Λέτο: «Ομαδική δουλειά για τον τίτλο»

Λέτο: «Ομαδική δουλειά για τον τίτλο»

Ο Σεμπάστιαν Λέτο… προσπερνά το γεγονός ότι έχει εξελιχθεί σε ηγέτη του Παναθηναϊκού και τονίζει ότι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουν οι «πράσινοι» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι η σκληρή ομαδική δουλειά.

Ο Αργεντινός άσος του Παναθηναϊκού, που οδηγεί το «τριφύλλι» με τα τρία γκολ σε ισάριθμές αγωνιστικές στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, μίλησε μετά την ισοπαλία στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο και στάθηκε στο κλίμα και την μαχητικότητα που είχε ο Παναθηναϊκός απέναντι στην ομάδα των Δυτικών Προαστίων, παρά στη δική του προσωπική απόδοση.

Ο νέος ηγέτης του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό ήταν που ο Παναθηναϊκός δεν έφυγε ηττημένος από το Περιστέρι αλλά και στην υποστήριξη του κόσμου, με τον οποίο έχει ξεχωριστό δέσιμο, την οποία χαρακτήρισε πολύτιμη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Λέτο τόνισε μεταξύ άλλων ότι η ομαδική δουλειά είναι αυτή που θα δώσει στο «τριφύλλι» τη δυνατότητα να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

-Σεμπάστιαν ο Παναθηναϊκός βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση από νωρίς στον αγώνα με τον Ατρόμητο, αλλά έστω κι έτσι στο τέλος καταφέρατε να αποσπάσετε έστω τον βαθμό της ισοπαλίας…

«Ναι, είναι αλήθεια ότι ο αγώνας ήταν πολύ δύσκολος έτσι όπως πήγε. Για κάθε ομάδα είναι δύσκολο να παίζει με δέκα παίκτες. Η κόκκινη του Ορέστη ήρθε πολύ νωρίς για μας. Ήταν πολύ σκληρό ματς, αλλά προσπαθήσαμε να παίξουμε σαν ομάδα και «ΟΚ», δεν ξέρω αν ήταν και το καλύτερο αποτέλεσμα για μας, αλλά ήταν σημαντικό που πήραμε στο τέλος έστω κι αυτόν τον βαθμό».

-Παρότι δεν φτάσατε στη νίκη και στους τρεις βαθμούς ο Παναθηναϊκός έδειξε πολύ καλό πνεύμα μετά την αποβολή και πάλεψε πολύ το παιχνίδι…

«Ναι, είμαστε σε καλό δρόμο. Ο Ατρόμητος είναι μία καλή ομάδα και παίζει πολύ καλά, ειδικά στην έδρα της και πιστεύω ότι ήταν ένας σημαντικός βαθμός για εμάς».

-Ένα σχόλιο για τον κόσμο της ομάδας, που παρότι ο Παναθηναϊκός ήταν πίσω στο σκορ δεν σταμάτησε να σας υποστηρίζει;

«Πάντοτε οι φίλοι μας έρχονται όπου κι αν πάμε και μας υποστηρίζουν πολύ. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα να είμαστε μαζί. Είμαστε σε μία πολύ καλή στιγμή και εκτιμούμε πάρα πολύ το γεγονός ότι μας στηρίζουν».

-Τρία ματς, τρία γκολ… Η φετινή σεζόν, είναι η χρονιά του Λέτο;

«Ακόμη είναι πολύ νωρίς. Ξεκινήσαμε αρκετά καλά το πρωτάθλημα, διότι υπάρχει πολύ καλό κλίμα μέσα στην ομάδα. Και πρέπει να συνεχίσουμε σ’ αυτόν τον δρόμο…».

-Τι έχει αλλάξει στο παιχνίδι σου φέτος κι έχεις πολύ πιο μεγάλη παραγωγικότητα σε γκολ;

«Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου. Όταν παίζω και σκοράρω είναι πολύ καλό για μένα. Αλλά το σημαντικό είναι να παίζει καλά η ομάδα και να νικάμε. Σήμερα πήραμε μόνο έναν βαθμό, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε αυτός ο σκληρός αγώνας ήταν πολύ σημαντικός…».

-Είσαι ο ηγέτης αυτής της ομάδας; Και το ρωτάω αυτό, διότι όταν τα πράγματα «ζορίζουν» όλοι δείχνουν να ψάχνουν εσένα για να «φτιάξεις» κάτι καλό και να αλλάξεις την κατάσταση…

«Ούτε ο Μέσι μπορεί να παίζει μόνος του σε μία ομάδα. Αυτό που είναι πάνω απ’ όλους και όλα είναι η ίδια η ομάδα. Σίγουρα θα ειπωθούν κάθε φορά ονόματα, αλλά το πιο σημαντικό πάντα είναι η ομάδα. Να δουλεύουμε όλοι μαζί για να έχουμε μία πολύ δυνατή ομάδα, που θα μπορέσει να κερδίσει τον τίτλο. Κι αυτό κάνουμε καθημερινά…».



Αγωνία για Λούκα Βιλντόζα - Διάρρηξη στο σπίτι του
Αγωνία για Λούκα Βιλντόζα - Διάρρηξη στο σπίτι του
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved