Τοπούζης: «Έτοιμοι με την Ξάνθη»

Τοπούζης: «Έτοιμοι με την Ξάνθη»

Την άποψή του ότι ο Άρης θα βοηθηθεί από το γεγονός πως δεν παίζει παιχνίδια αυτό το διάστημα, αλλά δουλεύει στις προπονήσεις, εξέφρασε ο νεαρός επιθετικός της ομάδας, Θανάσης Τοπούζης.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό της ομάδας, ΑΡΗΣ FM 92,8, ο Τοπούζης είπε αρχικά: «Δεν είναι και το καλύτερο πράγμα να μην ξέρουμε αν θα παίξουμε. Ξεφεύγεις από το πρόγραμμα κα τη ροή που έχεις ως παίκτης. Αυτό το διάστημα όμως θα βοηθήσει τα νέα παιδιά, αλλά και την ομάδα γενικά να ετοιμαστεί καλύτερα, προκειμένου να αντεπεξέλθει στους επόμενους αγώνες και να πάρει τις νίκες που θέλει.

Είμαστε μια νέα ομάδα με μικρό μέσο όρο ηλικίας και για αυτό ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή. Η ομάδα έχει ταλέντο και θα το δείξει με τον καιρό. Όποτε παίξουμε θα είμαστε έτοιμοι. Δουλέψαμε στα σημεία που είχαμε αδυναμίες, οι οποίες φάνηκαν με ΠΑΣ και Ατρόμητο. Θα είμαστε έτοιμοι με την Ξάνθη για να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς».

Αναφορικά με την παρουσία του στην πρώτη ομάδα, ο νεαρός επιθετικός είπε: «Είναι κάτι που μου δίνει μεγάλη χαρά. Η συνεργασία μου με τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά και τους συμπαίκτες μου είναι πολύ καλή, κάτι που κάνει πιο εύκολα τα πράγματα. Ανυπομονώ να παίξω και να δείξω ότι μπορώ και να βοηθήσω την ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό για μένα που συνεργάζομαι με παίκτες όπως οι Καστίγιο, Τσέζαρεκ και Σολτάνι. Ο καθένας έχει διαφορετικό στιλ και μπορώ να κερδίσω από όλους κάτι».

Στη συνέχεια, ο Τοπούζης μίλησε για τον Σάκη Τσιώλη: «Εμπιστεύεται πολύ τους νέους παίκτες και το έχει δείξει από τη στιγμή που ήρθε. Είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε προπονητή. Μαζί με τους συνεργάτες του μας δίνει χρήσιμες συμβουλές, οι οποίες θα βοηθήσουν στο να εξελιχθούμε».

Για τον κόσμο του Άρη, τόνισε: «Όταν μπαίνεις στο γήπεδο σου δίνει θάρρος και  κουράγιο. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Άρη είναι φανταστική και είμαι ενθουσιασμένος που την έζησα».

Ο νεαρός επιθετικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε και στην ήττα από τον Ατρόμητο: «Δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Μας επηρέασε και η κόκκινη του Σολτάνι. Ήμασταν λίγο επηρεασμένοι από τις διακοπές του πρωταθλήματος και ίσως δεν ήμασταν ψυχολογικά έτοιμοι».

Όσον αφορά στους παίκτες που προβιβάστηκαν στην πρώτη ομάδα από την Κ20, είπε: «Αυτό που θέλουμε είναι να δείξουμε ότι ο Άρης έχει ακαδημίες και στηρίζει τα νέα παιδιά. Αν κρίνω μάλιστα και από την μέχρι τώρα παρουσία της Κ20, θα έρθουν και άλλες επιτυχίες, αλλά και νέοι παίκτες».

Τέλος, μίλησε για τους στόχους του ίδιου, αλλά και της ομάδας του: «Σίγουρα να παίξω όσο περισσότερο μπορώ και να βοηθήσω. Όσον αφορά την ομάδα, στόχος της είναι να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται».



Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved