Διορία 48 ωρών από Τζίγκερ!

Διορία 48 ωρών από Τζίγκερ!

Mέσα σε 48 ώρες, το αργότερο, θέλει να έχει πλήρη και ξεκάθαρη εικόνα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, για την ύπαρξη ή μη του Σαουδάραβα επενδυτή, αλλά και τις ακριβείς προθέσεις του, εφόσον πρόκειται για υπαρκτή και σοβαρή περίπτωση.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε εντολή στο δικηγόρο της οικογένειας Βαρδινογιάννη, να έρθει σε απευθείας επαφή με το νόμιμο εκπρόσωπο του Σουλτάν Μπιν Νάσερ Έντιν Φαρχάν αλ Σαούντ ή ακόμα και τον ίδιο τον Σαουδάραβα πρίγκιπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τζίγκερ ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να γίνει καμία απολύτως επαφή με τον Βλάση Τσάκα, από τη στιγμή που η επιστολή που πήρε στα χέρια του έχει σφραγίδα και υπογραφή του Σαουδάραβα.

Και η εντολή του ήταν σαφής. Να... ξεσκονιστεί κάθε λεπτομέρεια που αφορά στο συγκεκριμένο πρόσωπο και να του δοθεί πλήρης ανάλυση ακόμα και εντός της ημέρας, το αργότερο όμως μέχρι αύριο, προκειμένου η υπόθεση να ξεκαθαρίσει και να μην... σέρνεται, αν δεν υπάρχει λόγος, ούτε ένα λεπτό παραπάνω.

Παράλληλα, ο ίδιος ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, μέσω των επαγγελματικών συνδέσμων και γνωριμιών που διαθέτει στη Σαουδική Αραβία, αναζητά κάθε δυνατή λεπτομέρεια για την ταυτότητα και το προφίλ του πρίγκιπα.

Σε περίπτωση λοιπόν, που πιστοποιηθεί πως πρόκειται για μια σοβαρή περίπτωση, τότε θα κληθεί ο ίδιος ο Σουλτάν Μπιν Νάσερ Εντιν Φαρχάν αλ Σαούντ και μόνον, να μεταβεί στην Αθήνα έχοντας μαζί του και τρεις εγγυητικές επιταγές (από 20 εκ. ευρώ έκαστη), για να ξεκινήσει η διαδικασία της συζήτησης της πρότασης.

Δίχως εγγυητικές επιταγές για το σύνολο της επένδυσης των 60 εκ. ευρώ σε δύο χρόνια, όπως αναφέρει στην επιστολή του ο Σαουδάραβας και δίχως τη δική του παρουσία, δεν πρόκειται να γίνει καμία απολύτως κίνηση από την πλευρά της οικογένειας Βαρδινογιάννη, η οποία θέλει σε κάθε περίπτωση την άμεση και πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, το αργότερο μέχρι το βράδυ της Τετάρτης.

Επιβεβαίωσε το Οnsports το δικηγορικό γραφείο

Το απόγευμα της Τρίτης (20/09), το πληρεξούσιο δικηγορικό γραφείο ( Δικηγορική Εταιρεία Κυριακίδης - Γεωργόπουλος), στο οποίο έχουν κατατεθεί οι ανενεργείς μετοχές του κ Γιάννη Βαρδινογιάννη έλαβε από τον ίδιο την εντολή να επικοινωνήσει άμεσα με τον εκπρόσωπο του εν δυνάμει αγοραστή και να ζητήσει τα ακόλουθα:

  • Πρώτον, εντός διαστήματος 48 ωρών, να ορίσει πληρεξούσιο δικηγόρο, ο οποίος θα μπορεί να διαπραγματευτεί την εξέλιξη της πρότασης. Αυτό θα ξεκαθαρίσει την άμεση δρομολόγηση και αξιολόγηση της χωρίς να χαθεί πολύτιμος χρόνος.
  • Δεύτερον, ο πληρεξούσιος δικηγόρος που θα οριστεί, να παρέχει κάθε απαραίτητη διευκόλυνση, σε επίπεδο διευκρινίσεων και πληρότητας πρότασης, με στόχο την χωρίς χρονοτριβές εξέλιξη της υπόθεσης.

Σημειώνεται ότι ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης, από την πρώτη στιγμή τηρεί μια επιφυλακτική στάση, είναι διατεθειμένος όμως να διερευνήσει τις εναλλακτικές προτάσεις που προκύπτουν.

Η σημερινή κίνηση δείχνει με σαφήνεια ότι ο κ. Βαρδινογιάννης θέλει να υπάρχουν άμεσα εξελίξεις και να ξέρουμε άμεσα αν η συγκεκριμένη πρόταση απηχεί την πραγματικότητα και είναι ρεαλιστική και βιώσιμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βλάσης Τσάκας μόλις ενημερώθηκε για την εντολή που έλαβε το δικηγορικό γραφείο από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, είπε ότι ο πρίγκιπας θα ορίσει πληρεξούσιο δικηγόρο, προκειμένου να κάνει τις διαπραγματεύσεις.



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved