Μηλιωρίδης: «Ο ΠΑΟΚ θα βρει το δίκιο του»

Μηλιωρίδης: «Ο ΠΑΟΚ θα βρει το δίκιο του»

Τη στάση της αστυνομίας κατέκρινε ο σύμβουλος του ΠΑΟΚ, Σπύρος Μηλιωρίδης, ο οποίος εμφανίστηκε σίγουρος ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα δικαιωθεί.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4, ο Σπύρος Μηλιωρίδης αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, όπως ο ίδιος τα έζησε. Αρχικά, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι υπέγραψε για να γίνει η μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ: «Το έκανα και θα το ξανακάνω για να ταξιδεύουν οι οπαδοί μας. Είναι κάτι που επιβάλει και η Λίγκα, όπως και η ονομαστική κατάσταση των φιλάθλων που βρίσκονται στην κερκίδα. Θέλω να πω ότι ως ΠΑΟΚ κάναμε ότι μας ζητήθηκε για να κυλήσουν όλα ομαλά. Όλα αυτά συζητήθηκαν και στην σύσκεψη που έγινε το πρωί, από την οποία βέβαια σύσκεψη αποχώρησε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας. Τα προβλήματα ξεκίνησαν από την ώρα που φθάσαμε εκεί. Οι αστυνομικές δυνάμεις μας περίμεναν με σκυλιά και ήταν επιθετικοί απέναντί στους φιλάθλους μας. Όταν τους ρωτούσαμε γιατί, έλεγαν ότι τέτοιες εντολές έχουμε».

Συνεχίζοντας, ο σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είπε: «Όταν στην αρχή του αγώνα είδαμε διμοιρία μέσα στους οπαδούς μας, ρωτήσαμε τον επικεφαλής το γιατί. Μας έδωσε την ίδια απάντηση για τις εντολές που είχαν. Όλο το ημίχρονο πέρασε χωρίς πρόβλημα μέχρι που στην ανάπαυλα, αυτοί οι ίδιοι αστυνομικοί δεν άφηναν τον κόσμο να κατέβει από τις σκάλες εξόδου για να πάει τουαλέτα ή για να πάρει νερό. Τους έσπρωχναν και δεν τους άφηναν. Μετά τους στρίμωξαν σε ένα μικρό χώρο και παρ’ όλιγο θα συνέβαινε ότι και στο Καραϊσκάκη το 1981. Αφού τους είχε στριμώξει πετούσαν και κροτίδες κρότους λάμψης, αλλά και χημικά.

Φωνάζαμε και διαμαρτυρηθήκαμε στους επικεφαλείς, αλλά μας απαντούσαν ότι ο υπεύθυνος αυτής της διμοιρίας δεν άκουγε στην μοτορόλα! Ευτυχώς εκείνη την στιγμή οι άνθρωποι του Πανιωνίου μας βοήθησαν. Και νερά έφεραν, ενώ οπαδοί του Πανιωνίου άφησαν τις θέσεις τους για να έρθουν και ανοίξουν πόρτες από πλαϊνές θύρες. Ευτυχώς δεν υπήρχαν θύματα. Ακόμη χειρότερα ήταν τα πράγματα στην συνέχεια, όταν στο τέλος εμείς οι ίδιοι της διοίκησης οδηγήσαμε τον κόσμο στα λεωφορεία. Ακόμη και σε εμάς, ακόμη και στον πρόεδρο της ΠΑΕ που σήκωσε την Ελληνική σημαία τόσο ψηλά, μιλούσαν με τον χειρότερο τρόπο».

Τέλος, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα τιμωρηθεί: «Έχουμε όλο το δίκιο με το μέρος μας και θα το βρούμε. Μαζεύουμε ήδη στοιχεία και φωτογραφίες και βίντεο που αποδεικνύουν τι ακριβώς έγινε. Θα επικαλεστούμε και τις μαρτυρίες των ανθρώπων του Πανιωνίου, ακόμη και του παρατηρητή της λίγκας. Από εκεί και πέρα ενόψει ΑΕΚ εμείς ξέρουμε να προστατεύουμε το γήπεδό μας».



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved