Κατσουράνης: «Μπορούμε το πρωτάθλημα»

Κατσουράνης: «Μπορούμε το πρωτάθλημα»

Την πεποίθησή του πως αν ο Παναθηναϊκός καταθέτει και την ψυχή του στο γήπεδο όπως κόντρα στον Ατρόμητο, θα κατακτήσει τον τίτλο, εξέφρασε ο Κώστας Κατσουράνης.

Ο διεθνής άσος του «τριφυλλιού» στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, υποστήριξε πως μια στιγμή αδράνειας κόστισε στον Παναθηναϊκό, αποδίδοντας τα λάθη στην κούραση, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει το κενό ενός μήνα που ακολουθεί για τον Παναθηναϊκό, κλείνοντας παράλληλα τα αυτιά στις εξελίξεις στα διοικητικά του συλλόγου.

«Μια στιγμή αδράνειας στο πρώτο ημίχρονο μας στοίχισε αλλά εμείς παίζαμε με ψυχή και ξέραμε ότι θα μπορούσαμε να γυρίσουμε το ματς. Θέλαμε να φτάσουμε στη νίκη αλλά σίγουρα το γκολ που φάγαμε μας δυσκόλεψε. Δείξαμε στο γήπεδο όπως πόσο θέλαμε τη νίκη και δυστυχώς ή ευτυχώς πήραμε τον ένα βαθμό και πρέπει να ζήσουμε με αυτόν», τόνισε αρχικά ο Κατσουράνης.{textlink}

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Έγιναν πολλά λάθη από τις δύο ομάδες και κυρίως από τον Παναθηναϊκό. Πως το εξηγείς;

«Κάναμε λάθη γιατί υπήρχε κούραση. Όταν παίζεις με έναν παίκτη σε όλο το ματς δεν είναι εύκολο. Η γενική εικόνα της ομάδας ήταν καλή».

Τι άλλαξε στο δεύτερο μέρος;

«Τίποτα δεν άλλαξε. Θέλαμε τη νίκη πάρα πολύ. Μέχρι το τελευταίο λεπτό κυνηγήσαμε τη νίκη. Μετά το γκολ του Λέτο κάναμε μια-δυο μικροευκαιρίες που θα μπορούσαν να μας δώσουν τη νίκη. Τώρα πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να κοιτάξουμε ματς με ματς να παίρνουμε τους βαθμούς και μπορούμε να καταφέρουμε να φτάσουμε στην κορυφή».

Πλέον υπάρχει η πιθανότητα να μείνετε εκτός αγώνων για έναν μήνα;

«Η οργάνωση που υπάρχει στην Ελλάδα είναι απίστευτη. Το έχουμε ξαναπεί. Θα κάνουμε ένα μήνα να παίξουμε μπάλα. κυρίως οι παίκτες που δεν είναι στην Εθνική γιατί εμείς έχουμε και δύο παιχνίδια. Είναι πολύ κακό αυτό που γίνεται στην Ελλάδα. Υπάρχει ανοργανωσιά αλλά πρέπει να ζήσουμε με αυτό».

Είσαι από τους Έλληνες παίκτες και ένας εκ των αρχηγών πόσο σας αγγίζουν αυτά που γίνονται στα διοικητικά;

«Δεν είναι δουλειά μας τα διοικητικά. Έχουμε μια ενημέρωση για όσα πρέπει να ξέρουμε από τον κ. Γόντικα. Μας ενημερώνει και αυτός σύμφωνα με τα όσα ξέρει. Εμείς όμως πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και να δίνουμε τη ψυχή μας σε κάθε ματς».

Είχες πει στην αρχή της σεζόν ότι θα δούμε έναν πολύ καλύτερο Παναθηναϊκό. Πιστεύεις ότι έχει αρχίσει η ώρα να βλέπουμε κάποια από αυτά τα στοιχεία;

«Ο Παναθηναϊκός έχει ένα ρόστερ αρκετά καλό το οποίο μπορεί να μας οδηγήσει στη κορυφή. Αν τα δίνουμε όλα σε κάθε ματς μπορούμε να φτάσουμε στο στόχο μας που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Και κάτι για τον Καπίνο ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του, σε μια άτυχη στιγμή για την ομάδα, τυχερή για τον ίδιο όμως;

«Μια άτυχη στιγμή για την ομάδα λόγω της αποβολής του Ορέστη ήτα σημαντική για τον Στέφανο. Είναι μέλος της ομάδας εδώ και καιρό και αυτό είναι καλό. Δεν είχε καθόλου τρακ και εμείς αυτό προσπαθήσαμε να του αποβάλλουμε και τα πήγε περίφημα»



NBA: Νέο συμβόλαιο με τους Μάβερικς υπέγραψε ο Κιντ
NBA: Νέο συμβόλαιο με τους Μάβερικς υπέγραψε ο Κιντ
Ταξίδεψε με την αποστολή για Βαρκελώνη ο Λαρεντζάκης
Ταξίδεψε με την αποστολή για Βαρκελώνη ο Λαρεντζάκης
Eurovision: Tο BBC αποθέωσε την Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι»
Eurovision: Tο BBC αποθέωσε την Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι»
Βαρύ πένθος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ
Βαρύ πένθος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved