Μέλμπεργκ: «Χάρισμα στον Ράφικ»!

Μέλμπεργκ: «Χάρισμα στον Ράφικ»!

Ο Ολοφ Μέλμπεργκ αποφάσισε να χαρίσει το γκολ της νίκης στον Ράφικ Τζεμπούρ, όπως χαμογελώντας δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη.

Ο Σουηδός αμυντικός πήδηξε μαζί με τον Αλγερινό για να πιάσουν την κεφαλιά στο 4’ των καθυστερήσεων και αρχικά ουδείς κατάλαβε ποιος πέτυχε το νικητήριο τέρμα στην αναμέτρηση με την Ξάνθη. Τα ριπλέι έδειξαν τελικά ότι το γκολ το πέτυχε ο Τζεμπούρ, κάτι που επισημάνθηκε μετά το τέλος του αγώνα στον Μέλμπεργκ από τους δημοσιογράφους.

«Ναι, το ξέρω ότι το γκολ το πέτυχε ο Ράφικ. Του το χάρισα ούτως ή άλλως στα αποδυτήρια. Ετσι και αλλιώς το πανηγύρισα σαν να το πέτυχε εκείνος και όχι εγώ. Είναι επιθετικός, το χρειάζεται περισσότερο και του αξίζει», ανέφερε χαμογελώντας ο Μέλμπεργκ μιλώντας στην κάμερα της NOVA και εν συνεχεία έφερε το ματς με την Ξάνθη ως παράδειγμα του γιατί δεν πρέπει ποτέ να παρατάς ένα παιχνίδι.

«Μετά το 1-0 είχαμε άγχος. Είναι πάντα άσχημο να δέχεσαι πρώτος γκολ. Στο τέλος, πάντως, πήραμε αυτό που αξίζαμε, τους βαθμούς. Το παιχνίδι αυτό απέδειξε ότι πρέπει να παίζουμε πάντα μέχρι το τέλος και να μην παρατάμε ποτέ την προσπάθεια».

Ερωτηθείς αν αυτή η νίκη και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε θα δώσουν στον Ολυμπιακό την απαραίτητη ψυχολογική τόνωση έπειτα από την ήττα από τη Μαρσέιγ, ο Μέλμπεργκ απάντησε λέγοντας: «Νομίζω πως ναι. Δεν κάναμε και την καλύτερη εμφάνιση κόντρα στη Μαρσέιγ και ήταν σημαντικό να επιστρέψουμε στα καλά παιχνίδια και να πάρουμε τη νίκη. Ούτε σήμερα, πάντως, δείξαμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο».

Mε αφορμή ερώτηση που του έγινε για το πάθος που έβγαλε στα τελευταία λεπτά όταν ο Ολυμπιακός κυνηγούσε την ισοφάριση, ο Σουηδός στόπερ τόνισε ότι «κάποιες φορές κερδίζεις, κάποιες χάνεις. Το σημαντικό είναι να κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου για να βοηθήσεις την ομάδα σου. Ποτέ δεν θέλω να φύγω από το γήπεδο γνωρίζοντας ότι δεν έδωσα το 100% των δυνάμεών μου».

Για το γκολ που πέτυχε: «Το σημαντικό σήμερα είναι η νίκη και όχι ποιος πέτυχε το γκολ. Ηταν καλό τέλος για μας», ενώ για το αν έχει ξαναβάλει νικητήριο γκολ στα τελευταία λεπτά, σημείωσε: «Δε θυμάμαι, μπορεί ναι, μπορεί όχι».

Για το παιχνίδι είπε: «Σήμερα όλοι προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε. Φάνηκε να έχουμε ένα πρόβλημα στην τελική προσπάθεια, αλλά αυτό που μετράει περισσότερο είναι η νίκη. Είναι πολύ σημαντική νίκη. Είναι καλό και για τους νέους παίκτες. Ειδικά μετά το απογοητευτικό ματς που κάναμε την Τρίτη. Η Ξάνθη είναι δύσκολος αντίπαλος. Ξέραμε πριν το ματς ότι θα μας δυσκολέψει, το ίδιο έκανε με τον ΠΑΟΚ. Ευτυχώς εμείς στο τέλος τα καταφέραμε».

Για το πάθος των παικτών στο τέλος, υπογράμμισε: «Υπήρχε ένταση και αδρεναλίνη από όλους τους παίκτες με τον τρόπο που κύλησε το παιχνίδι και ακούγοντας τους οπαδούς να τραγουδούν, σου δημιουργεί απίστευτη αδρεναλίνη. Μας έδωσαν δύναμη και μας έσπρωξαν προς τη νίκη».



Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved