«Καρφιά» Κρανά για τη διοίκηση του ΠΑΣ

«Καρφιά» Κρανά για τη διοίκηση του ΠΑΣ

Η κόντρα μεταξύ της διοίκησης του ΠΑΣ Γιάννινα και αυτής του σταδίου των «Ζωσιμάδων» παραμένει ενεργή.

Παρά την τοποθέτηση του Γενικού Διευθυντή των Ηπειρωτών, Πασχάλη Μόσχογλου για το ζήτημα τα πνεύματα οξύνθηκαν και πάλι. Αιτία τα «καρφιά» που πέταξε ο πρόεδρος της επιτροπής διοίκησης του εθνικού σταδίου Ιωαννίνων, Γιώργος Κρανάς, ο οποίος με δελτίο Τύπου έκανε γνωστό ότι η διοίκηση της ΠΑΕ «σνόμπαρε» τη σύσκεψη που έγινε για το θέμα του γηπέδου.

Ο Κρανάς έδωσε επίσης στη δημοσιότητα τις δύο προσκλήσεις που είχε στείλει σε όλους τους ενδιαφερόμενους. Το δελτίο Τύπου του Κρανά αναφέρει:

«Η  Ε.Δ.  του ΠΕΑΚΙ προκειμένου να σχεδιάσει και οριστικοποιήσει το οριστικό πλαίσιο  λειτουργίας του αθλητικών χώρων  ξεκίνησε τις  από κοινού  συσκέψεις με τους ενδιαφερόμενους χρήστες, κάνοντας αρχή από τους συλλόγους του στίβου του Ε.Σ.Ι. « ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ» και   τα σωματεία που χρησιμοποιούν το κολυμβητήριο.

Στη σύσκεψη που έγινε στις 14 Σεπτεμβρίου 2011 για τη συλλειτουργία του γηπέδου των Ζωσιμάδων κλήθηκε και η ΠΑΕ  ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με σκοπό να καταθέσει τις απόψεις της για τη διαχείριση του χλοοτάπητα από τους αθλούμενος, ώστε να εκλείψουν τα φαινόμενα καταπάτησης και καταστρατήγησης των κανόνων λειτουργίας των κοινών αθλητικών χώρων.

Στη σύσκεψη αναδείχθηκαν τα προβλήματα αλλά και οι παραλείψεις από τη σύννομη χρήση των χώρων και συμφωνήθηκε ύστερα από ένα γόνιμο διάλογο η οριστικοποίηση του πλαισίου λειτουργίας στα πλαίσια της περιορισμένης χρηματοδότησης των λειτουργικών δαπανών του εγκεκριμένου προϋπολογισμού.

Έκπληξη προκάλεσε η απουσία της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ από τη σύσκεψη, μολονότι κατά καιρούς καταφερόταν τόσο κατά της  Ε.Δ.,όσο και κατά των αθλούμενων   για φθορές του χλοοτάπητα.

Ίσως η ΠΑΕ τη συμμετοχή της στο διάλογο να την εκλαμβάνει ως παρενόχληση. Πάντως, για την Ε.Δ. το σύγχρονο Μάνατζμεντ εδράζεται στον Συναινετικό τρόπο Λήψης Αποφάσεων, με την κατανόηση και υιοθέτηση συνολικής-"ολιστικής" προσέγγισης των θεμάτων.

Παραθέτουμε την πρόσκληση για τη κοινή σύσκεψη Ε.Δ.  – ΠΑΕ & Συλλόγων στίβου που αθλούνται στο Ε.Σ.Ι. « ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ» καθώς και την πρόσκληση  των σωματείων που χρησιμοποιούν την κολυμβητική δεξαμενή στην Λιμνοπούλα του π. ΕΑΝΚΙ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Νο1

Προς τους χρήστες του Εθνικού Σταδίου ( ΠΑΕ – ΣΥΛΛΟΓΟΙ )

Κύριοι,

Με αφορμή την έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς η Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ σας προσκαλεί σε συνάντηση προκειμένου να συζητηθούν θέματα για τη λειτουργία των αθλητικών  χώρων έτσι ώστε αυτοί να είναι όσο γίνεται πιο λειτουργικοί. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011 στα Γραφεία του Εθνικού σταδίου «Ζωσιμάδες»  ώρα 8.00 το βράδυ.

Σε περίπτωση αδυναμίας παρεύρεσης σας παρακαλούμε να ορίσετε άλλον εκπρόσωπο.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Νο2

Προς τους  χρήστες της κολυμβητικής δεξαμενής του π. ΕΑΝΚΙ ( ΣΥΛΛΟΓΟΙ κ.λπ)

Κύριοι,

Προκειμένου  να σχεδιάσουμε το Πρόγραμμα  Λειτουργίας της κολυμβητικής δεξαμενής  , σας παρακαλούμε:

1ον.  Να διαμορφώσετε το αίτημα χρήσης της πισίνας το οποίο θα μας  σταλεί μέχρι 22/9/2011 στα γραφεία του ΠΕΑΚΙ και το οποίο θα είναι  ενταγμένο στις ακόλουθες αρχές:

Α.  Της μεγαλύτερης κάλυψης  των δαπανών λειτουργίας της πισίνας από τους χρήστες αναλογικά με τα κριτήρια  της ΚΟΕ, του   αριθμού  των αθλητών, του χρόνου χρήσης και άλλων τρόπων αξιοποίησης των αθλητικών υποδομών για άντληση πόρων.

Β. Της τακτοποίησης (διακανονισμός, εξόφλησης κλπ)  τυχόν οφειλών παλαιοτέρων ετών και εγγράφων νομιμοποίησης των σωματείων.

Γ. Της περιορισμένης  χρηματοδότησης των εγκεκριμένων πιστώσεων με  εξαίρεση των πιστώσεων του προσωπικού.

Η Ε.Δ. αφού μελετήσει τα αιτήματα θα σας καλέσει  άμεσα για μια από κοινού συνεδρίαση  με σκοπό  τη διαμόρφωση του οριστικού  πλαισίου  χρήσης του κολυμβητηρίου».



Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved