«Ο κόσμος δίπλα στον Άρη»

«Ο κόσμος δίπλα στον Άρη»

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, φιλοξενήθηκε στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του Άρη, με αφορμή την χθεσινή εκδήλωση (03/02) που διοργάνωσε ο Super 3.

Ο αντιπρόεδρος της Λέσχης Φίλων Άρη, μίλησε στον ΑΡΗΣ FM, αναφορικά με την εκδήλωση του Super 3 για την κοπή της πίτας, αλλά και τις εξελίξεις που έχουν να κάνουν με τον φορέα της Λέσχης.

«Βλέποντας το ρυθμό των εγγραφών μέχρι στιγμής πιστεύω ότι έως τις εκλογές θα έχουμε φτάσει τα 10.000 μέλη. Όσοι δεν έχουν ανανεώσει μέχρι στιγμής αλλά και όσοι δεν είναι μέλη,  θα δουν τις εκλογές ως δέλεαρ. Θα ενεργοποιηθούν και θεωρώ πως θα φτάσουμε σε αυτόν τον αριθμό των μελών» είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο Νικολαΐδης.

Στη συνέχεια έκανε μια εκτενή αναφορά στο έργο του φορέα λέγοντας: «Όπως είπαμε το ποιο σημαντικό κομμάτι είναι το γεγονός η εκλογή  του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ και δεύτερον τα λεφτά που συγκεντρώνονται να πηγαίνουν αμέσως για την  οικονομική ενίσχυση της ομάδας. Νομίζω ότι αν με 8.000 μέλη έχουμε ένα στοιχειώδες κεφάλαιο για την ομάδα, με 20.000 μέλη θα έχουμε μια μεγάλη οικονομική ανάσα για την ομάδα. Για μένα θεωρείται δεδομένο ότι δεν χρειάζεται να τρέξουμε ώστε να πιέσουμε τον κόσμο να γραφτεί στην Λέσχη. Το ιδεατό για μένα θα ήταν ο κόσμος να ερχόταν χωρίς να τον παρακινήσουμε και να του δώσουμε κάποια κίνητρα. Εφόσον κάποια πράγματα άπτονται των αρμοδιοτήτων μας, πρέπει να ενεργήσουμε με διαφόρους τρόπους. Νομίζω ότι μέχρι στιγμής και όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίσαμε τον κόσμο και με το κοινωνικό έργο της Λέσχης στην Ελλάδα αλλά και με τις συμμετοχές μας στο εξωτερικό στα συνέδρια ομάδων που είναι λαϊκής βάσης , με την FARE και γενικά με οτιδήποτε έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο, είμαστε ευχαριστημένοι.

Δυστυχώς στην Ελλάδα πολλά πράγματα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Αν είχαμε καλύτερη πορεία θα είχαμε περάσει τα 10.000 μέλη. Είμαστε όμως ένας κόσμος που έχει «καεί» πολλές φορές και περιμένει να δει τι θα γίνει. Δεν υπάρχει δικαιολογία και λόγος να περιμένουν πλέον για κάτι εφόσον περνάει από το δικό τους χέρι η τύχη της ομάδας. Είναι επιτακτική η ανάγκη να βοηθήσουν στις εκλογές της ΠΑΕ και να συμμετάσχουν στη φωνή του κόσμου του ΑΡΗ. Αυτό όμως που εμένα θα με αποκαθιστούσε ηθικά για να μπορώ να εκφέρω άποψη για την ομάδα και την λειτουργία της ΠΑΕ θα ήταν να συμμετέχω ενεργά. Αν κάποιος δεν συμμετέχει ενεργά τότε δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να έχει γνώμη για αυτά που γίνονται στην ομάδα. Τον Μάιο τα μικρόφωνα θα είναι ανοικτά. Όποιος θέλει μπορεί να πει τη γνώμη του, να φέρει προτάσεις και εγώ εγγυώμαι, επειδή έχουν ακουστεί πολλά που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα όσον αφορά την λειτουργία της Λέσχης.

Δεσμεύομαι ότι αν κάποιος νιώσει ότι δεν μπορεί να εκφράσει την γνώμη κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης θα κάνω ότι καλύτερο για μπορέσω να τον δικαιώσω και αν δεν ικανοποιηθεί από την δικιά μου προσπάθεια θα κατέβω από το βήμα και δεν θα συμμετέχω στη διαδικασία της συνέλευσης».

Αναφορικά με την επίθεση που δέχτηκε η Λέσχη, τον τελευταίο καιρό είχε να πει: «Υπάρχουν πολλά που έχουν ακουστεί για την Λέσχη με τους κλυδωνισμούς που υπήρχαν στην ομάδα τον τελευταίο καιρό. Χρέωσαν πολλά στο Φορέα ενώ δεν είχε σχέση. Ο ρόλος μας είναι διακριτός. Δεν μπορούμε να παρέμβουμε σε τέτοια θέματα. Από την στιγμή όμως που θέλουν να έχουμε γνώμη πρέπει να συμμετέχουν ενεργά όλοι. Και οποιοσδήποτε θέλει ,κάποια αποτυχημένη προσπάθεια της ΠΑΕ, να την επιδοκιμάσει ή να την αποδοκιμάσει πρέπει να συμμετέχει ενεργά στην Λέσχη. Δεν υπάρχει κάποια δικαιολογία πλέον και ειδικά για αυτούς που αποδοκιμάζουν την πορεία της ομάδας. Κάναμε τις τιμές όσο καλύτερες γινόταν για να μπορέσει ο κόσμος να γραφτεί  αλλά και μέσω του καταλόγου των συνεργαζομένων εταιριών όπως και μέσω των εισιτηρίων διαρκείας».

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι κι άλλες ομάδες σκοπεύουν να ακολουθήσουν το μοντέλο διοίκησης του Άρη πρόσθεσε: «Η πολυμετοχικότητα σε κάποιες ομάδες δεν πέτυχε γιατί δεν τα έβρισκαν μεταξύ τους. Αν είχαμε το ένα δέκατο από τα χρήματα που επενδύθηκαν σε κάποιους συλλόγους θα βλέπαμε που θα μπορούσε να φτάσει η ομάδα. Εγώ προσωπικά δεν θα το ήθελα αυτό γιατί τα βήματα όπου κάναμε μπροστά θα πάνε προς πίσω. Ο κόσμος βλέπει ότι είναι πρωτοποριακό αυτό που κάναμε και έχω την αίσθηση ότι και άλλες ομάδες θα ακολουθήσουν το παράδειγμα μας. Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω τον κόσμο της ομάδας πόσο άσχημα θα ένιωθε αν το μοντέλο λέσχης άλλης ομάδας θα κατάφερνε σε λιγότερο χρόνο να μαζέψει  περισσότερα μέλη από εμάς.

Γνωρίζω τη δυναμική της ομάδας και πιστεύω ότι οι αριθμοί των εγγεγραμμένων μελών  δεν δείχνουν το σύνολο του κόσμου του ΑΡΗ. Πρέπει η Λέσχη να μεγαλώσει πάρα πολύ, γιατί αν δεν γίνει αυτό, θα αρχίσει να μικραίνει και δεν το θέλουμε. Σίγουρα πολύς κόσμος στεναχωρήθηκε από την αποχώρηση του Κούπερ και περίμενε να εκφέρουμε κάποια γνώμη. Η δουλειά της Λέσχης όμως δεν είναι αυτή .Η δουλειά μας είναι να ελέγχουμε οικονομικά την ΠΑΕ, να συνδράμουμε με τις εγγραφές και τις ανανεώσεις οικονομικά στην ΠΑΕ και να εκλέγουμε το διοικητικό συμβούλιο. Εμείς καταφέραμε να απορροφήσουμε τις εντάσεις και να ηρεμήσουμε τον κόσμο .Τα καταφέραμε και μέσω συζητήσεων, αφού έφυγε ο Κούπερ, να κρατήσουμε την ηρεμία  και κάποια στιγμή πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ποιες είναι οι δυνατότητες μας και που μπορούμε να παρέμβουμε».

Σχετικά με την επικείμενη γενική συνέλευση του Μαΐου που θα πραγματοποιηθούν και οι εκλογές συμπλήρωσε: «Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις. Δεν θα ξεκινήσουμε από τώρα όμως να τα κανονίζουμε επειδή τώρα ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Έχουμε τεχνογνωσία για το πως πρέπει να στήνεται μια πετυχημένη γενική συνέλευση . Μέχρι τότε έπονται αρκετά πράγματα, η συνεχεία της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη και το κλίμα του κόσμου μέχρι το Μάιο. Την ημέρα που θα πρέπει να είναι έτοιμα όλα, θα είναι».

Με αφορμή την ευρωπαϊκή αναμέτρηση του Άρη με την Μάντσεστερ Σίτι (15/02 19:00) και την δράση της Λέσχης είπε: «Το κάναμε στην Γερμανία και θα το κάνουμε και στη Αγγλία. Επικοινωνιακά και όσον αφόρα το οργανωτικό κομμάτι για τις εγγραφές τα πήγαμε αρκετά καλά. Έχουν γράψει για μας και τη δράση μας σε περιοδικά του εξωτερικού κάτι που όμως δεν έγινε στην Ελλάδα. Βέβαια γνωρίζουμε γιατί δεν έχει γίνει. Βλέποντας τι συμβαίνει  ξέρουμε ότι κάνουμε καλά  την δουλειά μας. Θα προσεγγίσουμε όσο πιο πολύ γίνεται το κόσμο στην Αγγλία για να μάθουν τον τρόπο που λειτουργούμε».

Τέλος, ο αντιπρόεδρος της Λέσχης, σχολίασε την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την κοπή της πίτας του Super 3, λέγοντας: «Η συσπείρωση είναι αυτό που βοηθάει περισσότερο σε τέτοιες καταστάσεις. Ήταν χρήσιμο για όλους τους αθλητές του ΑΡΗ  να δουν ότι ο κόσμος είναι δίπλα τους. Εγώ προσωπικά ένιωθα, εκτός από υποχρέωση, μεγάλη ευχαρίστηση που ήμουν στη Θύρα 3 γιατί είναι οι κερκίδες που μεγάλωσα. Είναι ένας φόρος τιμής απέναντι στον σύνδεσμο ο οποίος στις πιο δύσκολες στιγμές του συλλόγου δήλωσε παρών».



Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved