Βασιλακάκης: «Τύχη και συγκέντρωση»

Βασιλακάκης: «Τύχη και συγκέντρωση»

Την άποψή του πως η Skoda Ξάνθη χρειάζεται πλέον λίγο παραπάνω τύχη και συγκέντρωση στο παιχνίδι της, εξέφρασε ο Θοδωρής Βασιλακάκης.

Ο νεαρός μέσος των «Ακριτών», σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM» μίλησε για το… επεισοδιακό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, το βράδυ της Κυριακής (18/9), αλλά και για το επίπεδο της ομάδας της Θράκης.

«Νομίζω ότι το σημαντικό είναι πως δεν φοβόμαστε κανένα παιχνίδι. Δουλεύουμε πολύ τα παιχνίδια, τα κυνηγάμε μέχρι το τέλος. Θέλει λίγο παραπάνω τύχη και συγκέντρωση για να πάρουμε αυτό που πρέπει», ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Και συνέχισε για την ομάδα της Ξάνθης: «Εδώ και πολλά χρόνια η Ξάνθη, είναι μια δυνατή ομάδα. Οι πολλές μεταγραφές δεν είναι αυτό που θα επηρεάσει την ομάδα. Το σύνολο είναι αυτό που παίζει σημασία».

Όσον αφορά στην επόμενη… μέρα για την ομάδα της Θράκης, απάντησε: «Έχουμε παιχνίδι την Τετάρτη και θέλουμε να κερδίσουμε την ΑΕΚ. Παίζαμε με τον πρωταθλητή και έχουμε πολλά χρόνια να φύγουμε τη νίκη από το Φάληρο. Χθες (σ.σ. Κυριακή) είχαμε μεγάλη ευκαιρία, βγάλαμε αυτό που ήθελε ο προπονητής, αλλά μας έλλειψε η συγκέντρωση για πέντε λεπτά. Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο. Το αφήνουμε πίσω, γιατί έχουμε πολύ δουλειά και δύσκολη δουλειά».

Για το αν είναι εύκολο να «επιστρέψει» η ομάδα, μετά από τον τρόπο που ήρθε η ήττα από τον Ολυμπιακό, ανέφερε: «Νομίζω ότι δεν θα μας επηρεάσει ότι χάσαμε μέσα στην Τούμπα και στο Καραϊσκάκη. Πάμε για τη νίκη και μόνο για τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Όσον αφορά στον Ολυμπιακό, υποστήριξε: «Για τον Ολυμπιακό είναι ακόμα αρχή. Είχε μόλις ένα επίσημο ματς πριν από το δικό μας και ήταν με ήττα. Έχει πάρα πολλούς καινούριους ποδοσφαιριστές και χρειάζεται το χρόνο του».

Αναφορικά με το αν φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους, απάντησε: «Οι μεγάλες ομάδες, είναι μεγάλες ομάδες. Ο ρυθμός είναι απαραίτητος για κάθε ομάδα και ποδοσφαιριστή, όμως, θεωρώ ότι θέλει δουλειά και μετά θα έρθει ο ρυθμός».

Για το αν η Ξάνθη ένιωσε μεγάλη πίεση μόλις ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με τρεις επιθετικούς, δήλωσε: «Μας πίεσε πάρα πολύ ο Ολυμπιακός και είχε και τη δυναμική του κόσμου. Εμείς είχαμε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να τελειώσουμε το παιχνίδι στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου. Εκεί θα καθάριζαν όλα, γιατί θα υπήρχε μεγαλύτερο άγχος».

Για τον παίκτη που ξεχώρισε, ο Θοδωρής Βασιλακάκης, ανέφερε: «Ο Ιμπαγάσα είναι φοβερή αξία. Χωρίς αυτόν, ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα».

Όσον αφορά στον Όλο Μέλμπεργκ, τόνισε: «Ο Μέλμπεργκ είναι ποδοσφαιριστής μεγάλης αξίας. Παίζει πάντα για την ψυχή του. Αγαπάει το ποδόσφαιρο και αυτό φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Όμως, νομίζω ότι με τον Ιμπαγάσα στην ενδεκάδα είναι άλλη ομάδα. Φαίνεται σε κάθε επαφή της μπάλας που έχει».

Τέλος, για το υπέροχο γκολ του Μαρσελίνιο, σχολίασε: «Πήγε αρκετά κόντρα στην… πεπατημένη οδό. Σε ένα παιχνίδι χρειάζεται να υπάρχει πρωτοβουλία, πόσω μαλλον από ποδοσφαιριστές με αξία. Εφόσον μπήκε γκολ, δεν λες τίποτα».



Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved