερίδα «Goal» και τόνισε ότι δεν είναι σοβαρά τα όσα ακούγονται για την γνησιότητα της φωτογραφίας και πως το ζήτημα δεν είναι αν ο φερόμενος ως πρίγκηπας αποτελεί διάδοχο του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας αλλά το αν έχει λεφτά. Μάλιστα ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα υποστήριξε ότι… λεφτά υπάρχουν και θα μπουν στον Παναθηναϊκό.

«Τώρα αυτό που μας απασχολεί είναι αν είναι διάδοχος του θρόνου ή αν έχει λεφτά; Λεφτά έχει, θα τα βάλει στον Παναθηναϊκό και θα το δείτε!», είπε ο Βλάσης Τσάκας και πρόσθεσε αναφορικά με την γνησιότητα της φωτογραφίας: «Θα με τρελάνετε; Δεν είναι σοβαρά αυτά που κάνετε (σ.σ.: οι δημοσιογράφοι). Το καλοκαίρι είχε έρθει ο πρίγκιπας στην Ελλάδα για διακοπές. Τώρα που θα έρθει πάλι να δω τι θα λέτε...».

Τέλος, για το γεγονός ότι δεν αναφέρεται το όνομα της εταιρίας του «πρίγκηπα», σχολίασε: «Δεν μπορούσα να του κάνω υποδείξεις για το τι θα γράψει στο μήνυμα. Δεν είμαι αφελής. Είναι λεπτή η θέση μου. Ο,τι ήθελε να πει, το είπε. Μην ξεχνάτε ότι η κατασκευαστική του εταιρεία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Ασίας και εάν έκανε κάποια κίνηση πριν ολοκληρωθεί το ''deal'', θα ήταν σαν έμμεση διαφήμιση».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved