Άλλος ΑΡΗΣ…

Άλλος ΑΡΗΣ…

Η αλήθεια είναι ότι σε κανέναν προπονητή, αλλά και ποδοσφαιριστή δεν αρέσει αυτή η διαδικασία. Σε κανέναν δεν αρέσει η ομάδα να δίνει δύο επίσημα παιχνίδια, στη συνέχεια να αναγκάζεται να κάνει ρεπό τις δύο επόμενες εβδομάδες και, αφού μετά δώσει –επιτέλους- έναν αγώνα, να υπάρχει νέα διακοπή, αυτήν την φορά λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας.

Ουσιαστικά ένα παιχνίδι σε διάστημα ενός μηνός, κάτι που –όπως είναι λογικό και αναμενόμενο- σε βγάζει εκτός σχεδιασμού, αλλά και εκτός ρυθμού.       

Για την 3η και 4η αγωνιστική ο κλήρος έπεσε στον ΑΡΗ. Ήδη πέρασε η μια εβδομάδα. Σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα, οι «κίτρινοι» θα παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις του ερχόμενου Σαββατοκύριακου και πάλι από την τηλεόραση, μετρώντας παράλληλα αντίστροφα για το ματς με την Ξάνθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». 

Σχετικά με τα θετικά, αλλά και τα αρνητικά που θα έχει για την ομάδα το διάστημα αυτό της διακοπής, αρκετά ήταν αυτά που έχουν ειπωθεί. 

 Πέρα από τα όσα προανέφερα σχετικά με το πόσο δύσκολο είναι για μια ομάδα να δίνει ένα παιχνίδι σε διάστημα ενός μηνός, σημείο «κλειδί» στο σκεπτικό που θα παραθέσω παρακάτω είναι ο αγώνας που προηγήθηκε με τον Ατρόμητο. Ένα αποτέλεσμα-σοκ για τους «κίτρινους», ένα αποτέλεσμα, που δημιούργησε έντονες… μετασεισμικές δονήσεις και έδωσε τροφή για πολλή κουβέντα.

Δύο εβδομάδες μετά την αναμέτρηση με την ομάδα του Περιστερίου θα δούμε έναν άλλο ΑΡΗ. Μια ομάδα αλλαγμένη τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά.

Και εξηγούμαι: Αυτές οι δύο εβδομάδες θα δώσουν την ευκαιρία στον Σάκη Τσιώλη και τους παίκτες του να δουλέψουν πάνω στις αδυναμίες και στα λάθη που έγιναν κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο, ούτως ώστε –αρχής γενομένης- από την αναμέτρηση με την θρακική ομάδα, ο ΑΡΗΣ να παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο αφενός για να επιστρέψει στα πετυχημένα αποτελέσματα και αφετέρου για να αρχίσει να σκαρφαλώνει στα ψηλά πατώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Επίσης το διάστημα αυτό θα δώσει την ευκαιρία από την μια πλευρά στον νεαποκτηθέντα Γιούριτσα Βράνιες να καλύψει το χαμένο έδαφος και να αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά του και από την άλλη στον Κριστιάν Πορτίγια (ο Ισπανός μέσος προέρχεται από τραυματισμό), να ανεβάσει ακόμη περισσότερο ρυθμό και να επιστρέψει έτοιμος από κάθε άποψη στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Και βέβαια το διάστημα αυτό θα βοηθήσει και στην αποφόρτιση του κλίματος μετά την ένταση που υπήρξε την περασμένη εβδομάδα με αφορμή το αρνητικό αποτέλεσμα στο ματς με τον Ατρόμητο.


Και με τη ευκαιρία, όσοι κινδυνολόγησαν και προσπάθησαν να ανακαλύψουν πρόβλημα στα αποδυτήρια, πήραν την καλύτερη απάντηση με το μπάρμπεκιου…
Στις 2 του Οκτώβρη θα δούμε έναν άλλο ΑΡΗ… Να είστε σίγουροι για αυτό…



Χαλάει ο καιρός με πτώση θερμοκρασίας μέχρι το Σάββατο
Χαλάει ο καιρός με πτώση θερμοκρασίας μέχρι το Σάββατο
Champions League: Η καρδιά της Ρεάλ Μαδρίτης δε λυγίζει - Επική πρόκριση στον τελικό!
Champions League: Η καρδιά της Ρεάλ Μαδρίτης δε λυγίζει - Επική πρόκριση στον τελικό!
Euroleague: Σπουδαίο "διπλό" και πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
Euroleague: Σπουδαίο "διπλό" και πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
ΑΕΚ: Απέκτησε την Σακραντζίγια
ΑΕΚ: Απέκτησε την Σακραντζίγια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved