Λίνο: «Θα ξαναχτυπήσω πέναλτι»

Λίνο: «Θα ξαναχτυπήσω πέναλτι»

Μπορεί ο Λίνο να αστόχησε στην εκτέλεση πέναλτι κόντρα στην Τότεναμ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, ωστόσο ο Βραζιλιάνος άσος του ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να πτοείται, δηλώνοντας αποφασισμένος να στήσει την μπάλα στα έντεκα βήματα.

Ο Λίνο, παραχώρησε εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στο αθλητικό κανάλι «Αrena Channel», όπου μεταξύ άλλων, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, στους στόχους τόσο του «Δικέφαλου», όσο και στους προσωπικούς του, αλλά και στη φιλοσοφία του Λάζλο Μπόλονι.

«Το σημαντικότερο όλων στο παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο ήταν οι βαθμοί της νίκης. Θέλαμε πολύ να πάρουμε τη νίκη και ευτυχώς τα καταφέραμε», τόνισε αρχικά ο Λίνο, για να συμπληρώσει:

Για το ό, τι ο ΠΑΟΚ παίρνει «αγχωτικά» αποτελέσματα που κρίνονται στο γκολ: « Το σπουδαιότερο είναι να έρχεται το αποτέλεσμα. Είτε με ένα γκολ διαφορά, είτε με δύο ή τρία. Ίσως ο κόσμος να θέλει να δει περισσότερα και εμείς να είμαστε πιο ήσυχοι αν υπερέχουμε με δύο ή τρία γκολ, αλλά πρωταρχικός στόχος είναι η νίκη».

Για τη φιλοσοφία που θέλει να περάσει ο Λάζλο Μπόλονι στους παίκτες του: « Στον προπονητή αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά και ο κάθε ποδοσφαιριστής να έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Δουλεύει με κάθε έναν από εμάς ξεχωριστά. Με μένα μιλά λίγο και στα πορτογαλικά, είναι κοντά μας. Οι παίκτες του έχουν εμπιστοσύνη».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη: « Οι στόχοι μας είναι ίδιοι με πέρυσι. Να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Αν και ο όμιλός μας στο Europa League είναι πολύ δύσκολος, καθώς υπάρχουν οι Τότεναμ και Ρουμπίν Καζάν που είναι ομάδες επιπέδου Champions League και τα πράγματα έχουν δυσκολέψει αρκετά για τον ΠΑΟΚ, η ομάδα στοχεύει στην πρόκριση».

Για τους προσωπικούς του στόχους: « Ελπίζω φέτος να είναι πολύ καλύτερη χρονιά για εμένα από την περσινή που με ταλαιπώρησε για ένα τρίμηνο ο τραυματισμός που είχα».

Για το πέναλτι που πέτυχε αρχικά, αλλά έχασε στην επανάληψη στον αγώνα με την Τότεναμ: « Την πρώτη φορά που το εκτέλεσα είχα εμπιστοσύνη σε μένα και το χτύπησα με αυτοπεποίθηση, έτσι έγινε γκολ. Όταν ο διαιτητής όμως έδειξε επανάληψη, με μπέρδεψε. Τελικά σκέφτηκα να αλλάξω γωνία τελευταία στιγμή και δεν κατάφερα να σκοράρω. Το σημαντικό όμως για εμάς είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχασε και πήρε έναν πολύτιμο βαθμό για την συνέχεια του Europa League. Εννοείται ότι θα ξαναχτυπήσω πέναλτι, αφού ξέρω πως έχω την εμπιστοσύνη του προπονητή».

Για τους συμπαίκτες του Βιεϊρίνια και Έττο: «Ο Έττο είναι ένας πολύ καλός παίκτης, που άργησε να προσαρμοστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς προερχόταν από ένα πολύ διαφορετικό όπως είναι το Κροατικό. Τώρα όμως σιγά σιγά κερδίζει τη θέση που του αξίζει. Ο Βιεϊρίνια είναι ένας φανταστικός παίκτης με λαμπρό μέλλον. Τον γνώρισα ως αντίπαλο στην Πορτογαλία, αλλά τον προτιμώ ως συμπαίκτη! Είναι ένας παίκτης με  μεγάλη κλάση και πιστεύω ότι θα μπορούσε να αγωνιστεί σε μία από τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης γιατί το αξίζει».

Για το αν θα άλλαζε κάτι από αυτά τα χρόνια που είναι στον ΠΑΟΚ, κατέληξε: «Κάποια αρνητικά αποτελέσματα που στοίχησαν στην ομάδα, όπως ήταν αυτό του Άγιαξ πέρυσι, ή του Άρη πριν από δύο χρόνια. Ήταν παιχνίδια που τα πιστεύαμε και μας απογοήτευσε το αποτέλεσμα πολύ. Στο ποδόσφαιρο όμως παίζει ρόλο εκτός από την τεχνική και το ταλέντο και η τύχη».



Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved