«Ο Αστέρας κάτω από τη σκέπη του Ολυμπιακού»

«Ο Αστέρας κάτω από τη σκέπη του Ολυμπιακού»

Επίθεση κατά πάντων στο ελληνικό ποδόσφαιρο έκανε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Καράογλου.

Με δηλώσεις του στο Αθλητικό Metropolis έκανε λόγο για συνομωσία πολλών παραγόντων, χαρακτήρισε ανίδεους τους ιθύνοντες του αθλητισμού στην Ελλάδα, ενώ δήλωσε πως ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται κάτω από τη σκέπη του Ολυμπιακού, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» διοικούν το ποδόσφαιρο.

«Υπάρχει μια συνωμοσία πολλών, πολλών βρώμικων παραγόντων που μπλέκονται στα στημένα, που απαξίωσαν το ποδόσφαιρο στα μάτια όλων, που έδειξαν ότι το ποδόσφαιρο το ελληνικό είναι το πιο βρώμικο. Ελπίζω σήμερα να κερδηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα ώστε να καθίσουν όλοι σε ένα τραπέζι για να δούνε τι θα γίνει. Ο Ηρακλής ταλαιπωρείται εδώ και πέντε μήνες χωρίς κανείς από την Πολιτεία να ασχολείται, λες και δεν αφορά τη διασάλευση της τάξης. Λες και δεν αφορά αυτό τον Γερουλάνο, τον Νικητιάδη, τον Μπιτσαξή. Είναι άξιοι της μοίρας τους. Είμαι Ηρακλειδέας, συνεχίζω να δίνω τη μάχη μου. Ειλικρινά απορώ αν αξίζει για τον Ηρακλή με την τεράστια ιστορία που έχει να ασχολείται με όλους αυτούς τους ξεφτιλισμένους», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι συντελούνται εγκλήματα υπό την πλήρη αδιαφορία αυτού που έπρεπε να παρέμβει, του Κράτους δηλαδή και να πει, ε, τι γίνεται εδώ;. Η κ. Αράπογλου π.χ. είναι πρόεδρος μιας επιτροπής γιατί δεν καλεί ξανά τον Πιλάβιο, τον κ. Γερουλάνο, τον κ. Νικητιάδη να ρωτήσει τι γίνεται;».

Αναφέρθηκε και στον Αστέρα Τρίπολης, χρησιμοποιώντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς: «Ο Αστέρας Τρίπολης εκτέθηκε σε 10 συνομιλίες. Ο Πιλάβιος πέτυχε να σταματήσει η διαρροή των διαλόγων μεταξύ των αλητών που έστηναν τα παιχνίδια και κορόιδευαν τους πολίτες. Μπράβο του, του κ.Πιλάβιου. Δικαιολογεί τον μισθό του. Να το χαίρεται το ποδόσφαιρο. Το πελοποννησιακό λόμπι είναι πολύ ισχυρό και υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται».

Με τον ίδιο τόνο αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό: «Ο Αστέρας είναι κάτω από τη σκέπη του Ολυμπιακού και είναι σαφές ότι ο Ολυμπιακός διοικεί το ποδόσφαιρο με την αδιαφορία της Πολιτείας που δεν κάνει τίποτα. Υπάρχουν συνομιλίες που μιλούσε ο κ. Μποροβήλος, το «κύριος» κατ’ ευφημισμό, με άνθρωπο που είναι στην φυλακή για το πώς θα ρίξει τον Ηρακλή. Ο Ηρακλής όταν ξεκίνησε την ιστορία του, τη δράση του ξεκίνησε με τουρκοκρατία στη Μακεδονία. Εβγαλε ήρωες. Είμαστε μόνοι μας, παλεύουμε. Οποια κι αν είναι η επόμενη μέρα εγώ και χιλιάδες άλλοι θα είμαστε Ηρακλειδείς, περήφανοι.

Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα είναι κυβέρνηση, θα δώσω τη μάχη για να υπάρξει κάθαρση στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και να σταματήσει μια παρεούλα 57 ανθρώπων να εκλέγει τη διοίκηση της Ε.Π.Ο. Ένα σώμα με 57 άτομα ελέγχεται και στήνεται πολύ καλά. Ηταν λάθος μας τότε με τον Ορφανό που δεν το προχωρήσαμε και δεν ανοίξαμε το εκλογικό σώμα επειδή έλεγαν ότι θα υπάρχουν κυρώσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Κλείνοντας έκανε νέα επίθεση κατά των εκπροσώπων της Πολιτείας: «Ανάθεμά με αν ο Γερουλάνος ξέρει τι είναι η μπάλα, ο Νικητιάδης είναι άσχετος και ο Μπιτσαξής είναι ντιπ άσχετος».



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved