Γκαρσία: «Μπορώ να συνεχίσω για έναν ακόμα χρόνο»

Γκαρσία: «Μπορώ να συνεχίσω για έναν ακόμα χρόνο»

Ο μέσος του ΠΑΟΚ μίλησε για τον Κωνσταντινέα, τον τίτλο που του λείπει με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και τοποθετήθηκε στο ενδεχόμενο πρότασης για ανανέωση του συμβολαίου του.

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 103 FM» παραχώρησε ο Πάμπλο Γκαρσία και δήλωσε έτοιμος να προσφέρει για πολύ ακόμα στους «ασπρόμαυρους».

Αναλυτικά ο Γκαρσία ανέφερε:

Για τη νίκη στη Νέα Σμύρνη: «Πάντοτε μία νίκη φέρνει χαρά. Είχαμε δύο παιχνίδια χωρίς νίκη. Αυτή η νίκη σε κάνει να αισθανθείς πιο δυνατά. Είμαστε όλοι χαρούμενοι».

Για τις δηλώσεις του για τον Κωνσταντινέα: «Στο πρώτο ημίχρονο έκανα ένα συνηθισμένο φάουλ, δεν είχε ούτε βία, ούτε κακία. Μου είπε ήρεμα γιατί στο επόμενο θα με πετάξει έξω. Τον ευχαρίστησα, γιατί είμαι 34 χρονών, ήμουν και λίγο κουρασμένος και αυτά τα λόγια με έκαναν να ζεσταθώ μέσα μου και να το πάρω πιο προσωπικά, γιατί αν ήταν εξωτερικά μπορεί να του έδινα και καμιά σφαλιάρα... Μου έβγαλε δύναμη. Δεν είναι σωστό να λέγονται αυτά, γιατί δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει ο άλλος με αυτήν την πίεση που υπάρχει μέσα στο παιχνίδι και μπορεί κάποια άλλη φορά να αντιδράσω αλλιώς. Προσπαθούμε να κρατηθούμε όταν γίνονται αυτά, γιατί δε θέλω να αφήσω την ομάδα με δέκα παίκτες και μερικές φορές πρέπει να δαγκώσεις τη γλώσσα σου».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Θα προσπαθήσω να παίξω όπως συνήθως. Αυτή η ομάδα μας δυσκολεύει πάντα. Στο τελευταίο παιχνίδι τους νικήσαμε και πιστεύω αυτό θα γίνει και την Κυριακή».

Για την ισοπαλία με την Τότεναμ: «Πρέπει να υπάρχει και λίγο τύχη. Για λίγο δε μπήκε η μπάλα. Εμείς πρέπει να έχουμε το δικό μας ρυθμό και να παίζουμε με πολλή ηρεμία. Παίξαμε καλά και μας έλειψε μόνο το γκολ. Δε μπορούμε να καθόμαστε και να σκεφτόμαστε αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα, σε αυτό που κάνουμε και σε αυτό που παίζουμε».

Για το αν μπορεί να προκριθεί ο ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ: «Το έχουμε αυτό. Αν μπούμε με όλη τη δύναμη μας και όλη τη θέληση μας μπορούμε να προκριθούμε. Πρέπει να μπούμε να παίξουμε σαν ένα τελικό».

Για το πώς αισθάνεται στη Θεσσαλονίκη: «Για μένα αυτό που γίνεται είναι κάτι πολύ ωραίο και αισθάνομαι πολύ χαρούμενος. Και για την οικογένεια μου. Τα παιδιά μου βλέπουν άλλα παιδάκια να φορούν τη φανέλα μου και αυτό είναι πολύ όμορφο. Για μένα και την οικογένεια μου είναι κάτι που μας φέρνει χαρά. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς, να είμαι σε αυτήν την ομάδα. Έχω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Και όταν πατάω το γήπεδο θέλω να δώσω ότι καλύτερο μπορώ για να φύγει ο κόσμος χαρούμενος στο σπίτι του».

Για το αν ήρθε η ώρα για έναν τίτλο: «Έτσι είναι. Κάθε χρονιά που ξεκινάει το έχουμε στο μυαλό μας. Στο πρωτάθλημα έχουμε αυτήν τη θέληση για να γίνει αυτό. Αλλά αναρωτιέσαι και λες είναι το πρωτάθλημα όπως πρέπει να είναι; Και πάντα έχεις αυτήν την αμφιβολία. Θα ανέβεις και θα έρθει ο διαιτητής και θα κάνει ένα λάθος. Πίσω στο μυαλό σου όταν σκέφτεσαι αυτό, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δουλέψεις σκληρά ως το τέλος και να σκεφτούμε ότι έχουμε ένα τίμιο πρωτάθλημα. Προτιμώ να δουλέψω σκληρά, όσο καλύτερα για να παίζω σε μία ομάδα που είναι τίμια και δε με πειράζει αν παίξω σκληρά και βγω ματωμένος από το γήπεδο. Αυτό είναι πιο τίμιο από το να κερδίσεις ένα πρωτάθλημα».

Για ενδεχόμενη πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του: «Αυτό που μπορώ να πω εγώ είναι ότι αν αισθανθώ καλά και δεν έχω προβλήματα με τραυματισμούς, είμαι χαρούμενος εδώ και αυτά είναι τα χρώματα μου τώρα. Σίγουρα θα πρέπει να το συζητήσω με την οικογένεια μου, η οποία είναι πολύ καλά εδώ. Πιστεύω δε θα έχω πρόβλημα να συνεχίσω άλλη μία χρονιά. Δεν ξέρω για πόσο καιρό θα είναι, αλλά σίγουρα έχω αυτό που καίει μέσα μου όταν μπαίνω σε ένα γήπεδο. Όσο μπορώ να παίζω χωρίς τραυματισμούς, θα παίζω και θα βοηθώ την ομάδα. Όταν δε θα μπορώ άλλο, θα φύγω χωρίς πρόβλημα, αλλά εγώ καταλαβαίνω ότι είμαι εδώ για να βοηθήσω μέσα σε ένα γήπεδο. Μέχρι στιγμής δε μου έχουν πει κάτι. Θα ήταν μεγάλη χαρά για μένα κάτι τέτοιο».



Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved