Πάλι δεν… λάμπει ο Αστέρας

Πάλι δεν… λάμπει ο Αστέρας

Απογοητευτικός είναι ο Αστέρας Τρίπολης στο ξεκίνημα της χρονιάς, με τη διοίκηση να είναι έντονα προβληματισμένη.

Το ταραχώδες καλοκαίρι στην Τρίπολη, παράλληλα με τη μάχη για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία, έγιναν πολλές μεταγραφές, 12 τον αριθμό, κυρίως παικτών με τεχνική και ποιότητα από την Ισπανία. Προσελήφθη Ισπανός τεχνικός και έγινε μια επένδυση με στόχο οι Αρκάδες να μην βρεθούν ποτέ ξανά στο φάσμα του υποβιβασμού, όμως το πλάνο δεν… αποδίδει.

Γκολ… αγνοείται

Το μεγάλο πρόβλημα του Αστέρα είναι και φέτος το γκολ. Το γεγονός ότι μετά από τρεις αγωνιστικές έχει σημειώσει μόλις ένα τέρμα κι αυτό με εκτέλεση πέναλτι, δίνει το στίγμα. Βέβαια, φέτος η ομάδα χάνει ευκαιρίες, όμως το τόπι δεν μπαίνει στο πλεκτό, ούτε από τους δύο καθαρόαιμους επιθετικούς που έχουν παίξει ως τώρα, Μπακασέτα και Περόνε, ούτε από τους αρκετούς μεσοεπιθετικούς που κατά συνθήκη έχουν παίξει και κορυφή Χούλι, Ράγιος, Έγκον, Τσαμπούρης, Ροτζέριο, Σέσμα.

Άμυνα ασύνδετη

Σε γενικές γραμμές το κεντρικό αμυντικό δίδυμο τα έχει πάει καλά, με δεδομένη τη σύνθεσή του. Πλάι στον Μπαρτολίνι αγωνίζεται ο 18χρονος Κουρμπέλης, ο οποίος δείχνει μεγάλη ωριμότητα στο παιχνίδι του για την ηλικία του. Το κύριο πρόβλημα εντοπίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Φορμίκα να κάνει πολλά και καίρια λάθη, ενώ ο Πιπίνης δεν έπεισε με την απόδοση του στο Αγρίνιο. Στα χαφ ο Χουανίτο είναι σταθερός, αλλά δεν έχει βρει ακόμη ρυθμό, ενώ ο Ουσέρο κάνει πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις, ενώ όταν βρέθηκε σε θέση βολής δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Τα… βατόμουρα του Όσκαρ

Ο Ισπανός τεχνικός προσπαθεί να περάσει μια νέα αγωνιστική φιλοσοφία στην ομάδα, με πολλές πάσες και την μπάλα κάτω και συνεχή κίνηση. Μόνο κατά διαστήματα βγαίνει αυτό στο γήπεδο, αλλά και πάλι χωρίς αποτέλεσμα που είναι το γκολ. Πολλές φορές όμως η διαχείριση που κάνει στα παιχνίδια δεν είναι η ιδανική. Η χρησιμοποίηση του Χούλι στην κορυφή της επίθεσης στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό αποδείχτηκε ατυχής, καθώς ο Ισπανός αριστερός χαφ δεν τα πάει καλά στο τελείωμα των φάσεων, ενώ στο ίδιο παιχνίδι ο Μπακασέτας μπήκε αργά και πήρε θέση αριστερά αντί για κορυφή. Η επιμονή του για τον Ουσέρο, ενώ δεν αποδίδει τα αναμενόμενα, ενώ υπάρχουν επιλογές για τα χαφ δεν έχει ωφελήσει την ομάδα.

Τα… ελαφρυντικά

Στα τρία πρώτα παιχνίδια υπάρχουν και κάποιες δικαιολογίες. Αρχικά ότι όλους τους αγώνες ο Αστέρας τους έδωσε σε διάστημα οκτώ ημερών, με τους δύο τελευταίους να είναι εκτός έδρας. Παράλληλα, αρκετοί παίκτες που θα διεκδικούσαν θέση βασικού είναι τραυματίες. Συγκεκριμένα, ο Πουλίδο μόλις επανήλθε και αναμένεται να παίξει στο επόμενο παιχνίδι, ενώ ο Περόνε αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ. Ακόμη τραυματίες είναι οι Ματούσιακ, Ναβάρο, Φρανκού, Χουανίτο, Ορόθκο και Ρούμπιλ, που μειώνουν τις επιλογές του Φερνάντεθ στην επίθεση.



Champions League: Η Μπορούσια Ντόρτμουντ… ξέρανε την Παρί και πάει τελικό!
Champions League: Η Μπορούσια Ντόρτμουντ… ξέρανε την Παρί και πάει τελικό!
Δεν είναι δικαίωση, είναι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
Δεν είναι δικαίωση, είναι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
ΑΕΚ: Παραμένει εκτός ο Μουκουντί
ΑΕΚ: Παραμένει εκτός ο Μουκουντί
Γκριμάου: «Ο μεγαλύτερος αγώνας που έχουμε δώσει φέτος»
Γκριμάου: «Ο μεγαλύτερος αγώνας που έχουμε δώσει φέτος»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved