Ο έλεγχος των «νέων» στον Παναιτωλικό

Ο έλεγχος των «νέων» στον Παναιτωλικό

Μεταγραφές δίχως ρίσκο και λάθη δεν γίνονται. Το θέμα είναι να βρεις τον τρόπο να περιορίσεις αυτούς τους δύο παράγοντες, ώστε να κάνεις όσο το δυνατόν πιο ωφέλιμες προσθήκες στο ρόστερ.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε η διοίκηση του Παναιτωλικού είχε να φέρει εις πέρας ένα πολύ δύσκολο έργο. Η ομάδα επέστρεψε στη Super League έπειτα από 34 χρόνια και η πρόκληση φάνταζε μεγάλη. Το τέλος της μεταγραφικής περιόδου (αν και τυπικά αυτή είναι σε ισχύ για τους παίκτες από Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα) βρήκε τους Αγρινιώτες ευχαριστημένους από όσα κατάφεραν. Εννέα παίκτες ντύθηκαν στα κυανοκίτρινα στην προσπάθεια της διοίκησης να κάνει τον Παναιτωλικό μια ανταγωνιστική ομάδα. Οι Παύλος Μητρόπουλος και Γιώργος Καπνόπουλος που είναι προ των πυλών δεν υπολογίζονται στην καταμέτρηση.

Μέχρι στιγμής (όπως άλλωστε είναι φυσικό) δεν έχουν καταφέρει και οι εννέα «νέοι» να κερδίσουν φανέλα βασικού στην ομάδα. Έχοντας διανύσει μόλις 3 αγωνιστικές στη Super League, το Onsports επιχειρεί να κάνει έναν πρώτο έλεγχο των ποδοσφαιριστών που πάτησαν το πόδι τους στο Αγρίνιο αυτό το καλοκαίρι. Η κριτική θα είναι πάνω σε θέματα προσαρμογής, συμμετοχών και φυσικά απόδοσης.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΡΙΣΤΕΑΣ

Προσαρμογή: Έχοντας φορέσει τη φανέλα σπουδαίων συλλόγων του εξωτερικού και όντας από τα βασικά στελέχη της «χρυσής» εθνικής ομάδας στο Euro 2004, ο 31 ετών επιθετικός δεν θα μπορούσε να μην είναι ξεχωριστός με το «καλημέρα» στον Παναιτωλικό. Ο Χαριστέας προσαρμόστηκε άμεσα στα δεδομένα της νέας του ομάδας και ήδη αυτό φαίνεται στο γήπεδο.

Συμμετοχές: Αναντικατάστατο στέλεχος του Παναιτωλικού είναι πλέον ο Έλληνας επιθετικός, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στα τρία παιχνίδια της Super League.

Απόδοση: Εξαιρετικός και ιδιαίτερα ποιοτικός. Ήδη ο Χαριστέας μετράει δύο τέρματα στη σεζόν, ενώ η προσφορά του αφορά και τη συμμετοχή στο δημιουργικό παιχνίδι.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΣ

Προσαρμογή: Αν και ερχόμενος στο Αγρίνιο δεν θεωρούνταν το φαβορί για τη θέση του δεξιού μπακ, ο 24χρονος αμυντικός έχει καταφέρει να μπει στο πνεύμα της ομάδας. Η προσαρμογή του είναι ιδανική.

Συμμετοχές: «Τρία στα τρία» έχει ο νεαρός δεξιός μπακ στη Super League, έχοντας μονιμοποιηθεί στην αμυντική γραμμή των Αγρινιωτών.

Απόδοση: Εντυπωσιακός είναι ο Κουτρομάνος στις πρώτες του εμφανίσεις με τη φανέλα των «κυανοκίτρινων». Από τις αποκαλύψεις της ομάδας.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΙΟΝΤΗΣ

Προσαρμογή: Είναι από τους ποδοσφαιριστές που συνηθίζουν να έρχονται από τον πάγκο και να δίνουν λύσεις. Στον φετινό Παναιτωλικό, ο 24χρονος μέσος δείχνει έτοιμος να αναλάβει πιο πρωταγωνιστικό ρόλο.

Συμμετοχές: Σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του έχει συμμετάσχει μέχρι στιγμής ο Έλληνας αμυντικός μέσος. Δείγμα του ότι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Απόδοση: Πιο ώριμος από ποτέ, ο Σιόντης δείχνει με τις εμφανίσεις του ότι ήρθε η ώρα για να πάει πολλά βήματα μπροστά στην καριέρα του.

ΝΤΑΒΙΝΤ ΑΝΤΙ

Προσαρμογή: Εξαργυρώνει από τα πρώτα του παιχνίδια τα χρήματα που ξόδεψε ο σύλλογος για να τον πάρει δανεικό από την Πόρτο. Απόλυτα ταυτισμένος με τη νοοτροπία του Παναιτωλικού.

Συμμετοχές: Έχει καταφέρει να πάρει τη φανέλα του βασικού… σπίτι του. Ο Γκανέζος μπακ φαίνεται πως θα κάνει ρεκόρ καριέρας σε συμμετοχές αυτή τη χρονιά.

Απόδοση: Πρόκειται για ένα σύγχρονο μπακ που είναι το ίδιο ικανός στα αμυντικά και τα επιθετικά του καθήκοντα. Εξαιρετικός μέχρι στιγμής.

ΜΟΥΧΑΜΑΝΤΟΥ ΣΕΓΕ

Προσαρμογή: Θέλει πολλά ψωμιά ακόμα για να μπει στη νοοτροπία του Παναιτωλικού. Έχει τα φόντα να το πετύχει, αλλά θέλει τον χρόνο του…

Συμμετοχές: Αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στο ματς με την Κέρκυρα.

Απόδοση: Μέτριος έως κακός στα λεπτά που κλήθηκε να καλύψει το δεξί άκρο της επίθεσης στο παιχνίδι με την Κέρκυρα.

ΑΝΡΙ ΚΑΜΑΡΑ

Προσαρμογή: Έδειξε να δυσκολεύεται στην αρχή, αλλά παιχνίδι με το παιχνίδι βρίσκει τον τρόπο να ξεχωρίζει.

Συμμετοχές: Το απόλυτο έχει ο Σενεγαλέζος στα μέχρι τώρα παιχνίδια της Super League.

Απόδοση: Ο 34χρονος επιθετικός δεν ήταν καλός στο ματς με τον Πανιώνιο, όμως άλλαξε την εικόνα του στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Στην Κέρκυρα άνοιξε λογαριασμό με τα δίχτυα…

ΒΑΛΕΡΙ ΜΕΖΑΓΚ, ΧΑΜΠΙΜΠ ΜΠΑΜΟΓΚΟ, ΣΡΕΝΤΙΑΝ ΜΠΛΑΖΙΤΣ

Από αυτούς τους τρεις ποδοσφαιριστές μόνο ο Μεζάγκ έχει κάνει ντεμπούτο και αυτό για 5 λεπτά στο παιχνίδι της Κέρκυρας. Οι Μπαμόγκο, Μπλάζιτς θα περιμένουν την ευκαιρία τους στα επόμενα παιχνίδια του Παναιτωλικού.



Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved