Φέισα: «Με εμπνέει ο Ολυμπιακός!»

Φέισα: «Με εμπνέει ο Ολυμπιακός!»

Για τη νέα σελίδα στην καριέρα του, στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, τον τραυματισμό του που τον άφησε εκτός δράσης για ένα χρόνο, την Εθνική ομάδα της Σερβίας, στην οποία έχει αρχίσει πλέον να καλείται ξανά, αλλά και το Champions League, στο οποίο συμμετέχει φέτος με τους πρωταθλητές Ελλάδας, μίλησε σε συνέντευξή του σε σέρβικο ΜΜΕ ο Λιούμπομιρ Φέισα.

Ο 23χρονος κεντρικός χαφ του Ολυμπιακού δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και στην παρουσία του συμπατριώτη του, Μάρκο Πάντελιτς, στην ομάδα του Πειραιά…

Αναλυτικά η συνέντευξη του διεθνούς Σέρβου ποδοσφαιριστή:

- Πως αισθάνθηκες που έφυγες από την Παρτιζάν;

«Ήταν το πρώτο μου μεγάλο κλαμπ και δεν θα ξεχάσω αυτά που έζησα. Φυσικά και υπήρχε θλίψη, αλλά είμαι επαγγελματίας και έκανα ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου».

- Πόσο δύσκολο ήταν να αποδεχθείς τον σοβαρό τραυματισμό σου;

Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να καθαρίσω τις αρνητικές σκέψεις από το μυαλό μου και το μόνο που σκέφτομαι είναι να προπονούμαι. Φοβόμουν έναν νέο τραυματισμό, προσπάθησα  να δυναμώσω το πόδι μου, πλέον είμαι πολύ καλά και πανέτοιμος να τα δώσω όλα»

- Σκέφτεσαι που θα ήσουν αν δεν είχες τραυματιστεί; Η Ρόμα προσέφερε 5 εκατ.;

«Δεν το σκέφτομαι. Ο τραυματισμός ήρθε σε μικρή ηλικία και έτσι δεν έχω χάσει το μέλλον μου. Είναι αλήθεια πως θα μπορούσα να ήμουν στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, αλλά αισθάνομαι πως αυτή δεν ήταν η τελευταία μου ευκαιρία με τη Σερβία. Ο χρόνος είναι με το μέρος μου και με τους συμπαίκτες μου».

- Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από την Ελλάδα;

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Οι συμπαίκτες μου με υποδέχθηκαν πολύ καλά και αυτό με βοήθησε να ταιριάξω πολύ γρήγορα. Είναι πιο εύκολα όταν έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο όπως ο Μάρκο Πάντελιτς. Είναι αλήθεια πως οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού πίνουν νερό στο όνομά του. Με βοήθησε πάρα πολύ στα πρώτα μου βήματα. Όλοι στην ομάδα έχουν συμβάλει στη γρήγορη και αποτελεσματική προσαρμογή. Είμαι σε μια όμορφη πόλη με απίστευτους φιλάθλους. Για μένα το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να προπονούμαι και να γίνομαι καλύτερος. Προς το παρόν λειτουργεί ευεργετικά».

- Οι διαφορές ανάμεσα σε Παρτιζάν και Ολυμπιακό;

«Δεν υπάρχει να πούμε κάτι που δεν είναι ήδη γνωστή. Παρτιζάν και Ολυμπιακός είναι μεγάλα κλαμπ. Στον Ολυμπιακό πάντως προσαρμόστηκα πιο εύκολα απ' ότι στην Παρτιζάν. Δεν ξέρω γιατί...»

- Υπήρχε φόβος για το πως θα σε δεχθούν λόγω της σχέσης που υπάρχει των οπαδών του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα;

«Όχι, δεν το σκέφτομαι.  Αυτά είναι πράγματα που δεν μπορούν να με επηρεάσουν, αλλά προς το παρόν δεν είχα κανένα πρόβλημα. Δίνω τα πάντα στο γήπεδο, θέλω να δικαιολογήσω τις προσδοκίες τους, αλλά και να πείσω τους οπαδούς πως αποτελώ μια σημαντική ενίσχυση για τον σύλλογο».

- Το ελληνικό πρωτάθλημα θα μπορούσε να είναι το εφαλτήριο για ένα μεγαλύτερο σύλλογο, για τη Δυτική Ευρώπη;{textlink}

«Νομίζω ότι μπορεί. Οι παραστάσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι ζωτικής σημασίας για τον σύλλογο και για εμάς τους παίκτες. Ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο κλαμπ με μεγάλη παράδοση  Ένα ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι πάντα για εμάς ένα τεράστιο κίνητρο για να βρούμε μεγαλύτερες ευκαιρίες. Θέλω να είμαι γερός, χωρίς τραυματισμούς και τα άλλα είναι στο χέρι μου»

- Υπήρχε πίεση για να πας στο εξωτερικό;

«Δεν ήταν πίεση. Μετά τον τραυματισμό, ήταν απαραίτητο να βρω νέες προκλήσεις. Ο Ολυμπιακός είναι υψηλότερο βήμα στην καριέρα μου και με εμπνέει περισσότερο από κάθε άποψη. Λυπάμαι που έφυγα από την Παρτιζάν, ωστόσο όλοι είναι ικανοποιημένοι με τη συμφωνία μας».

- Μπορεί ο Φέισα να γίνει μόνιμο στέλεχος της Εθνικής ομάδας;

«Όλα εξαρτώνται από την απόδοσή μου με τον Ολυμπιακό. Αν τα δώσω όλα με τον Ολυμπιακό σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ δεν υπάρχει αμφιβολία πως η πρόσκληση της Εθνικής θα είναι μια λογική συνέχεια. Υπάρχει χρόνος...»



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved